היי לכולם...

היי לכולם...

רציתי להגיד לכם שמאוד התאכזהתי מהפורום שלכם אתם להזכירכם פורום שמוקדש לסידרה אהבה מעבר לפינה (או שאני טועה) ואתם מקדישים אותו רק לכמה שחקנים (הכי חשובים לכם)..............כמו יהודה,אגם ואחרים אין לי שום טענות נגד זה הם שחקנים מוכשרים אבל ישנו עוד שחקן שהוא אחד השחקנים המוכשרים והמקצועיים בארץ-אני מדברת על האחד והיחיד ליאון רוזנברג!!! אז אנשים תנו לו קצת כבוד!!! בתודה רבה אירנה

כנסי מאמי../images/Emo24.gif

אני באופן אישי ואני מנחיה שגם שאר הפורום מצטער שהתאכזבת. אנחנו לא שכחתנו את ליאון , אבל בנתיים אין כל כך משו לכתוב עליו, שתתחיל בע"ה העונה החדשה אני מבטיחה שנדבר עליו יותר. אנחנו שמים פה כתבות שמדברות עליו (מקווה שראית) בכל אופן לא שכחנו אותו, הוא שחקן שרק עכשיו הצטרף ולא כתבו עליו הרבה... מקווה שתמשיכי להיכנס לפורום ולהתעדכן

אביחי 33

New member
הייי אירנה../images/Emo24.gif

תראי. עד היום,כל חדש היה על ליאון רוזנברג ועל כל שחקן חדש על הסט,שמנו תמונות,כתבות ועוד דברים ששאר חברי הפורום יכירו אותו. אך טענתך לא נכונה.זה נכון שהדברים שמעלים לכאן הם בעיקר שייכים לשחקנים הישנים,וזאת משום שאנחנו כבר מכירים אותם יותר,ויותר נקשרנו אליהם. אך עם זאת,אנחנו גם מעלים כל כתבה או כל דבר הקשור לשחקן או על משהו שקשור לאמ"ל. אני מאמין שעם תחילת העונה החדשה,כולנו נכיר את שאר השחקנים יותר טוב,נראה את כושר המשחק שלהם,ואת ההתנהגות ואני מאמין שנאהב את ליאון(ובכלל את שאר השחקנים) בדיוק כמוך
אביחי

ראיתם את הכתבה על לירון לבו?!

הוא נתן ספוילרים!!!
והוא יהיה צלם קליפים ולפי מה שהבנתי הוא ממש ישתנה לטובה! והוא יעזוב את אישתו ... אני יקרא ויגיד לכם...

../images/Emo85.gif דיברנו על זה כבר מזמןן..

כרגע אנחנו מדברים רק על השחקנים עד היום בערב.. את מתאכזבת כרגע לחינם

k a b o o k

New member
היי "המלאכית1"../images/Emo13.gif

העונה השלישית מתחילה היום, מה שאומר שניסחף מחדש לכישרון המשחק של ליאון רוזנברג (אחרי "אסתי המכוערת"..) אני בטוח שעם פתיחת העונה, כך תעלה המודעות בקרב כולם לשחקן הבאמת מוכשר (בעיניי) ליאון
אל דאגה מותק
.. תהיי פה בפורום, תהיי נציגת המעריצות שלו.. לאט לאט יגיעו ילדות שתמצאו מכנה משותף באהבה הזאת.

בקרוב אצלך מיכל! אני מחורפנה פורום.

תיבחרי תפקיד יש לך כמה אופציות: (1)מחוננת פורום (2)מחורפנה פורום (כמוני). (3) אין אופציה שלישית ... כמה את רוצה?! תיבחרי ואל תודעי לי ... תודה
-קרן-

יענו תמיד אומרים ותודעי לי ...

אז אני עשיתי ההפך אוקי לך?! יופי נשמה שלי
אההה... גם את רוצה?! יפי! (ראית, בלי לשאול אותך ...). יש לך גם כמה אפשרויות(למיכל היה אופציות,איזה אפליות אני עושה כאן!). (1) הנשמה של הפורום _היום המורה שלי עושה לי :"קרן,נשמה שלי תצאי בבקשה..." אז אמרתי לה :"המורה ... את לא נשמה שלי ... אני לא רוצה לצאת!". (2) הגזורה בראש -זה בהנחה שיש לך...- (3) אין לך עוד אפשריות... ++++טוב, כדאי שאני יפסיק כאן לפני שאני יסחף ויהרוס את הפורום....צ'אוו בנתיים++++++ -קרן-

למעלה