היי לכולם!!!

luvgirl

New member
היי לכולם!!!

קוראים לי מאיה ואני תמיד קוראת בפורום שלכם אבל אף פעם לא יצא לי לכתוב...יש לכם פורום מהמם! וכמובן כמו כולכם אני מכורה לרבלדה!!! ורציתי להעיר על משו...בדיוק הקשבתי לדיסק של קלי קלארקסון ויש לה שירGone ושמתי לב שהוא ממש מוכר ואז שמתי לב שזה בעצם השיר Me Voy!!! עוד מישו שם לב לזה???

TuTyBoP15

New member
כן...

שמעתי משו.... קלי כנראה מכרה את הרשות ל-RBD להשתמש באקורדים

Hadas 87

New member
מה?? הם קנו שיר??

אויש אני כ"כ שונאת אמנים שקונים שירים. אוףף. לא רוצה שRBD יהיו כאלו. אני ממש אוהבת אותם!
בכל מקרה את השיר me voy אף פעם לא במיוחד אהבתי.. אבל עדין לא רוצה שייקנו שירים. זה... לא לענין.חח עכשיו אני אוריד את השיר gone כדי לשמוע עד כמה זה דומה.. מקווה לפחות ששינו קצת את המילים חח

Hadas 87

New member
כן, אכן אותו שיר. ../images/Emo10.gif

באמת ששמעתי אותו פעם ראשונה קצת הופתעתי כי זה ממממש לא הסגנון של RBD... חח עכשיו אני מבינה למה.. חח

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאהא.. זו אותה מנגינה...

בפעם הראשונה ששמעתי מזה נבהלתי! חח אבל כמו שרוית אמרה, כנראה RBD לקחו ת'מנגינה מקלי... וזה גם אותו שם של שיר "GONE" ו"ME VOY" זה בעצם הולכת/עוזבת..
בדיוק אני שומעת קלי
אממ וברוכה הבאה?

luvgirl

New member
תודה רבה!!!

אני מקווה להשתלב למרות שאני לא נמצאת במחשב הרבה שאומר שלא בטוח שאני אכנס הרבה...(בלההה אני שונאת בצפר!!!)

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחח לא נורא:]

תיכנסי כשאת יכולה
ואין על מה.. ו.. גם אני אוהבת את שיין ווסט

TuTyBoP15

New member
וגמנייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif

אין על שיין ווסט... טוב יש אבל הוא כל כך בובייי ואני מתה עליוו הוא סופר חמודדדדדדדד

NiM®0D

New member
../images/Emo58.gifגם לי יש כמה שאלות..

היום מתחילה העונה ה-3 במקסיקו? באיזה שעה זה בשעון של ישראל? ויש מצב שמחליפים שיר פתיחה? ושאלה אחרונה מה זו הייתה הארוחה של כולם בפרק האחרון של עונה 2? לכבוד חג המולד?

sapir1000

New member
עונה=)

היום מתחילה העונה ה-3 במקסיקו? ניראה לי מחר באיזה שעה זה בשעון של ישראל? לא יודעת ויש מצב שמחליפים שיר פתיחה? כן מחליפים לשיר Trás de mi ושאלה אחרונה מה זו הייתה הארוחה של כולם בפרק האחרון של עונה 2? לכבוד חג המולד? כןן

Pollitaaaaaaa

New member
עונה לך - ספיר מתקנת אותך :]

היום מתחילה העונה ה3 אצלנו השעה תהיה 4 בבוקר :] אכן מחליפים כמו שספיר אמרה :] ב-ד-י-ו-ק :-> ארוחת חג המולד ! :] זאת הארוחה ששודרה בפרק "האחרון" כביכול :] של העונה ה2

NiM®0D

New member
וואלה?

מאיפה אתם יודעים שמחליפים לtras de mi? הארוחה הזאת הייתה גם במורדים בארגטינה? לא זכור לי אותה...

Pollitaaaaaaa

New member
הארוחה לא הייתה במורדים :]

ואני לא יודעת חחח עם זה טראס דה מי ... רק יודעת שמחליפים! וייתכן שגם תילבושות :]

Hadas 87

New member
ווואי איך הם חורשיםםם על השירים

אוףףף בעונה הראשונה זה היה רבלדה, סולו קדטה ואז סלבמה, בעונה השניה זה נווסטרו אמור אחר כך התחילו עם אאון היי אלגו ומייד כמובן שמו לו קליפ פתיחה ועכשיו אחרי שחרשו קצת על טרס דה מי גם הוא מופיע בפתיחה חח לא יודעים לגוון חח כל שיר שהם קצת משמיעים בסדרה מייד הופך לקליפ פתיחה.

למעלה