טורניר רחובות-דחוף
סחתיין מיכל כעת אפשר להתקדם... הייתי עסוק באיזה תכנון אחר.... כך שיש לי עוד שעתיים בערך מעכשיו עד שאצא לבלות... מעביר לך כאן בפורום הנתונים לטורניר רחובות-זה טוב כך ,זה כמו שיחת ועידה להשלמות דברי עם חיים. סיכמנו עם דורון כוכבי -מנהל מח' הספורט כל נתוני וצרכי הטורניר-מה שנקרא הכל עליו. זה מאד מקובל עלינו-כי בתקציב 2004 אנו גמורים (ציטוט חיים) הטורניר ביום ב' תאריך 13.12.04 (ו' חנוכה-לשים לב זה חופשת בי"ס) בין השעות 10.00 עד 13.30 באולם בי"ס עמית ברחובות משעה 9.00 התכנסות. (יש לברר כתובת מדויקת ובכלל להיות עימה בקשר-שוש גרוספלד טל'7503511 - 050 -היא היתה בישיבה יחד עימנו וליאת גולברי אצל דורון) הדחוף ונדרשת עזרתך מיד ביום א'-ברור עם הקבוצות המסומנות יחד עימי רצונם להשתתף ובכל מקרה הכנת דף טיוטת הזמנה מול רחובות כולל הלוגוים הנדרשים -לחיבור שלך עם חיים ודורון כוכבי טל' דורון משרד 9392426-7-9 - 08 פקס 0302498 - 08 משתתפות חזויות-לסמן בהזמנה-"קבוצות מוזמנות" רחובות-2 קב' אחת משחק ואחת מיומנות אשדוד-כנראה 2 קב' כנ"ל רחובות-ניתנה התרעה למאמן שלהם-אייל כוכב ת"א-רוצים צריך דחוף הזמנה ,צריך לודא שלא יגיעו עם סגל ב' או שיש לפחות עוד קבוצה ברמתם. שקל י"ם-מקווה שיתאוששו מטורניר ב"ש-צריך לודא במהירות. חולון-מתאימים לתפוס שוב את חיים טל שקמים נס ציונה-דחוף לדב שפילמן שיגיע גם למשחק ןגם אפשרות למיומנות ק.אונו-נו... שיתחילו לזוז לוד-דקל או קרל נברסון - מי שיבוא קודם רשל"צ-כנ"ל לוד (קבלי עדכון מחיים -אופי מתנ"סי של הטורניר) רמלה-כנ"ל רשל"צ ולוד (בלי דרבוקות של בן גייב ממעון אביב לא פותח הטורניר-כאן נדרש הסבר משרית) מעון בית דוד מבשרת-הם חשובים לי ,יש סיכוי לתפוס את שולה בת-ים-יכולים להתאים למיומנות(פעם קודמת קצת בכו לי בטורניר שערכנו-ולשם שינוי גם היו צודקים?! כך לפחות נדמה לי) וכן קב' מתנסיות-מחוץ לאזור זה שיכולות וכדאי-כפר יונה,..... מי עוד ...צריך להוציא הרשימה ,מה שאצלי זה נכון לשנת 2001 למה עדין אין לי רשימה עדכנית -כפר לי ,עידוד,קצת תושיה ונגיע "ליעד", גבעת אולגה-גל חדרה. וכו... לשים לב שלא יהיו פחות מדי קבוצות ומצד שני שגם לא יהיו יותר מדי..... כמו שאמר וחזר יותר מפעם אחת-ג'ון וודן-מאמן העל האגדי ( UCLA) שימרו על באלנס-אז תיהיו מפוקסים ,בלי פוקסים גם עוזי לא יורה... לא הבנתי האם הכוונה לפארק(ר) היורה או סתם למלקוש.....איזה קשקוש!!!!! נכנס למנוחת צהרים עד 04.00 ביי קושקוש נמשיך מחר בלי נדר.. כוכבי אמר הכל עליו-שלטי הכוונה,כרזה,דגלונים,מאבטח,חובש,פרסים,הגברה,מתנדבים,1 שופט,הופעה,ראש עיר-מ"מ,עגלות כדורים,קישואים,וגזר למרק....קטן עליו. ליל מנוחה ...הבוקר קורא לי!