היי לכולם ! ! ! !

היי לכולם ! ! ! !

הייתי רוצה שתעזרו לי במשהו, רק אם אפשר.. :) שמעתי רבות על הארי פוטר והייתי רוצה לקנות את הספר הזה.. אבל קודם כל אני רוצה לדעת על מה מדובר הספר? ואם זה הספר הכי מדהים בעולם כמו במה ששמעתי..?? איפה אתם ממליצים לי לקנות?..כי אני לא יודעת איפה להשיג את הספר הזה.. אז תודה מראש !!! מחן..

fluppster

New member
שלום חן!!!!

דבר ראשון, יש לך שם מדהים!!!!!! (גם לי קוראים חן....) דבר שני, את אכן חייבת לקרוא את הארי פוטר! את יכולה להשיג אותו בכל חנות ספרים בארץ, או לקחת בספריה. אגב, שימי לב שאת לוקחת את הראשון ("הארי פוטר ואבן החכמים"), ובשום פנים ואופן אל תדלגי על ספרים, אלא תקראי אותם לפי הסדר. עכשיו העלילה: הארי פוטר הוא ילד בן 11, הוא חי עם דודיו ובן דודו ששונאים אותו, ושסיפרו לו שהוריו מתו בתאונת דרכים, ומשם יש לו את הצלקת בצורת ברק על מצחו. יום אחד הארי מגלה שהוא בעצם קוסם, ושהוריו נרצחו ע"י קוסם אפל ורשע. הוא מוזמן ללמוד בבי"ס הוגוורטס לקוסמים, ומשם הכול משתפר. יש לו חברים, הוא משחק בספורט של הקוסמים, ולכאורה הכול נראה טוב. לכאורה..... תהני! חן

LuNaTiC

New member
אין לי מה להוסיף על התקציר של חן...

אבל.. זה באמת ספר מדהים ביותר!!!!! אחרת לא הייתי מבלה פה את רוב היום שלי בדיבורים עליו...

S.Riddle

New member
בהחלט!

זה הספר הכי נהדר שקיים (לצד שר הטבעות והחבר´ה של דוגלס אדאמס), ואת פשוט חייבת לקרוא אותו. בהתחלה כשלי הביאו אותו ממש לא רציתי אבל אמא שלי הכריחה אותי (היא איימה עלי שהיא לא תיקנה לי סורק) ואז קראתי אותו וגיליתי כמה הוא מקסים ומדהים ואני חולה עליו!!!!! כן..... וזהו בערך! אני מבטיחה לך שתהני- זה באחריות! ^^לירון^^

../images/Emo51.gif

שוב תודה רבה לכם , אז אלך לקנות את הספר המדהים הזה, ואני מקוה שיזדמן לי לקרוא אותו בכל הזמן הפנוי שיש לי, כי לרוב הזמן אני שקועה בחבריומלא עוד דברים.. אז אני מבטיחה אחרי שאסיים לקרוא את הספר הראשון, אגיב במהירות על הכול..אוקיי חמודים?? מחן(נכון שזה שם מדהים!)

S.tal

New member
הממממ........

קודם כל תהני!!! והספר השני בסדרה הוא"הארי פוטר וחדר הסודות". בסדרה אמורים להיות שבעה ספרים, כל שנותיו של הארי בבית הספר. בינתיים רק יצאו ארבעה ספרים. והנה הרשימה של שמות הספרים שבינתיים יצאו: "הארי פוטר ואבן החכמים" "הארי פוטר וחדר הסודות" "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן" "הארי פוטר וגביע האש" תהני!!! טל, t@l

../images/Emo51.gif

שוב תודה רבה לכם , אז אלך לקנות את הספר המדהים הזה, ואני מקוה שיזדמן לי לקרוא אותו בכל הזמן הפנוי שיש לי, כי לרוב הזמן אני שקועה בחברי ומלא עוד דברים.. אז אני מבטיחה אחרי שאסיים לקרוא את הספר הראשון, אגיב במהירות על הכול..אוקיי חמודים?? מחן(נכון שזה שם מדהים!) נ.ב-איזה ספר השני הבא? כמה ספרים יש?

למעלה