היי לכולם

היי לכולם

היום התחלתי לקרוא את ספר של סאנאיה רומן "לחיות מתוך שימחה" ושם היא מדברת הרבה על ספר של סת , ועל צאקרות ואין לי מושג בזה. מישהו מבין בזה?

אגב

היום אני וחבר שלי ראינו את ספר ביד שנייה אצל מוכר דתי, וביקשתי מחבר שלי לברר את המחיר של הספר. המוכר הדתי המליץ עליו כספר טוב שיביא רק שמחה.

הנה אתר בעברית שמסביר...

את נושא הצ'אקרות - בעקרון זה 7 (יש עוד) מעברי אנרגיה מרכזיים אצל האדם. כשכל צא'קרה ממוקמת במקום אחר בגוף ומאופיין ע"י צבע מתאים...כשקיים חסימה או פתיחת יתר של אחת ממרכזי האנרגיה ישנם "תופעות לוואי" שמרגישים בגוף הפיזי (במחלה), בנפש וכד'... האתר מסביר מאוד ברור מה המטרה ומי האויב
בקשר לסת - האתר יתן לך הרבה מידע עליו תהני מהספר - הוא שווה כל רגע באהבה

keoser

New member
שו הדא :)

זה המקום הראשון שאני רואה שממש רושם על 8 צ'אקרות ולא 7. מה שמצחיק זה שהרגשתי את הצ'אקרה השלישית שם (קוראים לה ההרה?) לפני כמה חודשים, ממש הרגשתי אותה מתחת לסולר. חוץ מזה אני מרגיש דברים מוזרים יחסית, את אנרגית התימוס שלי ממש ממש חזק, איפה שאמורה להיות התימוס.. (בנוסף לצ'אקרת הלב). אוף אוף. דברים משתנים/מתגלים בקצב מסחרר :) יש לך שיתופים בנושא? :) פעם בד"א היו מדברים רק על 7 צ'אקרות עיקריות.. היום אני יכול לדבר על 9 שאני הרגשתי *אישית*. ואני מדבר על "עיקריות", לא על מרכזים אנרגטיים משנים. באהבה, יוסי :)

אופ אופ טרלללה - כל הכבוד ../images/Emo6.gif

אני דיברתי על 7 עיקריות / בגוף הפיזי באמת עכשיו שהסתכלתי לעומק יש באתר את צא'קרת ה - מפשעה (בין הבסיס לטבור) שלא מוזכר במקומות אחרים. הממה יש עוד ...לא פלא שהרגשת את ההמשך..הנה אני מצרפת לך תמונה של מה הלאה בצ'אקרות, לא התעמקתי בהם
הנה מה שמצאתי על התימוס מהאתר הזה : "צ'אקרת הלב – צבע: ירוק או וורוד. ממוקמת באמצע החזה. זהו מרכז הרגשות והפילטר בין האנרגיות התחתונות לעליונות. אחראית לאהבה ללא תנאי וחמלה. ביטויה החיצוני הוא: בלוטת ההרת (תימוס). היא שולטת בדם, בלב ובמחזור הדם ומשפיעה על המערכת החיסונית ועל מערכת ההפרשה הפנימית. כאן מרגישים באהבה. שיבושים: גורמים לחוסר אהבה והערכה עצמיים, רגישות מופרזת והזדהות עם סבל הזולת וקושי לחוש אהבה בכלל, חוסר שמחת חיים ועצב."

keoser

New member
זה העיניין!!! בדיוק!!!

"למעשה, מידע מתוקשר ועדכני יותר אומר כי יש לבני האדם שנים עשר צ'אקרות, אך במשך העידנים נסגרו כמה מהן שאיפשרו מידע וחוויה קוסמית ישירה." למה זה מתקשר לי? קריון מתקשר כרגע את ה-DNA החדש שלנו, זה שמופעל בשבילנו (לא קראתי מספיק על זה, אני אמור לקרוא תקשורים ישנים מהאתר). בכל אופן -- לפי מה שהבנתי, אנשים מתחילים להרגיש הפרדה בין התימוס לצ'אקרת הלב. זו כנראה ההרגשה שאני מרגיש, והתקשור שמצאתי באתר ההוא לגבי ה-12 מרכזים שמתחילים להיות לנו נגישים אז -- אני אקפוץ לסטימצקי בשביל לקרוא את הספר המוצע באתר: "מומלץ הספר: "מבשרי השחר – מסרים מהפליאדות", ברברה מרסיניאק, הוצאת מרקם)" שמעתי על הפליאדות, אבל לא קראתי שום תקשור/מידע עליהם והם מעניינים :) בלי קשר לכל זה, בקשר לדיון המקורי, הדאן טיין זה אמור להיות מתחת לצ'אקרה השניה כאינץ' פנימה, זהו "סתם" מרכז לאיחסון אנרגיה. קראתי כתבים שאומרים שיש עוד אחד מאחורי הלב, ואחד נוסף מאחורי העין השלישית. אני חושב שההרה זה מרכז שונה לחלוטין, אבל עדיין לא הרגשתי את כולם, אז המידע הזה "יבש" מתיאוריה של ספרים. (רותי פישמן - צ'אקרות זה ספר לא רע לצ'אקרות
). :) באהבה, יוסי :)

לא קראתי את הספר הזה עדיין....

לגבי הצ'אקרות: את יכולה להתייחס אל הצ'אקרות בתור מרכזי אנרגיה שיש בגוף בכל מיני מקומות אומרים מספרים אחרים של צ'אקרות. המספרים לא כל כך צריכים לשנות לך בכל אופן. פשוט תדמייני את זה כמו מין מעגל בתוף הגוף שמסתובב ומקבל אנרגיה מהיקום. זה יספיק בשביל ההתחלה. נראה לי... (טוב, התיאור שכתבתי ממש לא מדוייק, אבל לא משנה לכרגע) לגבי סת, לא קראתי את הספרים שלו, אבל אני רוצה לקרוא.

למעלה