היי לכולם!!!!

KiShKooSh

New member
קיוטי בייבי רצתה להקים פורום מיכאל

חח (ולכל המתענינות, אסןר כי היא צעירה מידי, צריך להיות מינימום 16 כדי לנהל פורום, ובמילא פורום יחידנים, צריך להיות מינימום טלי שרון מבחינת ההצלחה כדי שתפוז יהיו מוכנים שיפתחו פורום,ומיכאל רק התחיל) אבל מה שבטוח יהיו שם יותר מידי התעללות באותיות

Angel On Earth

New member
חחחח ביקי צודקת

בטח כל השיחות שלהם יהיו בערך ככה: מיכאלללללללללללללל אתההההההה פההה????. תעשה לי ילדדד!!!!תחתן איתייי!!!!! מיכאל אתה שווה!!!!! וכו' וכו'....

KiShKooSh

New member
אני מתערבת(עם עצמי../images/Emo122.gif)

שברגע שיסרו את הפורום הזה כמות המילה "מושלם" בכל נטיותיה(שלמות, מושלםםםםם<זו גם נטיה
>) תהיה כפולה ב 100000000<אחד ושמונה אפסים
> של כל מספר האנשים בעולם(שאם אינני טועה עומד על 6 מיליארד)

chen010189

New member
אם את מחשיבה

אה סליחה, אני פשוט את כל הפאנטיות של מיכאל סופרת בתור בן אדם 1 (ויש אלפים כאלה) אז החישוב לא יצא לי טוב תודה על התיקון, בכל אופן

KiShKooSh

New member
../images/Emo12.gif הגיוני ביותר...

הם חושבות אותו דבר כותבות אותו דבר מדברות אותו דבר....

chen010189

New member
ואוכלות אותו דבר

"אוי מיכאל, בונבוניירה" לפחות שיהיו מקוריות "בונבוניירה עם מילוי אגוזים" "בונבוניירה עם מילוי וניל" "בונבוניירה עם מילוי דבש" "בונבוניירה בצורת לב" ואני בהחלט מיציתי

אני חייב לתקן אותך../images/Emo108.gif

אין כבר בונבוניירה בצורת לב... זה הלך לנייר טואלט הזה מולאט

orel4400

New member
גמני רוצה להתחתן איתו!

מאמי.. לא נראה לי שרק את רוצה להתחתןן איתו... אפשר להפוך את הפורום לפורום של מיכאלל חחחח כפרה עליוווו מושלםםם!!! ראית אתמול ערוץ הילדים? הוא היה נחה שםםם חחח איזה חתיךך הוא עם קוקו כזהההה... יאמייייי

KiShKooSh

New member
תפתחו פורום משלכן../images/Emo4.gif

אל תעיזו להפוך את זה לפורום מיכאל זה פורום לאנשים בוגרים(גם בוגרים בנפשם מתקבל
) שאוהבים את הסידרה השמיניה וכן יש מעריצים אבל הכל במילה אתאן לא יכולות להתחתן עם מיכאל פשוט כי אתן לא מכירות אותו (לפגוש במפגש מעריצים ל 4 שניות וחצי לא נחשב) חח פעם ראשונה שאני מוצאת משהו פחות הגיוני מ"תעשה לי ילד" וזה"תחתן איתי"
להתחתן זה משו גדול זה לכל החיים תעשה לי ילד כבר נשמע יותר בכיוון ההגיון

chen010189

New member
אוקיי אני פשוט מציעה למנהלי הפורום

ואני מדברת ברצינות עכשיו, אם אתן מתכוונות להרוס לנו את הפורום ולהתחיל להציף אותו בהודעות כאלה, אתן פשוט תחסמו. כמו שביקי אמרה, הפורום לא יהפוך לפורום מיכאל, ואף אחת לא תגרום לזה במה-ידיה. יש לו קומונה ש"מיכאל תתחתן איתי" פתחה, ושם אתן תציפו כמה שאתן רוצות. פה, זה פורום השמינייה. פה, מדברים על הסדרה ועל כל השחקנים. פה, זה לא פורום הצפות. פה, יש אנשים שרוצים שיהיה להם נעים לגלוש בפורום ו2 מנהלים, שכל הצפה בפורום הזה היא עבודה לידיהם. אז תעשו טובה, תלכו לקומונה שלו. ואל תהרסו פורומים אחרים בגלל מושא-הערצה שלכן

orel4400

New member
אין נושא!

אני לא מבינה מה הבעיה שלכםם אני סתם כתבתי את זההה... למה נראה לכם שמישהי תרצה להתחתן או לעשות ילד בגיל כזה? וחוץ מזה אני מזה לא פאקצה לכל מי שחושבת ככה.... ודבר שני אני אוהבת את כל משתתפי השמיניה במידה שווה ולגבי האנשים הבוגרים... נראה לי שאתם צריכות קצת יותר להתחשב בזה שיש מעריצוות שממש אוהבות אותו... אתן לא יכולות פשוט לבוא להגיד לכל אחד פאקצה רק בגלל שהיא אמרה שהיא רוצה להתחתן איתו!

KiShKooSh

New member
אמ.. האמת....

אני לא אקרא לאף אחת פאקצה כי אני לא מכירה אתכן, אבל פאנטית זה משהו אחר, פאנטית זו מעריצה שעברה את גבול הערצה הנורמלית עד שהעניין נהיה מוגזם ומי שרוצה להתחתן איתו כן היא פאנטית

orel4400

New member
סבבה פאנטית

את יודעת מה? לעצמי אני יכולה לקרוא פאנטית כי אני מגזימה.. אבל שמישהי תקרא לי פקאצה זה כבר מוגזםם... מאיפה היא יודעת עליי ומאיפה היא יודעת שאני פאקצה? רק בגלל משפט אחד שאמרתי!

KiShKooSh

New member
לפעמים אני מנסה להסביר...

אבל כבר הבנתי מפעמים קודמות שלעיתים זה בלתי אפשרי. הסיצוטאיה שמיכאל יתחתן איתך בלתי אפשרית ולא נדבר על החוקיות בדבר, אלא בעובדה הבסיסית שהוא לא מכיר אתכן! ולא לראות אתכן במפגש מעריצים ל 2 שניות ודיברתן איתו זה לא להכיר וחתונה מה לעשות זה דבר דו צדדי

נעמקה19

New member
חחחח ביקי צודקת ../images/Emo8.gif

חתונה זה דבר דו צדדי. ממה שהבנתי מהכתבות על מי שהציעה לו נישואים... לא בדיוק היתה לו ברירה...והוא לקח את השרשרת\טבעת...

נקודה אחת שלא הבנתי היא

איך אתן קוראות להן (המעריצות של מיכאל) פנאטיות ופקצות שאתן לא מכירות אותן בכלל...ולעובדה שהם רוצות להתחתן עם מיכאל אתם כותבות נאומים כגון :"את ראית אותו ל4 שניות וחצי זה לא נקרא להכיר " וממשפט אחד שהיא כתבה בניסוח קצת מוגזם אתן יכולות לקבוע מי היא (סליחה אבל ראיתן אותה בכלל 4 וחצי שניות)...?! תשמעו אתן סתם עושות בלאגן הרי אתן יודעות שהפורום הזה לא יהפוך לפורום על מיכאל ,למה אתן משקיעות כ"כ הרבה אנרגיה בלהעיר כל הזמן?...תחשבו על זה ,הציניות שלכן גם פוגעת בחלק גדול.

למעלה