בשבילך../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif
פרסמתי את זה המון ורוב האנשים פה כבר קראו.. אבל הנה תקראי משו שכתבתי עליהם בשביל שאנשים יבינו מה קרה ולמה.. MAROON 5 \ KerenWelling© כבר שתשתשמעו לראשונה את הדיסק "שירים אודות ג'יין" ("SONGS ABOUT JANE") של MAROON 5, תוכלו לראות מה קצת נשמה יכולה לעשות ללב הרוק האלטרנטיבי. בראש הלהקה, עומד אדם לווין (Adam Levine), אשף הגיטרה עם הקול שכובש לבבות. מאחוריו עומדים אנשים לא פחות חשובים כמו ג'יימס וולנטין (James Valentine), ג'ס קרמייקל (Jesse Carmichael), מיקי מאדן (Mickey Madden), וריאן דוסיק (Dusick). הלהקה משלבת אלמנטים של R&B ופאנק לשירי הרוק שלהם. מארון 5 לא כאן כדי "לדחוף" את הרעיונות שלהם למעמקי הגרון שלכם, אבל כשאדם "מכה" אותנו בקולו, והלהקה מהפנטת את הקהל ומכניסה אותם לעולמה, אתם יודעים שהם מתכוונים לזה... חברי להקת מארון 5 מכירים עוד מימי חטיבת הביניים. בעבר הם נקראו פרחי קארה (Kara's Flowers), ואז, הם הופיעו לראשונה בלוס אנג'לס, ב"וויסקי" ("The Whisky"), ב16 לספטמבר 1995. מאות התאספו כדי לראות את שילובי המוזיקה של הלהקה (שילוב של מוזיקה אלקטרונית, פופ, פאנק, ורוק.). זו הייתה האנרגיה שלהם על הבמה שגרמה לקהל לשים לב להרכב המוזיקלי המופלא הזה. עד קיץ 1997, פרחי קארה הוציאו את "העולם הרביעי" ("The Fourth World"), אלבומם המריע שבחים שהוקלט באולפני ריפרייז (Reprise Records), והלהקה, מיד יצאה לסיבוב הופעות ונגנה עם להקות כמו 'ריל ביג פיש' ('Reel Big Fish'), ו'גולד פינגר' ('Goldfinger'). "פרחי קארה" עזבו את אולפני פרייז רקורדס בשנת 1999 בשביל לפתוח בדרך מוזיקאלית חדשה. אחרי שנים של נסיונות ובדיקה (וגם ההוספה של אשף הגיטרה ג'יימס וולנטין), השילוב היחודי של הרוק ב R&B, SOUL, הגדירו את הסגנון המוזיקלי של MAROON5. השילובים והשירים החלו להתפתח כשחברי הלהקה החלו "לספוג" השפעות מחוויתם בקולג' (אוניברסיטה). כבר משורשיה, כלהקת רוק-אלטרנטיבי החלה הלהקה להתפתח ולהתרחב. שירים חדשים כמו "THIS LOVE", "SUNDAY MORNINGS", "SECRET", ו"NOT COMING HOME" משקפים ומזכירים את העניין הגדול של הלהקה במוזיקת נשמה. "בין הזמן שבו החלפנו את חברת התקליטים" אדם משחזר, " ביליתי הרבה מהזמן שלי בניו יורק. שם נחשפתי לתרבות האורבנית של ההיפ-הופ בדרך שאף פעם לא קרתה לי בלוס אנג'לס. זה הפנה אותי לז'אנר חדש לגמרי של מוזיקה שהשפיע רבות על כתיבת השירים שלי." אחרי שהופיעו מול מנכ"לים רבים של חברות תקליטים רבות, MAROON5 בחרו לבסוף לחתום על חוזה עם 'אוקטון רקורדס' ('Octone Records'). הלהקה הקליטה את "שירים אודות ג'יין" בלוס אנג'לס עם המפיק מאט וולאנס (Matt Wallace) באולפני רומבו (Rumbo Recorders)- אולפן שגם שימש לרובים ושושנים (Guns N' Roses) וללהקות רבות נוספות ששמן הולך לפניהן כמו: Guns N' Roses, Stone Temple Pilots, Tom Petty and the Heartbreakers, The Smashing Pumpkins and John Mellencamp שהקליט את החומר הטוב ביותר שלו באולפנים אלה. עכשיו, כשהתבססו בלוס אנג'לס, מארון5 מנגנים במועדונים משובחים בעיר כמו 'אל ריי' -המלך (El Rey), 'האוס אוף בלוז' - בית הבלוז (House of Blues), ו'וייפר רום' - חדר הוייפר (Viper Room). וחיממו את הקהל ללהקות כמו O.A.R, שריל קרואו (Sheryl Crow), וג'ון מאייר (John Mayer).