היי לכולם....

היי לכולם....

חדשה כאן....אורחת לרגע(מקוה שזאת הכתובת) רוצה לשמוע את דעתכם. הכרתי בן זוג מדהים(אוטוטו 3 חודשים להיכרות) שמבחינתי הוא גבר מושלם! ואם אציין מספר תכונות, הוא אדם טוב,רגיש,נדיב-לארג',חכם עם חוש הומור... שנינו סיימנו פרק א. הבעיה היא שהוא קלילי שכזה לא אוהב להכנס לשיחות עומק,נושאי השיחות הן סביב היום יום(ולא שמחפשת לדבר על ההסטוריה של המצרים-אם כי אולי זה רלוונטי אוטוטו פסח)וגם כן,כל "נושא" מתמצה במספר משפטים והלאה. אני אוהבת אותו,הוא נותן ומעניק לי המון..אבל מאוד חסרה לי ה"שיחה הטובה".שפניתי לאנשים סביבי,התקבלו תגובות כמו:שיחה טובה-רק עם חברות או אין אדם מושלם וצריך להתפשר בחיים,ומבחינתי הוא מושלם..חוץ מהקטע הזה.זה מעיק עלי. ממש לא יודעת מה לעשות! הבמה שלכם. תודה מראש.

nitzansa

New member
לאור זה שזה נשמע דבר מהותי עבורך

נשאלת השאלה, האם הוא מושלם עבורך????????? אני הייתי מעלה את זה על הפרק, וללא ספק מבררת מה העניין?. מותר לך. את אישה. לנשים מותר להיות קצת פחות שטחיות!!!!!!

ברור

שהוא מושלם עבורי....מה הקשר לנשים שטחיות????? מהות המסר שכתבתי- עומק השיחות

maybesure

New member
דעתי

3 חודשים הם לא הרבה זמן ובכל זאת הבחנת בנקודה שמציקה לך וכנראה תציק גם בעתיד. כדאי אולי לבדוק האם נושאי השיחה מעניינים אותו, האם בין חברים הוא נוטה לפתח שיחה, להכנס לויכוחים (פוליטיקה/ספורט/דת...). גם האיש שלי מזה 20 שנה מינימליסטי בדעות, אף שהוא קורא ספרים וכתבות פילוסופיות, ותאוריות חיים מסובכות מאוד, ועוסק בכלל בתחום טכני שגם בו יש למידה מתמדת. אין לי שום ספק שהוא אינו שטחי, אבל כשזה מגיע למלל הוא קצת דל... והבעת רגשות היא בכלל עניין מסובך עבורו. הוא גם לא מתלהב שאדבר עם חברים/ות על נושאי עניין שלי-אבל זה הפתרון האולטימטיבי כדי לא לוותר על זוגיות. זוגיות היא מערכת מסובכת שיש בה גם פשרות: אני מתפשרת על כך שלא יכולה לשוחח איתו שיחות מעמיקות-הוא מתפשר על כך שאני משוחחת שיחות מעמיקות עם חברים/ות. תני עוד צ'אנס לפני שתחליטי סופ"ש מהנה!!!

s h i r k u s h

New member
את נראית לי בכל זאת מחפשת מושלמות

ולא תמצאי לצערי כי לא קיים אדם שיהיה בול כמו שבנית לעצמך במודל בראש. אם הוא אדם טוב ונדיב ובעל חוש הומור ואת נהנית איתו אז תזרמי עם זה, ואם זה עדיין מפריע לך פשוט תנסי ליזום שיחות על נושאים כאלה, או שתדברי איתו על זה שזה קצת מפריע לך שאתם לא מתפלספים יותר מדי או משהו כזה.

גם לדעתי אין בן אדם מושלם

והאמת זאת קצת נאיביות לחשוב שתמצאי אחד שיתאים בול למה שאת רוצה וככל שמכירים טוב יותר יש הרבה דברים חדשים שצריכים להתרגל אליהם. כיף לכם ביחד את אוהבת אותו לדעתי זה הכי חשוב

Miss פטל

New member
אבל..

לא מסיכמה איתך.. לדעתי זה לא קשור לזה שהיא מחפשת שלמות. אולי יש בו תכונות שליליות שהיא כן מוכנה לקבל אבל על התכונה הזאת קשה לה להבליג? לדעתי זאת תכונה מאוד חשובה ואני לא הייתי מתפשרת על זה בשום אופן. ואני לא מחפשת שלמות ולבחור שלי יש תכונות שליליות אחרות שאני כן מקבלת.

בכל זוגיות מתפשרים

ומי שלא מוכן להתפשר ממשיך לחיות לבד תוך פנטזיות על אדם שלא יכול להיות קיים במציאות. כי לא נולד הגבר המושלם ב-100%. גם לא האישה. את אומרת שאת מודעת לזה וזה טוב אבל הגעת לחצי הדרך. כי החוכמה האמיתית היא לדעת על מה להתפשר. ואת זה אף אחד לא יכול לדעת אלא רק את. אני ראיתי כבר אנשים שהתפשרו על דברים מהותיים, והם מאושרים. וראיתי אנשים שכביכול לא התפשרו על הרבה והם אומללים. אז עד כמה זה מהותי באריזה הכוללת? האם את יכולה להחליט שיש לך מספיק אנשים אחרים לנהל איתם שיחות מעמיקות וטוב לך איתו כמות שהוא? האם את מרגישה נורא מתוסכלת עד כדי כך שזה פוגע ברגשותייך כלפיו? אולי מה שבאמת מעיק עלייך זה שהוא אמור להיות עמוק יותר? האם את יכולה לקבל אותו כמות שהוא בלי לתת לו תחושה שהוא לא מספיק טוב? רק את יכולה לענות על כל אלו.

ספירפיר

היי חמודה וברוכים הבאים לפורום. לגבי מה שאת אומרת על הבן זוג שלא אוהב לדבר אז כי אולי הוא לא מכיר אותך טוב או שהוא חסר ביטחון איתך או עדיין לא בטוח. כשאני הכרתי את בן זוגי הוא היה כזה ביישן ואני מדברת על לעשות סקס עד ארבעה חודשים? היום אנחנו נשואים והוא החבר הכי טוב שלי לפעמים אני אומרת שלא יספר לי כל דבר אבל מה שאני רוצה להגיד לך שהוא שונה לגמרי ממה שהכרתי בהתחלה. חברים שלי בהלם ממה שהוא היום לעומת מה שהוא היה פעם, פעם היינו יושבים בחברה בית קפה אצל חברים או כאלה והוא לא היה מוציא מילה מהפה אפילו פעם הלכנו לחברים שלו והוא ישב בצד אמרתי "וואו אני כזו פטפטנית והוא כזה שתקן וביישן מה אני אעשה" אבל כאמור הכל השתנה פלאים כי הבטחון חזר לו כנראה שבגללי כי אני אדם חופשי כזה. תני צ'אנס וכמו שכולם אומרים לך בשביל שיחות יש חברות. גם אני מאמצת את זה. אין כמו חברות הן חושבות כמונו ומתנהגות כמונו הגברים בחיים לא יבינו אותנו אולי יעשו עצמם מבינים אבל לא יבינו כי מה לעשות נשים ממאדים גברים מנגה (או ההפך).

Tully Is Here

New member
ספירפיר, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל, תני לשניכם זמן. גם בעלי בהתחלה שתק כמו בלטה ועם הזמן כשהכרנו יותר והתחלנו לבנות חיים ביחד, נוצרו דברים לדבר עליהם והוא התחיל להפתח ולהרגיש בנח לידי והיום הוא לא סותם את הפה. דבר שני, אם טוב לך אל תחפשי יותר מידי. שיחות נפש באמת תעשי עם חברות, כל עוד הוא יודע לתמוך בך כשאת צריכה ולשמח איתך ובשבילך המצב לא כל כך נורא...

למעלה