היי לכולם...

יאאא איזה חמודון ../images/Emo99.gif

גם אני מעדיפה את ג'יימס על פני צ'אד. ואני גם מתה על ניילי
אבל חבל שהרסו אותם בעונה השניה.

אני לא ממש אוהבת את היילי....

אני אוהבת יותר את הילרי בורטון היא מגניבה בטרוף וממש חמודה!
ומה שאני לא אוהבת בהיילי בעונה השניה מה שהיא עושה לניית'ן ממש לא יפה

barbie girl41

New member
חח נשמח ..אבל

אני לא חושבת שיתנו לך.. כי יש פורום של מגרש ביתי.. ונראה לי ישלחו אותך לשם!

אני יודעת שישלחו אותי לשם...

רק אם המנהל יתן רשות בינתיים אני לא שמה... גם אני שונאת את היילי היא גם די מכוערת
והיא גם לא יודעת לשחק

הבעיה עם היילי היא...

שבעונה ה-2 עשו לה שינוי קיצוני מידי בעונה ה-1 היה חשוב לה כל כך להתחתן ולהות עם נייתן ובעונה ה-2 בפרק 5 היא כבר עוזבת אחרי שהיא התחתנה עם נייתן

Tinty

New member
מסכים ב100%

חוצמזה, ב201 הגיעו כל כך הרבה שינויים בדמויות, ובתור אחד שראה אותו פחות מ24 שעות לאחר שראה את 122 (האחרון בשניה), הרגשתי ממש ממש ממש מבולבל (פתאום דב לא תומכת בניילי, וכו').

barbie girl41

New member
אהבתי את היילי בעונה הראשונה...

אבל בשנייה.. שונאת אותה.. גם את כריס ביחד חחח איתה!

Angelus

New member
הוא מפחיד ../images/Emo163.gif

ובכלל, הסדרה הזאת פשוט גרועה. כל פעם חברים שלי משכנעים אותי לראות אותה, וכל פעם אני מבין מחדש כמה גרועה היא. (בלי לפגוע באף מעריץ שלה, כן? לכו תבינו אותי, אני אוהב לראות מסיפורי אבא בונה) האמא הזאת מכוערת (לא שזה קשור) אבל זה מעצבן אותי, כל פרק משנים לה תסרוקת בשביל שאולי פעם אחת תראה נורמלי.. ובכללי, הם אמורים להיות בגיל 17 ומתנהגים כמו אנשים בגיל 25. אה, ואני אוהב את ברוק ההיא.. היא אלה

אם ראית תעונה הראשונה...

ברוק שמה על הפנים אבל כבר מאז שלוקאס בגד בה עם החברה הכי טובה שלה היא השתנת, ואני לא ממש מעריצה אותה. ואם כבר דיברה שהסידרה גרוע היא לא גרוע ממש אבל על טעם וריח אין מה להתווכח. ונכון משנים להיילי הזאת כל פעם תתסרוקת.

למעלה