היי לכולם

שוקו לד

New member
היי לכולם

שמי נתי ואני בוגרת תנועת בית"ר היום גיליתי את הפורום הנפלא הזה, שלצערי לא ידעתי שקיים מקווה להצטרף, אם תקבלו אותי...

שוקו לד

New member
תל חי,

אז עכשיו יש לי קצת יותר זמן לפרט: שמי נתי, בת 27 ובעבר הייתי בתנועה במעו"ז נתניה. לאחר מכן עשיתי שנת שירות במעו"ז בצפון, במעו"ז עפולה ובמעו"ז בית שאן עם גיוסי התנתק לצערי הקשר עם התנועה ואני בקשר עם בוגרים בודדים בלבד היום אין לי כ"כ אפשרות להשתתף בפעילויות התנועה, שכן את זמני מנהלות שתי דיקטטוריות קטנות בדמות תינוקות בנות שנה וארבעה חודשים, אבל בהחלט לא אתנגד להשתתף כאן בדיונים אידיאולוגיים (זה מאד חסר לי...) ואולי אפילו לפגוש חברים ותיקים (יש כאן כאלו או שכולם כאן מהדור הצעיר?) זהו בנתיים, תל חי, נתי

היי נתי

תל חי ברור שנקבל אותך פה!! אני אושרת וכנראה שלא ממש דיברת אלי כי אני מהדור הצעיר.. בת 18 חחחח שיהיה לך מזל טוב ורק נחת. תל חי

שוקו לד

New member
היי אושרת,

תודה על קבלת הפנים וכנראה שלא הבנת אותי- אין לי שום בעיה עם הדור הצעיר, אתם אחלה, רק שאלתי אם אולי יש פה מישהו שאני מכירה... ברור שאשמח להשאר ולהצטרף לדיונים גם אם רק הדור הצעיר פה

MS6

New member
תל חי...

אני משה מפקד מעו"ז בית שמש ברוכה הבאה לפורום. מעו"ז עפולה? בית שאן? נתניה? לצערי הרב כל המעו"זים הללו הם כבר היסטוריה, נתניה עוד הייתה קיימת עד לפני שנתיים אבל בית שאן ועפולה לצערי הרב כבר מזמן לא איתנו...

kalimik

New member
הודעה מהזקנים

תל-חי, נתי שמי אורן קלימי סליחה לי על חוסר הזכרון (בכל זאת , מהזקנים) , אבל ... לא עשינו שנת שירות ביחד (גרעין תול"ע) . בכל אופן , אני עדיין עובד בבית"ר (רכז מחוז שומרון וצפון) . אומנם , מעו"זים רבים ומוכרים לא פעילים אבל התנועה פעילה בהרבה מקומות אחרים וטובים. בכל אופן , אשמח לדעת אם את נתי שאני חושב שאת !!! . אורן

ASTAR3

New member
תל חי!

אהלן נתי ברוכה הבאה לפורום, אני אָסתָר ואני ממעו"ז בית שמש.

Mustang3000

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo150.gifתל חי!

WELLCOME! שלום נתי אני איתן ואני ממעו"ז קרית-ארבע! ברוכה הבאה, מקווה שתהני בפורום... (למרות שאני מדבר כמו אחד שנמצא פה שנים, גם אני חדש בפורום כך שאת בכלל לא לבד)

שלום!

ברוכה הבאה! אני איתי. ואני מהדור הצעיר והטוב! נשמח לקבלך כאן.. וגם לפצוח בדיונים אידיאולוגיים.. :) וויפי!

למעלה