היי לכולם

לילובאך

New member
היי לכולם

אני מאוהבת באלאניס כבר המון שנים (אני טיפה יותר מבוגרת מרובכם...) ורציתי לדעת - למה הדיסק האחרון של אלאניס, דיסק יפיפה, לא מקבל הכרה? פעם אחת (!!!) לא ראיתי קליפ של אלאניס באמ.טי.וי (מלבד everything). זה ממש לא ברור לי. ובקשה/שאלה אחרונה- האם מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג שירים נדירים שלה, עדיף בשירה אקוסטית או מול קהל - חוץ מהדיסק שהוציאה- כמובן. ונזכרתי בעוד שאלה (סליחה...) מתי היא מגיעה לארץ??? שיהיה יום מצויין ותמשיכו לשמוע אותה. היא מוצפת כשרון ואיכות.

UnprodigalSon

New member
קצת תשובות...

אני לא הייתי מחשיב את עצמי כמקור הכי טוב לתשובות, אבל ניחא: למה הדיסק לא מקבל הכרה? שאלה יפה. אני, למרות שבאמת התאמצתי לראות קליפים ממנו - לא זכיתי לראות אפילו פעם אחת קליפ מהדיסק החדש בMTV (בעצם למעט Out Is Through שזה לא ממש מציאה של קליפ), את רוב הקליפים שלה ראיתי בפעם הראשונה על מסך מחשב. למרות שאלאניס די התקרבה בשני דיסקים האחרונים שלה למיין-סטרים היא עדיין לא חצתה אותו לחלוטין ולכן היא לא מקבלת יותר מדי זמן מסך - אפילו שהיא בין הזמרות היותר מוערכות בישראל. MTV זה מיין-סטרים. מעטים השירים מחוצה לו שהצליחו בערוץ. אתר מומלץ לשירים נדירים: http://www.unprodigalalanis.com/Mp3s.html ומתי היא מגיעה לארץ? אין לי מושג. מישהו יודע?

למעלה