היי לכולם

בון בלון

היי מיכל מי שצריכה להופיע עם הבלונים זו את לאחר הפרחת הבלןנים בהרצליה-בפתיחת מרכז הספורט הטיפולי צר לי שראובן לוקח לך את התפקיד. בסוף הוא יטען (ואני לא רצה לסכסך) שהוא עושה את הכל לבד! ברוכים הבאים לפורום הבודדים דני

גנבו לי את התפקיד

אתה צודק בהחלט!!! גנבו לי את התפקיד ארוע הבא מבטיחה לך שאני זו שיפריח את הבלונים אגב, מה שלום דף ריכוז האמצעים לטורניר ברחובות, תחזיר לי או למייל או לפקס נמשיך לקשקש בפורום

סליחה אבל יש עדות מצולמת.........

שעמדתי עם הבלנוים ביום הספורט ב 9.11 וחיכיתי לרגע ההפרחה (לפני שתפרח נשמתי) אז אני זו עם הבלנוים..... דני לך אם כבר אפשר לקרא האיש עם הכסאות....

התגובה בוא תבוא

להפיל עלי כל הכסאות באמצע הלילה,אפילו שרון לא יכול להחזיק כל כך הרבה תיקים וכסאות פנויים. מכנס ישיבת ממשלה במוצ"ש -לתאום תגובה הולמת.

התאום נמשך

מועצת גדולי התורה תמשיך להתכנס לתאום והמשך הברור בנדון. לא יתכן לעבור לסדר היום והלילה-ששרינו וחכמנו ישבו על כסאות פלסטיק רעועים-אנו ראוים ליותר. עפ"י דעת הרוב והרב - נישק זה לזה ולא נמעיט בערכנו. וכל המרבה לסחוב כסאות-הרי זה כואב בגב. למה לנו כי נלין-נשים מעט נפטלין ומחר ב"ה ....נסדיר העניינים .

לשרית וראובן

מצטרפת ממשרדו של דני לענין ההפרחה זו ההוכחה מבחינתנו לענין,בנוגע לכסאות נדבר בהמשך אביבה

טורניר רחובות-דחוף

סחתיין מיכל כעת אפשר להתקדם... הייתי עסוק באיזה תכנון אחר.... כך שיש לי עוד שעתיים בערך מעכשיו עד שאצא לבלות... מעביר לך כאן בפורום הנתונים לטורניר רחובות-זה טוב כך ,זה כמו שיחת ועידה להשלמות דברי עם חיים. סיכמנו עם דורון כוכבי -מנהל מח' הספורט כל נתוני וצרכי הטורניר-מה שנקרא הכל עליו. זה מאד מקובל עלינו-כי בתקציב 2004 אנו גמורים (ציטוט חיים) הטורניר ביום ב' תאריך 13.12.04 (ו' חנוכה-לשים לב זה חופשת בי"ס) בין השעות 10.00 עד 13.30 באולם בי"ס עמית ברחובות משעה 9.00 התכנסות. (יש לברר כתובת מדויקת ובכלל להיות עימה בקשר-שוש גרוספלד טל'7503511 - 050 -היא היתה בישיבה יחד עימנו וליאת גולברי אצל דורון) הדחוף ונדרשת עזרתך מיד ביום א'-ברור עם הקבוצות המסומנות יחד עימי רצונם להשתתף ובכל מקרה הכנת דף טיוטת הזמנה מול רחובות כולל הלוגוים הנדרשים -לחיבור שלך עם חיים ודורון כוכבי טל' דורון משרד 9392426-7-9 - 08 פקס 0302498 - 08 משתתפות חזויות-לסמן בהזמנה-"קבוצות מוזמנות" רחובות-2 קב' אחת משחק ואחת מיומנות אשדוד-כנראה 2 קב' כנ"ל רחובות-ניתנה התרעה למאמן שלהם-אייל כוכב ת"א-רוצים צריך דחוף הזמנה ,צריך לודא שלא יגיעו עם סגל ב' או שיש לפחות עוד קבוצה ברמתם. שקל י"ם-מקווה שיתאוששו מטורניר ב"ש-צריך לודא במהירות. חולון-מתאימים לתפוס שוב את חיים טל שקמים נס ציונה-דחוף לדב שפילמן שיגיע גם למשחק ןגם אפשרות למיומנות ק.אונו-נו... שיתחילו לזוז לוד-דקל או קרל נברסון - מי שיבוא קודם רשל"צ-כנ"ל לוד (קבלי עדכון מחיים -אופי מתנ"סי של הטורניר) רמלה-כנ"ל רשל"צ ולוד (בלי דרבוקות של בן גייב ממעון אביב לא פותח הטורניר-כאן נדרש הסבר משרית) מעון בית דוד מבשרת-הם חשובים לי ,יש סיכוי לתפוס את שולה בת-ים-יכולים להתאים למיומנות(פעם קודמת קצת בכו לי בטורניר שערכנו-ולשם שינוי גם היו צודקים?! כך לפחות נדמה לי) וכן קב' מתנסיות-מחוץ לאזור זה שיכולות וכדאי-כפר יונה,..... מי עוד ...צריך להוציא הרשימה ,מה שאצלי זה נכון לשנת 2001 למה עדין אין לי רשימה עדכנית -כפר לי ,עידוד,קצת תושיה ונגיע "ליעד", גבעת אולגה-גל חדרה. וכו... לשים לב שלא יהיו פחות מדי קבוצות ומצד שני שגם לא יהיו יותר מדי..... כמו שאמר וחזר יותר מפעם אחת-ג'ון וודן-מאמן העל האגדי ( UCLA) שימרו על באלנס-אז תיהיו מפוקסים ,בלי פוקסים גם עוזי לא יורה... לא הבנתי האם הכוונה לפארק(ר) היורה או סתם למלקוש.....איזה קשקוש!!!!! נכנס למנוחת צהרים עד 04.00 ביי קושקוש נמשיך מחר בלי נדר.. כוכבי אמר הכל עליו-שלטי הכוונה,כרזה,דגלונים,מאבטח,חובש,פרסים,הגברה,מתנדבים,1 שופט,הופעה,ראש עיר-מ"מ,עגלות כדורים,קישואים,וגזר למרק....קטן עליו. ליל מנוחה ...הבוקר קורא לי!

דני - דחוף

כפי שהבנתי (או לא) אתה בעצם אומר שאין צורך מבחינתנו בשום אמצעי לטורניר, אני מבקשת שתקחאת טבלת ריכוז האמצעים ששלחתי לך במייל (אם שמת לב) ותרשום לי שאין צורך בשום דבר ותעביר לי. חוץ מזה מאוד נחמד לקשקש בפורום, אבל אל תשכח שרמת הקשב והריכוז שלי נמוכים וכתבת לי המון המון... תהיה איתי בקשר יום ראשון...

בעיות קשב וריכוז זה אנחנו

המייל אולי אצלי בעבודה danny2 וכו'.. כאן וכעת אני LULY שלחי לי שוב כי זה לא נתקבל.תמיד עדיף לשני המקומות. כעת כבר יום ראשון אז מתחיל את הקשר-בשלב זה בלי בעיות ריכוז. נבדוק שוב האם יש צורך לאמצעים נוספים-מה שזכור לי בכל זאת שיהא צורך לקבל מכוכבי רשימת הוקרה שלנו לאחמים ומסייעים שלהם ולבצוע שלנו (מיקו) הערכה-7-5 מגיני הוקרה-עיריית רחובות,מח' הספורט,רשת המתנסי"ם,מנהל האולם, שוש גרוספלד,אקים רחובות,צוות ההנהלה,המורים ותלמידי בי"ס עמית.

yanivlevy

New member
שלום באמת......../images/Emo151.gif

באמת מזל שאחרי 3 חודשים "רואים" אותך פה ......

ברוכה המצטרפת........../images/Emo140.gif

עכשיו אנחנו יכולות לקבוע לנו פגישה לשבת על האתר........

שרית חביבתי

אחרי שראיתי שאין סיכוי בעולם שאני ואת נוכל לקבוע פגישה (כי הרי אנחנו בקושי מתראות!!!) אז החלטתי לקחת את עצמי בידיים לשבת מול המחשב וללמוד איך משוטטים בפורום, והינה עשיתי זאת!!! שבת שלום - תנוחי קצת

למעלה