אני קניתי אותו ברשת צליל. יש את זה בקניון ברמת אביב,היכל התרבות,המשכן לאמנויות הבמה,ועוד. את יכולה לקנות אותו באוסף של 4 דיסקים במאה ש"ח. הוא דיסק כפול,ותחשבי על עוד 2 יצירות שאת רוצה,וזה בהחלט מחיר די טוב.
הדיסק הוא לא זה. אך גם דיסק נפלא. איננני זוכרת את המחיר שלו לבד. אך קניתי לא ממזמן עוד דיסקים מהסידרה.ובדיסק הכפול של בך היה רשום 60 ש"ח. אז אני מניחה שגם אגם הברבורים לפי סידרה זו יעלה כך.
אני מתנצלת מראש אם אני מטרידה אותך אבל את יכולה לבדוק בשבילי בבקשה אם יש בדיסק שקנית את השיר השלישי הכתוב ממתחת לדיסק1? כנסי לאתר הזה: השיר נמצא בסוף העמוד. את מאוד תעזרי לי אם תוכלי להקשיב לשיר..את לא יודעת עד כמה... אני ממש אובדת עצות ולא יודעת היכן למצוא את השיר הזה... חיפשתי בכל חנויות הדיסקים בעירי ולא מצאתי... ושוב אני מתנצלת מראש אם אני מטרידה אותך...
למישהו או מישהי יש מושג באיזה חנות אני יכולה להשיג את הדיסק הזה? מישהו או מישהי מכם קנה אותו? אם כן בבקשה תכתבו לי פה הודעה..זה ממש דחוף לי בשביל אודישנים.
קודם כל, הדיסק לא כזה יקר...אם את יכולה להרשות לעצמך תקני באינטרנט
דבר שני, את חייבת את העטיפה הספציפית הזאת?ראיתי שהגיבו לך ואמרו שקנו את הדיסק של אגם הברבורים אבל שלא נראה ככה... אז העצה שלי היא ללכת לחנות דיסקים, לחפש את הדיסק של אגם הברבורים ואז להחליט...יכול להיות שהוא לא נראה מבחוץ אותו דבר אבל המנגינות אולי כן...
(ובטוח אפשר להאזין לדיסק בחנות...אם תמצאי את המנגינה שלך=נגמר החיפוש!)