היי לכולם

היי לכולם

אני כרגע בתהליך שלחזור לכאן.. אני לא כופה על עצמי, ואני כבר חלוד בכל מה שקשור בחצלולים ובחלומות. הפורום הזה הוא פשוט קסום. אני זוכר שבתקופה שלא הייתי כאן, קפצתי לבקר פעם אחת בערב. הלכתי לישון: והיה לי חצלול
פשוט ככה. הפורום הזה פשוט מחזיר אותי.. מחר אני הולך לקנות מחברת חדשה ועבה. יכולתי להמשיך לכתוב במחשב, אבל אני רוצה לפתוח דף חדש. את יומן החלומות הקודם שלי אני לא אזרוק. אני מוסיף אותו ליומן חלומות ה2, שנמצא במחשב. אבל עדיין אשמור עליו, כי הוא יומן החלומות הראשון שלי. ככה שיהיה לי יומן חלומות1 שהוא הראשון, יומן חלומות1+2 במחשב, ויומן חלומות3 במחברת חדשה. וכשאני אסייםן אותה אני אגבה גם אותה במחשב אני מניח.. בכל מקרה זה לא משנה. מה שחשוב זה שאני מקווה לחזור לפורום בשביל לחזור לחצלל. עכשיו אני תוהה לעצמי.. אני בטוח לא זוכר פה את רובכם, אבל בטוח יש פה חדשים שלא מכירים אותי, או ותיקים ששכחו ממני.. מישהו כאן זוכר/שכח ממני
מעניין אותי לדעת איפה אני עומד.. ועוד שאלה: מה קרה לפינת העדכון ה(דו)שבועי
הוא היה ממש נחמד
חצלולים נעימים לכולם, עכבר כחול מדבר

sh00sha

New member
איש יקר!! חזרת!!

מי שהביא אותי עד הלום וברח!! ברוכים העכברים השבים!! בהצלחה עם מחברת החלומות החדשה!! עדכון אממ.. לא יודעת מה קרה שאלה טובה.. (סילברהאק...!) אולי המנהל עסוק... תמשיך להגיב בפורום הכל יחזור אליך!! ברוכעס והצלוחס בהמשך הדרך!!!

pilpelmemule

New member
היי ../images/Emo13.gif

אממ אני סתיו
אני לא זוכרת אם אנחנו מכירים.. לא נראה לי.. היו לי רק שלושה חצלולים די עלובים אבל יהיה שיפור בקרוב! |מקווה| אז מה שלומך?

נו בטח..

מה אני אחזור בשבילכם
קרה משהו מעניין בזמן שלא הייתי
היום קניתי מחברת חדשה, עם כריכה קשה כמו שאני אוהב, ואני מתתחיל דף חדש עם כל מה שקשור לחלומות.

למעלה