היי לכולם היי אני חדשה בפורום. שיהיה לכולם חג שמח.
נ נוגהאפי New member 29/12/05 #3 מעבד תמלילים יש לי הרושם שהכוונה הייתה למעבד ולא למאבד... וחוצמזה מאוד לא מחמיא לי חוסר האמון!
מ מאבד תמלילים New member 29/12/05 #4 ישנה מילה בעברית: "מאבד" זו לא טעות, ובאינטרנט זה מקובל חוסר האמון הזה....
נ נוגהאפי New member 29/12/05 #5 אהה... כלומר- אתה מאבד עצמך לדעת... אוקיי. ושוב- אני חדשה, לכן אני עדיין לא מכירה את העולם הזה. תודה על טבילת האש...
אהה... כלומר- אתה מאבד עצמך לדעת... אוקיי. ושוב- אני חדשה, לכן אני עדיין לא מכירה את העולם הזה. תודה על טבילת האש...
ה הדג נחש 2 New member 29/12/05 #8 עכשיו אחרי שטבלת באש... את מוזמנת לשבת יש מקום ליד האצטגננים... או שאת מעדיפה ליד החלון... חג שמח. וברוכה הבאה
עכשיו אחרי שטבלת באש... את מוזמנת לשבת יש מקום ליד האצטגננים... או שאת מעדיפה ליד החלון... חג שמח. וברוכה הבאה
ה הדג נחש 2 New member 30/12/05 #14 ששששש... בשקט בשקט אל תגלי לה שמתי את מאיר גם ליד החלון... חיחיחיחי
N no 33 New member 30/12/05 #16 ../images/Emo2.gifנראה לי שאחרי השירשור הזה נוגה נעלמה מהאופק ליתר דיוק ברחה
מ מכבס תולה New member 30/12/05 #18 ומה עם הרבים וטובים? אהה.. שכחתי הם הבוגדים... והן- מלאכיות של צ'רלי
ה הפלא ה8 New member 30/12/05 #20 אתה מת להתחיל ויכוח/מלחמה/התנצחות הא? מצטערת - אני שונאת את זה - לא מוכנה לשתף פעולה.
מ מכבס תולה New member 30/12/05 #21 ../images/Emo12.gif ממש לא, צר לי שאת חושבת ככה. לילה טוב לך ושבת שלום.