היי לכולם

היי לכולם

אני ליאור, בת 12 וחצי ואני אוספת עטים צפים, מגנטיים פרסומיים ומדבקות. אחותי טל אוספת בולים של דיסני ומדבקות יחד איתי. אני שמחה שמצאתי עוד אספנים כמוני. תודה על הקריאה. ליאור

KaNiJa

New member
ברוכה הבאה ליאור! ../images/Emo24.gif

יש כאן עוד מספר אפסנים מהתחומים שציינת. אני בטוח שעם הזמן תכירי את כולם. ברוכה הבאה וחג שמח! רונן, אספן הפחיות.

תמיר1991

New member
שלום ליאור!

שמי תמיר, ואני אספן בולי ישראל וחלל, בן 13 וחצי מת"א. ראשית, מה זה "עטים צפים"? שנית, אני מזמין את שתיכן להצטרף אלינו לפורום המדהים הזה, ואני בטוח שתיהנו! חג שמח! תמיר.

עטים צפים

ידועים בשם FLOATY זה עטים חצי שקופים עם משהו שנוסע/צף בפנים כמו אניה וכדומה. בדרך כלל נמכרים באתרי תיירות. אני מקווה להעלות דוגמאות בקרוב אבל אין לי הרבה כרגע.

אוי, מדליק. היו לי פעם 3 כאלה.

אבל הם אבדו

dan the man

New member
ברוכה הבאה!

אני דן בן 13 אני אוסף מטבעות ושטרות מיבשת אסיה תביאי תמונות של הפריטים שלך...

broadaxe

New member
WELCOME

עטים צפים? שלא טובעים? סתאאאם... המממ, אני זוכר עט כזה עם סצנה של לונדון, ואוטובוס קומותיים אדום נוסע לו מצד לצד. ויש גם, אהמ, גירסה לגברים מבוגרים, עם נשים מתפשטות

מזל שמישהו זוכר את הבחורות ההן.

לא רציתי להשמע כמו אשמאי זקן, אז התאפקתי. עכשיו אחרי שסער כתב על זה, ויש לי שותפים לזכרון, אני יכול להאנח אנחת זכרון. היו לי כמה כאלה של בחורות, אבל הן לא ממש התפשטו, אלא רק השמלה הפכה לבגד ים. מן פורנוגרפיה של שנות החמישים...

doroni10

New member
נדמה לי שיש לי מגדל איפל אחד

וגם איזה אוטובוס אנגלי נוסע.. צריך לבדוק. דורון,

YOSEW

New member
עט לליאור

ליאור יש לך עט של מי עדן צף אם לא תגידי ונשלח.

yg23

New member
../images/Emo87.gif יש לי מחזיק מפתחות מהיורו דיס

ני עם דברים שצפים בו זה גם נכלל..

על המחזיק מפתחות

יש לך עוד? האם אתה מוכן לתת לי אותו..? אני אספנית של מחזיקי מפתחות

nuny10

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif יש לי עט אחד כזה

לתרום לאוסף שלך, אשמח לשלוח לך. אוספת קינדרים ופאזים.

למעלה