היי לכולם!!!

morancohen20

New member
היי לכולם!!!

מה המצב??. אני לא יודעת מה איתכם אבל כמעט כל מי שאני מכירה לא אוהב את מאיה לא יודעת למה הם לא אוהבים אותה אבל אני אוהבת אותה כי קודם כל יש לה קול יפה והיא בכלל יפה והיא נראית מ-ע-ו-ל-ה. טוב בקיצר רציתי לגיד לכל מי שיש לו בעיה עם מאיה בוסקילה שילך לחפש את עצמו. ביי והמשך לילה טוב.

morancohen20

New member
היי זה עוד פעם אני

היי עוד פעם לכולם!!! אם הם לא אוהבים את בוסקילה בגלל שהם אומרים שהיא שרה לא יפה וגם אמרו שהיא לא יודעת לשיר וגם שהיא לא יפה ועוד כמה דברים אז לכל מי שאמרו את כל הדברים האלו טעו ובענק. לפי דעתי היא שרה מעולה,לא מזייפת שרה מצויין ויש לה קול מהמם והיא נראית מדהים וגם יפה אל תגידו שלא. המשך לילה טוב וביי.

היא צודקת! עוד נושאא לריב?? זה באמ

תת ככהה!! הודיושש_הנסיכהה

למה אבל את צריכה לפתוח את הנושא

בפורום שלהה?? !! כאן זה אנשים שמעריצתים את מאיה ואהבים את הקול שלה אז מה קשורים
עכשיו אנשים שלא אוהבים אותה?????

love410

New member
בננות כנסו רגע...

קודם כל קחו נשימה עמוקה...נווו...ברצינות! עכשיו תפנימו, הבחורה כתבה שהיא אוהבת את מאיה ועשיתם לה כמעט לינץ'... לא צריך את כל ההתלהמות המיותרת הזאת, ותגובה גוררת תגובה, היא בסה"כ אמרה דבר נכון שיש הרבה שלא אוהבים את מאיה (אם תשאלו אותי, מקנאה!) ואמרה שהיא דווקא כן אוהבת, ואין שום סיבה שהיא לא תביע את עמדתה החיובית כלפי מאיה במקום הכי טבעי, בפורום שמוקדש לה. לא צריך כל כך להתרגז מכל תגובה...קאפיש? יש הסכמה?

morancohen20

New member
היי לכולם

למה תהרגו אותי וזהו??. מה יש לכם??. סה"כ אמרתי את מה שאני חושבת ומה שאמרו לי אז אתן לא צריכות ככה להתעצבן. צום קל לילה טוב וביי .

למעלה