היי לכולם

היי לכולם

אמנם מזמן לא הייתי כאן אך יש לי שאלה חשובה שמאוד מטרידה אותי ואני זקוקה לעצתכם בדחיפות, אמנם אני מאוזנת מאז מרץ (בקרוב שנה לשמחתי) חליתי לא מזמן בשפעת וכנראה גם בגלל הכדורים ולאחר אותו אשפוז ירדתי במשקל ואני מתנדנדת בין 49 ל -50 ק"ג ולא מצליחה להעלות במשקל - לשמחתי אני מאוזנת ללא התקפים אבל מידות הבגדים קצת מטרידות אותי וגם המשקל כיוון שבאיכילוב אסרו עליי להגיע למשקל של 49 ק"ג ואני כל הזמן במעין מלחמה לשמור על ה - 50 ק"ג האם מישהו מכם נתקל בתופעה הזו? ויכול ליעץ לי? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, יש לציין שכרגע אני נוטלת B12 , ברזל וחומצה פולית בתור חיזוק כיוון שאני לא נוטלת את כל אבות המזון. תודה, סמדר

נוטלת כשלוש שנים טופמקס

נכון להיום במינון של 200 מ"ג פעמיים ביום. 2 כדורי קלונקס סה"כ 5 מ"ג וחצי כדור פרמידון (פרייזולין) .(יש לציין שהאפילפסיה שלי היא היא פטיט מאל (ניתוקים) כל דבר שניסיתי אינו עוזר, אני עולה בדיוק ליומיים במשקל הגעתי למידת ג'ינס מ- 27 ל -24 אני לא מעוניינת להחליף את התרופות כיוון שהנירולוג באיכילוב טוען שאני "על הסוס הנכון" אך מאידך המשקל מפריע לי ואני חוששת על העתיד כמו כניסה להריון בגלל תת משקל וכדו'.

Blueberry Kiss

New member
אני בעיקרון חושבת שאין לך מה לחשוש

אם את אוכלת נורמלי אז הגוף שלך מקבל את כל מה שהוא צריך. כנראה שחילוף החומרים שלך ממש מהיר ועל כן את לא מצליחה להשמין ואפילו מרזה, אבל כל עוד את אוכלת נכון, הכל מהכל וכו', את לדעתי לא צריכה לדאוג לכניסה להריון. בנות רזות שיש להן בעיה עם כניסה להריון זה לא בגלל שהן רזות אלא בגלל שהן מורעבות. הגוף שלהם לא מקבל את כל מה שהוא צריך ולכן "מייעל" את עצמו כך שמערכות אחרות יפעלו יותר ואחרות פחות (ולכן לא מקבלים מחזור).אצלך אין בעיה כזו כי הגוף שלך לא מורעב, לפי הבנתי. בכל מקרה, אם את דואגת לעניין הזה, גשי לרופא נשים ותתיעצי איתו.

למעלה