היי לכולם

Music4Life

New member
היי היי מה שלומך?

מה חשבת על אהובתך אתמול?!
מדהימה האישה הזאת... אבל אני לא אומרת לך משהו שאתה לא יודע כבר מזמן...
ו....אני לא חושבת שיש לפספוסים שידור חוזר. ראית אתמול בכלל?

say21

New member
חשבתי על אהובתי איך אפשר שלא?!

וכן ראיתי איזה שאלה??!?! ברור שראיתי ובקושי הצלחתי לדבר.. אז זהו אני רוצה לדעת אם יש שידור חוזר כי בא לי שוב לראות אותהה אני לא מפסיק לחשוב על זה .. אני בדיכאון . מה אישה אחת מצליחה לעשות לי??!?!

Music4Life

New member
כן תאמין לי האישה הזאת מצליחה

לשגע את כולנו !!!!
משהו לא יאומן

say21

New member
זה ממש משגעעעע

אני כל היום רק חושב איך אני אוכל לראות אותה שוב.. למרות שראיתי אני כבר מתפרק אני לא יכול כבר אין לי שליטהה חבל שאני לא הייתי עושה לה תמתיחה הייתי בא ומציע לה נישואים

Music4Life

New member
חחחח מצחיק אתה

גם אני הייתי מציעה לה נישואין
חחחחחחח כולם תאמין לי, אתה לא לבד בסירה הזאת בכל מקרה, תרגע קצת, מחר יש לה הופעה (אתה בא?) אז לפחות קצת לראות אותה מרחוק זה גם טוב. ותפגוש אותה עוד...גם לי זה נורא קשה אבל צריך לתת גם מרחב - זה חשוב מאד! דרך אגב, כתבתי לך מסר - קבלת?

say21

New member
כן קיבלתי תמסר

כמה שזה חשוב המרחק הזה שאנחנו צריכים לתת לה זה קשה נורא!! כי אתה רוצה להיות ליד מישהו שאתה אוהב ומצד אחד אתה חונק אותו אין זה בעיה רצינית

Music4Life

New member
אני מזה מבינה אותך!

אני משתגעת כבר מלא לראות אותה ועבר רק חודש...ודי!!! זה נורא קשה לי ואני הולכת למשרד ושרית לא שם - ושוב ושרית לא שם ואני כר מרגישה כמו אהבלה...אני אומרת לך...ואני לא יודעת מה לעשות - ואני משגעת! וזה קשה זה קשה... אבל, אני זוכרת מה ששרית אמרה, שגם אם אתה אוהב מישהו אתה צריך לתת לו מרחב, ואמרתי לה שאני מסכימה איתה לפרצוף שלה, והמילים האלה מחזקות אותי וגורמות לי קצת להתאפק יותר. אבל זה קשה רבאקק אני יודעת! אוף...זה מייאש אבל זה מה שצריך לעשות!

Music4Life

New member
והמסר שלך היה מעניין!!!

ידעתי כבר על הנושא ואת העובדה (המבין יבין) אבל היה נחמד לשמוע מה שאתה יודע
איזו חמודה. מקווה שזה יסתדר בקרוב .....! (אמן)

חחחח ניבה נראה לי אני כבר הבנתי

מה הנושא והעובדה שהוא יודע ואת יודעת וכולם חחחח

Music4Life

New member
כן אבל ששש....

לא מדברים על פה
חחחחחח אנשים מסוימים יהרגו אותנו! ניקול אני אולי יספר לך על זה - תזכירי לי. זה מעניין...אותי לפחות

תיהיה בריאה ../images/Emo3.gif

גם ככה כל העולם מבין חחחחחח עזבי לא משנה אנחנו מדברות במסן

Music4Life

New member
אני בריאה, מזה קשור?

ולאאאאאא ממש לא כולם יודעים וווואי עדיף שנסתום עכשיו. צ'או

למעלה