היי לכולם

turn back time

New member
היי לכולם

רציתי לשאול שאלה. מישהו יודע אולי מתי ההופעה של ריטה בירושלים??? הייתי בהופעה במשכןוהיה מדהים אבל ישבתי קצת רחוק... בכל מקרה, אני ממש מקווה שלא פספסתי כבר את ההופעה בירושלים כי אני ממש אתבאס אם אני לא אוכל לראות שוב את ההופעה לפני שהיא יורדת ולשבת במקום נורמלי באולם. ואם אני כבר כותב פה, רציתי להגיד לכם שיש לכם באמת אחלה פורום, אני נכנס מדי פעם וקורא. אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לגבי ירושלים והמון תודה מראש!

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאווויישש../images/Emo4.gif

צר לי לאכזב, ההופעה הייתה היום ב21:00. ההופעה הבאה, נכון לעכשיו בהיכל התרבות בפתח-תקווה- 28.8. נמכרו כל הכרטיסים... אני לא חושב שיש לך מה לחשוש, לדעתי ריטה תתן עוד הופעה לפני פ"ת. מקווה מאוד בשבילך, בהצלחה
וברוך הבא

בנוגע להופעות נוספות...

אני אומנם לא שייכת לפורום אבל אני רוצה להפתיע חברה טובה עם כרטיסים להופעה של ריטה.הבעיה היא שההופעה בפ"ת מתקיימת לאחר הגיוס שלה, אז רציתי לדעת איך ואיפה ניתן לברר על הופעות נוספות שלה שיתקיימו לפני פ"ת אם באמת יתקיימו? תודה ויום טוב :)

בנוגע להופעות נוספות...

אני אומנם לא שייכת לפורום אבל אני רוצה להפתיע חברה טובה עם כרטיסים להופעה של ריטה.הבעיה היא שההופעה בפ"ת מתקיימת לאחר הגיוס שלה, אז רציתי לדעת איך ואיפה ניתן לברר על הופעות נוספות שלה שיתקיימו לפני פ"ת אם באמת יתקיימו? תודה ויום טוב :)

turn back time

New member
לא!!!!!!!!../images/Emo7.gif

בא לי לבכות... ממש רציתי לראות שוב את המופע טוב, נרחיק עד פתח תקווה תודה רבה בכל מקרה. מישהו יודע מתי יצא די וי די של ההופעה ( אם בכלל...)? למרות שעוד לא קניתי את אהבה גדולה והקלטת וידאו כבר לא ממש במצב טוב... הוא שווה? כמה הוא עולה בכלל? המון שאלות יש לי בלילה...ככה זה כשלא ישנים

turn back time

New member
אוי, לא ראיתי שכתבת שכל הכרטיסים

נמכרו. עכשיו בכלל בא לי לבכות!!! איזה באסה!

The Juck

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo13.gif

כמו שכבר אמרתי- הכרטיסים לפ"ת אזלו! המופע צולם במטרה להוציא DVD, כרגע לא ידוע אם הוא יצא, אם כן רק אחרי סיום סיבוב ההופעות של לייב:) כולנו כאן בפורום קנינו את הDVD של אהבה גדולה, בהחלט מומץ לקנות, הDVD כולל לא רק את המופע- חודאד- סיפורה של ריטה, קליפים (מאחורי הקלעים של ציפור זרה- 25 דק', ביוגרפיה ודיסקרופדיה) כמובן שאין מה להשוות בין איכות של DVD ווידאו, אם שומרים על הDVD הוא נשאר בריא ואיכותי לאורך זמן, מה שלא עם וידאו, אם חורשים עליו (אהבה גדולה
) הוא מאבד מהאיכות שלו מיום ליום. אז מאוד מומלץ לקנות את הדיוידי בעיקר שכמעט כל מה שצריך לדעת על ריטה נמצא שם
לחץ כאן לקניית הדי.וי.די תתחדש ותהנה:)

בלי הכללות

אני לא קניתי את ה-DVD ולא הראה לי שיש לי כוונות לקנות אותו כרגע. מבחינתי אין בו שום דבר חדש, שמצריך את הקניה. שיגיע DVD של ההופעה הנוכחית, או או לי של המופע המשותף, זו תהיה אטרקציה מיוחדת... ושוב, הייתה הופעה מדהימה בירושלים, אין מילים, אי אפשר לתאר, יעידו כל קוראי האתר שהיו נוכחים באירוע המלבב הזה.

The Juck

New member
../images/Emo19.gifגם לי הוא לא חידש כלום

אבל אתה חייב להודות שיותר נחמד שיש לך הכל על דיסק, גם שאתה יכול להעביר לשיר בהופעה שאתה מעדיף. והכי חשוב שזה באיכות הרבה יותר טובה מוידאו

התלתל

New member
וואוו

יש לי את זה מיום הולדת משהייתי קטן זה שווה יש שם מלא שירים יפים ... אני חיב לי מיום ליום כמו שאתם יודעים השיר האהובעליי.. ילדים זה שמחה ערב כחוךל עמוק .. ציפור זרה ומחול מטורף ועוד הרבה אבל שם ריטה שרה עם ריקודים או שהיא יושבת על כיסא .. וואי זה יפה שווה קנייה ..

למעלה