היי לכולם....

dominogrose

New member
היי לכולם....

אני במצב די קשה לאחרונה. המצב רוח הירוד לא עוזב אותי ואחרי מיליון שיחות עם החבר שלי זה עדיין לא עוזר. אולי אני מגזימה עם התגובה, אולי אני יותר מידי חושבת על דברים לא מהותיים של החיים. אבל אם זה לא מהותי, אז מה כן... אני יודעת שלא הבנתם את הפתיחה, אני אסביר לכם את הסיפור שלי ואני אנסה לעשות את זה לא מהצד שלי, אלא מנוקדת מבט חיצונית, כדי שזה יהיה כמה שיותר אובייקטיבי ונכון. זוג נמצא ביחד 3 וחצי שנים. היא בת 21.5 והוא בן 27 הם אוהבים אחד את השני כל כך, עושים אחד בשביל השני כמעט הכל, ותמיד תמיד נמצאים אחד בשביל השני. במשך שנתיים וחצי מהקשר שלהם הםגישות שלהם מסתכמות בפעם בשבוע ולפעמים פעמיים. זה מאוד קשה לבחורה ואולי גם לבחור, אבל בכל זאת נשארים כי אוהבים, כי לא רוצים לאבד אחד את השני. יום הגיע והבחורה רוצה להתקדם. נמאס לה להיות תקועה בבית עם המשפחה. נמאס לה לראות את הבחור שלה כל כך מעט עד שזה כבר כואב לה. ונמאס לה שהמשפחה של הבחור משפיעה על חלק מההחלטות שלו. היא רוצה לעבור דירה. אז היא לוקחת את הבחור שלה לשיחה, כי הם מדברים על הכל. והבחור אומר שהיא צודקת. זה קשה לו, אבל הוא יעשה את זה כי היא צודקת. עובר שבוע, עוברים שבועיים והבחורה לא מבינה מה קורה. היא שוב מבקשת שיחה. ובשיחה הזאת, הבחור שלה אומר לה שהוא לא יודע מה קרה לו, הוא אומנם רוצה לעבור לגור איתה, אבל יש משהו בבטן שעוצר אותו מלעשות את זה. הבחורה לא יודעת מה לעשות, היא חיכתה כל כך הרבה זמן שמשהו יקרה ביניהם, והיא כבר לא יכולה לחכות דקה נוספת. היא יודעת שבסוף זה יקרה וגם הוא יודע ורוצה בזה. אבל אי אפשר לדעת מתי. הבחורה בדיכאון כבר כמעט חודש. לא יודעת מה צריך להיות הצעד הבא שלה. הרי היא לא יכולה להישאר תקועה ככה עד שמישהו יחליט בשבילה שהגיע הזמן. היא רוצה את זה עכשיו או מקסימום מחר... אבל, היא לא מוכנה לעזוב את הבחור שלה. היא לא מעלה בדעתה לעשות דבר כזה. כי הוא שלה ורק שלה והיא שלו ורק שלו. רק אתמול הם אמרו את זה אחד לשני. ועם כל המילים היפות שהוא אמר לה אתמול, היא עדיין נשארת בדיכאון שלה, ובאי ידיעה הכואבת הזאת של מה לעשות עכשיו. אז היא פונה אליכם... שתגידו לה, מה אפשר לעשות במצב כזה?

maybesure

New member
במצב כזה...

לשכור דירה לבד או עם שותפה, ולהפגש איתו רק מחוץ לדירה הזו---שיידע שאת החלטית לעצמך אבל לא מוכנה להיות פטרונית שלו. כתבת שנמאס להיות תקועה עם המשפחה, אז אם זה הטריגר-צאי מהבית בשביל עצמך לא בשבילו. בהצלחה

Tully Is Here

New member
לדבר, לדבר ושוב לדבר

דברים לא קורים מעצמם בחיים האלה. אם הסכמתם שנכון לכם לעשות את זה ופתאום הוא מתחרט, זכותך לדעת למה ומה מציק לו. ובלי שום קשר אליו, להמשיך עם החיים. תחליטי שאת עוברת דירה, איתו או בלעדיו ותגידי את זה גם לו. כתבת מאוד נכון "הרי היא לא יכולה להישאר תקועה ככה עד שמישהו יחליט בשבילה שהגיע הזמן", אז תחליטי בשביל עצמך. בהצלחה

../images/Emo24.gif זו כנראה תכונה גברית

לקבל רגליים קרות לפני שינוי סטטוס. זה יכול להיות לעבור לגור יחד, להתחתן, להביא ילד. וההורים שלא ככל הנראה לא תורמים למצב (לפי הודעות קודמות שלך). אז מה עושים במצב של לא לבלוע ולא להקיא? מבהירים לו ששינוי יהיה. נותנים לו להתרגל ולאט לאט לאמץ את המצב החדש. ומסכימה עם קודמותי שאם זה אפשרי, תתחילי את את השינוי תוך שאת מבהירה לו שאת משאירה לו את הדלת פתוחה להצטרף אלייך.

את עדיין מרגישה רע???

תראי מה שעשית עד עכשיו זה טוב, את עדיין צעירה בסך הכל 21 שנים. הוא זה שהיה צריך להגיד לך בואי נצא מהבית, הוא עדיין גר אצל הוריו? מוזר... למה אתם לא ישנים אחד אצל השנייה בגילך זה מה שאני עשיתי לא היו לנו אמצעים לגור מחוץ לבית. את חושבת שאת יכולה להרשות לעצמך לגור מחוץ לבית עם שותף/ה. או שאולי טוב לך בבית אני יצאתי מהבית של הורי בגיל 27 משהו כזה פשוט לא יכולתי לסבול את הורי, אבל אם לא רע לך תשארי ואולי הקשר שלכם לא מוצלח במיוחד אז מה אם אתם 3 וחצי שנים. תנסי משהו אחר שהחבר שלך ירצה אותך ב- 100% ושלא תהיה מבואסת בגללו הוא צריך להיות איתך באש ובמים ולא רק בדברים טובים, את רוצה לגור איתו הוא צריך לצאת איתך או לפחות לעזור לך להרגיש טוב לפחות שגם הוא ינהל איתך שיחות כאלה. מה זה משהו בבטן לא מרגיש טוב משהו בבטן שלי לא מרגיש טוב את יודעת. למה את זו שמבקשת שיחה כל הזמן הוא פשוט אדיש לגמרי תחשבי על זה תעשי לעצמך טבלה ובה דברים טובים לעומת לדברים שליליים שלו שתבררי לעצמך האם את באמת רוצה אחד כזה שנמצא בסינר של אמא שלו. בהצלחה חמודה, ספרי לי מה קורה...

dominogrose

New member
יומיים לא הייתי פה ../images/Emo13.gif

אז לא יצא לי להגיב. קודם כל, תודה רבה לכם על התגובות ועל העזרה. אני אומנם עדיין במצב לא הכי טוב. אבל הוא השתפר מאז. אנחנו לא יכולים לישון אחד אצל השני בגלל הבעיות עם המשפחה שלו. אבל אחרי שדיברנו ואמרתי לו שאני לא מוכנה להמשיך ככה. ואם לא לגור ביחד, אז לפחות שהוא יבוא לי שון אצלי. הוא הסכים איתי וזה מה שהולך להיות (אני מקווה) לא שזה התקדמות כל כך גדולה. אבל זה גם משהו. אניגם מתכוונת לעבור דירה בקרוב, אני מאוד מפחדת לעשות את זה לבד ואני מקווה שאני אצליח.

liatal

New member
חייבת להגיב...

אף פעם לא הגבתי בפורום הזה. לכל דבר יש פעם ראשונה... א. רציתי לומר שיש לכם פורום מדהים!!! ב. לעניין. מנסיוני (ואני יודעת שאהבתכם גדולה אבל בכל זאת) בחור בן 27 שגר עם הוריו ויוצא עם בחורה בת 21.5 (שזה סידור די נח למי שלא רוצה מחוייבות רצינית) ולא מוכן לשינוי שאת הצעת הוא או פוחד ממחויבות- שזו תכונה שלא עוברת מהר כלכך, או ילד שלא התבגר, לא מוכן לקחת אחריות ולא יתבגר בקרוב. את באמת חייבת לצאת מהבית בגלל מצבך אבל עצתי לי אלייך- באמת תהיי עם היד על הדופק ותראי אם הוא מוכן לאיזו מחוייבות בעוד כמה חודשים ואני חייבת לומר לך- אם לא הוא לא יהיה מוכן גם עוד 3 שנים.

היי דומינוגרוס

לא כתבת שיש בעיות גם עם משפחתו איזה בעיות? את יכולה לעבור לגור עם חברה או עם שותפה תלכי ותחפשי בעיתון בשם מד"ס של האוניברסיטה יש גם באינטרנט תפגשי אנשים נחמדים דירות נחמדות אני מבטיחה לך שהחיים שלך ישתנו פלאים. חוץ מזה שאם הבעיות במשפחה שלו קשורות גם אליך אז אולי אין לך מה לעשות איתו יותר ואת סתם מתעקשת. אולי את בכלל לא צריכה לעזור את בית הוריך עדיין את מאוד צעירה את יכולה לחסוך את הכסף הזה ללימודים, רכב חדש וכו'. תכתבי לי.

למעלה