היי לכולם

IamTheMan

New member
היי לכולם

האכזבה שלי היא בעיקר מהדפק של גוף שנתן לי אלוהים הכל יכול(או הגנים הנורא משובחים של הוריי) ליפני כמה שבועות ואף חודשים יצאתי מדיכאון נעורים שכזה וקיבלתי את העולם כמו שהוא , אך תמיד יש אכזבות, גבר לא מחוטב אני רזה גבוהה ולא שיא היופי. לפני כמה שבועות התחתי להרגיש כאב בשיני והלכתי לרופא שיניים שאמר לי שמה שיש לי שם זה שן חלב ואילו השן מתכתיה תומחת לכיוון הלא נכון וכך דוחפת את השורש של השן חלב לעורי הרך של החניכיים שלי. והפיתרון היחיד הוא כריתה של השן, השן היתה בעלת שורש חד שתער לא האמנתי שיש לי דבר כזה בפה. והינה אני בלי שן למזלי לא רואים אותה שאני מחייך. וכמובן אין כסף לסדר את שיני. ליפני יומיים החלו כאבים בשן הסמוכה לשן שניכרתה לי, וזו שן שאם גם אותה יכרתו הפעם הכיעור שלי רק יהיה אפקטיבי יותר בהברחת הבנות ממני. אני נישבע לכן זה עולם לא הוגן שנבנה לעשירים. שלכם חסר המזל

ליבי אליך

נושא השינים כל כך קרוב לי ואני מבינה אותך אבל שווה להשקיע בשינים הן ילוו אותך לכל החיים אני יודעת שזה לא זול לא ממש קל לשלם על זה במיוחד כשאין מאיפה אבל לא תשאיר את הפה במצב כזה, נכון? גש לקופת חולים ותראה אולי אפשר להגיע להסדרים איתם בהצלחה

miko the king

New member
שלום איש יקר. .

לי ב"ה אין מיגבלות גופניות. אני חטוב די גבוה. נראה מצוין. ועם שיניים לבנות וישרות. . . אבל נראה לך שאני מאושר?? בנאדם!! לא היופי לא המראה ולא כלום מזה הופך אותנו למאושרים! אנחנו הופכים את עצמנו למאושרים.. וזה פשוט אנחנו רק צריכים להתבונן במעלות שכן יש לנו. ולאחרים אפי` אתזה אין ואנחנו הכי מאושרים בעולם. . .

למעלה