היי לכולם

WWE4ever

New member
היי לכולם

אני חדשה כאן ועוד 4 חודשים אני אהיה בת 18. בזמן האחרון מאז שמכר טוב שלי מת בגיל 38 בלי שום סיבה התחברתי מאוד לצד הרוחני ובעיקר לקארמות. אני מקווה שתקבלו אותי במובן חיובי כי ראיתי שאתם סוקלים הרבה שנכנסים לכאן.

RainBird

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif כל עוד לא תשאלי שאלות ששאלו אלף פעם, ויהיה לך מה לתרום לדיונים פה, אני בטוח שנסתדר מצויין. ארדן.

היי, ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אנחנו? סוקלים? מה פתאום?! חח...טוב, אולי...

PurpleFilth

New member
../images/Emo2.gif * נוגסת באצבע המאשימה*

אמא תמיד אמרה שלא יפה להצביע על אנשים.

RainBird

New member
זהו זה! אף אחד לא מעריך את העבודה שלי כאן ../images/Emo7.gif אני חושב שהגיע הזמן לקחת דברים אישי ולכוון קצת מהידע הוודאני שלי לכיוונים חדשים.

EvilFlame

New member
ברוכה הבאה

ובקרוב ,,מזל טוב" ואנחנו לא סוקלים,יש כיתת צלפים יותא יעיל לא?
חח סתם בררוכה הבאה בכל אופן

imdark

New member
וואו זה הזכיר לי

לפני כמה ימים באו אלינו לבית ספר איזה חברה שמערגנים חוג של ירי שהמדינה תומכת בו בגלל זה הוא עולה באיזור 200 שח לשנה ואני ישבתי על הכיסה עם מחשבה אחת בראש למה??? למה לעזעזל ללמד ילדים לירות ולא רק זה המדינה תומכת בזה כל כך נורא ואני שואל את אצמי איזה דבר טוב איי פעם יצא מקנה של אקדח? מה? זה כל כך מרושע כלומר מצד אחד יש אלפי אנשים שדועגים על זה שהלדים שלהם ילמדו על אלימות ממשחקי מחשב ועושים שביתות ובמקומות אחרים אנשים נותנים לילדים נשק ומלמדים אותם איך לירות זה פשוט מרושע אני באמת רוצה להביע את הנושא הזה לדיון פה בפורום ואני יודע שזה אוף טופיק אבל אנחנו מדברים כל כך הרבה בפורום על מה נכון ומה לא נכון מהו קישוף "שחור" וכו וכו אז הינה משהו שהו אולי לא חלק מהמאגיה אבל יש לו אותה מטרה

CAT4

New member
פחות אנשים יותר כסף לבודד

המדינה מסבסדת את זה, זה נכון ואני אפילו יגד לך מי משרד החינוך והספורט ממין את זה כן זה נחשב לענף ספורט וגלל שמעט מעוד אנשים משתתפים בו החלוק של הכסף יוצרת את המחיר האפסורדי הזה לחוג הנ"ל לא שאני בעד זה כן אני חושב שזה יוצר מצב שבוא אנחנו מלמדים את הבנים שלנו מילחה אבל זה גם מעודד כי כה אתה יותד שזה לא משהוא כזה פופלרי

The Dark Wizard

New member
WTF

מה לעזעזל הקשר בדבריך????? אני הולך לחוג יריה כזה נו ו.... זה למטרת ס-פ-ו-ר-ט זה כדורי סרק. מה שמרושע זה שלא ניסיתה את זה ואתה מעביר על זה כזאת ביקורת!!!!!!

PurpleFilth

New member
למה אתה מסיק שירי זה דבר רע?

אפילו אם זה לא למטרת ספורט. כלי נשק הוא עדיין כלי. אפשר לעשות איתו דברים טובים או רעים. ממש כמו קסם.

CAT4

New member
זהוא שלאאאאא

כלי נשק נועד להרוג להרוג ולהרוג אתה יכול להרוג בעלי חיים, להרוג בני אדם או להרוג מטרות במטווח. תן לי עוד שימוש שיש לך לכלי נשק חוץ מזה

EvilFlame

New member
גם לך וגם לאיי אם דארק.

כלי נשק נועד כדי להרוג זה ברור,השאלה היא העם אתה משתמש בהריגה כדי לעזור לאנשים אחרים או כדי להזיק? לצומת לבך. בקשר לIMDARK אני מסכים איתך במידה מסוימת אבל תחשוב על זה, מדינת ישראל סובלת ממלחמות רבות וצריך שאנשים ידעו איך להגן על עצמם ובבוא העת גם יוכלו להגן על המדינה. חוץ מזה מה זה שונה עם מלמדים ילדים לירות באקדחים קשתות או ללמד אותם קנדו וסייף? הרי בין כה וכה,חלק מתגייסים למשמרים אזרחים וכו' והם משתמשים בנשק בגיל 17 ואחרים בגיל 18-19 בצבא והם עדין ילדים! אז שלפחות יהיו מוכנים כי בסוף גם הילדים יהיו בגילאי 30-40 וגם חמישים וחלק מהם ישאר להלחם אז שלפחות יהיה לו מושג איך.. ולדעת להשתמש בנשק קצת מוקדם מהרגיל זה לא כזה נורא תמיד. נכון זה לא ממש חינוכי ומעודד אבל מה לעשות כך זה.. שילמדו להשתמש בנשק אז מה? מה שתלוי זה מה הם יעשו עם זה ולאיזה מטרה.. כמובן שהממשלה ושאר האירגונים הגדולים עדין מנסים (רובם) להרוויח עוד כסף בדרך כזאת או אחרת.

CAT4

New member
רצח זה רצח

אין דבר כזה רצח טוב רצח הוא דבר רע. הוא נועד לרועה והוא יוצר רועה ואני מאמין שיש יותר מדרך אחת להגן על עצמך

למעלה