היי לכולם!!

Miss פטל

New member
היי לכולם!!

אפשר גם לי לקטר?? מרגישה רע עם עצמי עכשיו, אני כמעט בטוחה שזה בגלל שהפסקתי לקחת גלולות, פתאום אני עצבנית 24 שעות ביממה ועיקר על בעלי. מצד אחד אני יודעת שזה לא צודק והוא לא אשם ואני סתם ממציאה סיבות להיתעצבן אבל צד שני לא יכולה לשלוט זה..הורמונים
גם מכל דבר קטן שאומרים לי אני ישר בוכה..היום כבר 3 פעמים בכיתי ומסיבות מפגרות לאללה.. מה לעשות??
מישהו יכול לנחם אותי שזה רק תקופת הסתגלות גמילה של הגוף מגלולות ותכף זה יעבור לי???????????

g u r a

New member
למה הפסקת?

מה את "מבשלת " לנו??
סתם..אני צוחקת. יכול להיות שמצב הרוח נובע מהפסקת הגלולות/ או מפני שאת לפני ביקור כיפה אדומה.. בכל אופן- אם אין סיבה מיוחדת להפסקת הגלולות (בריאות למשל) אז לדעתי-תתחילי שוב לאחר.. ובינתיים- לא להתרגש. נסי לשלוט על עצמך.. (קשה- אך אפשרי
)

היי miss פטל

תעשי מה שאני עושה פשוט אני אומרת לו שאני לפני או ב... ואם אני מתרגזת או מתרגשת אז שיעזוב אותי ולא יכנס לויכוחים כי חבל אני לא יכולה לשלוט בעצמי. אני מבינה אותך זה קרה לי בשבת שעברה כל היום בכיתי על כל דבר הכי קטן ואמא שלי שאלה אם אני לפני אמרתי שלא יכול להיות אני צריכה לקבל רק ב- 14 לחודש אבל קיבלתי באמת אחרי יומיים ההורמונים לא טועים. אז אל תתרגשי ובטח את קוראת ואת אחרי זה את מרגישה יותר טוב נכון? לדעתי זו הרגשה של 24 שעות לא?
תרגישי טוב!!

Miss פטל

New member
צודקת..

היום אני קצת יותר רגועה... מאז שהפסקתי עם גלולות, לפני שבוע וחצי, אני כל הזמן מתעצבנת מכל שטות, אבל אתמול היה השיא שלא רק התעצבנתי אלא גם בכיתי כל הזמן.. בעלי כמובן יודע את הסיבה, הוא מנסה לא להרגיז, הוא מאוד מבין בעניין הזה. תודה לשתיכן על התמיכה!!

לך לפחות יש תירוץ ../images/Emo8.gif

גם לי זה קורה ובלי הפסקת גלולות. סתם לחץ מהחיים. אז פשוט ברגע שמשהו מרגיז אותך, קחי נשימה עמוקה ותזכירי לעצמך למה זה קורה. וזה יעבור...

maybesure

New member
יכולה לנחם אבל

אני אמנם לא עם גלולות, ומעולם לא לא נטלתי, כך שאין לי מושג על השפעת ההפסקה שלהן, מזכיר בהחלט את המחזור: במצב הזה אם אני מרגישה שאני לחוצה ומתחילה להתפוצץ על הילדים/חתולים/בעל/כלבים/הורים---אני פשוט לוקחת כמה טיפות רסקיו. כבר עלה פה הנושא בעבר. וכמו שאמרת במקום להתנפל עליו בלי הצדקה ושלא באשמתו, ובכדי להשרות אוירה נינוחה יותר ונעימה גם לך---הקדימי תרופה למכה. ניתן לקחת ללא תקופת הגבלה לפי ההמלצות שעל הבקבוקון. מוצר טבעי של פרחי באך.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif

חמודה, הכל יהיה בסדר, את תראי שהתקופה הזאת תעבור. אני ככה לפני מחזור, עצבנית וכו' בגלל ההורמונים, אז תמיד מזהירה אנשים סביבי שאני לא כמו שאני בד"כ ושלא ייקחו אותי קשה.

למעלה