ועכשיו אני
בקום- אוקיי, אני הגעתי לשם כשלא היה תור כי אני הייתי באוטובוס האחרון, לקח לצבא שנים לעדכן את הפרופיל שלי(ל97) בבקום בעצם אתה מקבל את כל הציוד א' שלך, גרביים, חולצות, תחתונים, מנעולים, 2 מדי א'(מכנס וחולצה), חגורה, ונעליים מאוד מעיקות, אה וגם כומתה גם עושים לך טביעות אצבעות, נתוני החשבון שהמשכורת של הטירונות תעבור אליו, עצה לחיסונים, תנסה לעשות את הטטנוס לפני הטירונות, לי במקרה זה יצא שנחתכתי מקופסת שימורים לפני קצת יותר מחצי שנה, אז לא הצטרכתי לעשות את החיסון של הטטנוס, והחיסון נגד שיתוק מוחין זה שטויות, הטטנוס זה חיסון שתופס לך את השריר בכתף, אז רוב האנשים בפלוגה היו עם כאבים בכתף לכמה ימים הראשונים של הטירונות(כשאני הייתי בסבבה) בסוף בודקים לך את הציוד, אתה חותם על זה שקיבלת את הציוד, ואז מפנים אותך ליחידה(שבעצם תהיה הכיתה שלך בבסיס עצמו) ועכשיו גם, לא חיכיתי הרבה לאוטובוס כי הייתי באוטובוס האחרון עכשיו הטירונות- הכל נחמד שם, הרבה מטלות, לא נורא מדי, רק צריך לעשות אותן בלי להעיר כלום למפקדים, זה חוק ברזל, למפקדים תתן רק שאלות מינימליות ולא שאלות מפגרות, אצלי לשמור בלילה זה נורא כי אנחנו באיזור מדברי אז ביום חם מוות ובלילה קפוא כמו קרח, אז לא משנה מה אתה סובל בשמירות, ואם אתה ישן במהלך שמירה ותופסים אותך אז זה לא טוב, היה יום משעמם של הרצאות ששמרתי בו בצהריים, הלכתי לשמירה, שמרתי חצי שעה, התיישבתי לרגע על המיטה, נרדמתי והשומר שאחריי העיר אותי 20 דקות אחרי שהסתיימה השמירה שלי, לא תפסו אותי וזאת הייתה שינה מאוד טובה שהייתי צריך באותו היום, חחחחחח איך החברה- אני כבר עברתי קורס ברוסית לפני, למרות שאני לא מדבר מי יודע מה טוב, אבל להבין אני מבין, חצי מהכיתה שלי רוסים ויש לנו 4 מזרחיים ביחידה, אנחנו עושים צחוקים כל הלילה(ובד"כ מפקדים באים וצועקים עלינו ללכת לישון, חחחח), גם ממציאים כינויים אחד לשני, אצלנו זה בינתיים ככה : דלמטי, הודי, סיני, הודי 2, אלכס(לא עשינו לו כינוי עדיין), שוודי, סמל(זה אני), תימני, אשכנזי ורמבו, סה"כ מתחברים ממש מהר ואח"כ בהפסקות מבלים בסבבה מקלחות- הממממ, אצלנו זה מקלחות של 5 ויש לפעמים גם תורים, אבל מתרגלים, אנחנו לא מודדים או משהו כזה, אני מתקלח יחף כי לא הבאתי כפכפים, גם אני לא אתקלח עם כפכפים אם אביא, רק אל תרימו את הסבון שלכם אם הוא נופל במקלחות אם אתם מבינים למה אני מתכוון
LOL, סתם יש גם הרבה צחוקים במקלחות, פעם אחת התקלחתי והיה שם מזרחי ששר שירים, ואז אחד שישב בשירותים צעק שהוא יהרוג אותו על זה שמזייף, כמה צחקנו LOL לאן ממשיכים- מגמת הנדסת תוכנה באורט סינגאלובסקי ת"א(גם י"ג) משמעת- אל תתווכח עם המפקדים, אל תדבר בסלנג, ואל תנסה לבלוט, אם תעשה את הדברים האלו אז את רוב הטירונות תעבור בלי להיות מסונג'ר, וגם תיקחו איזה דברים שיעוררו אתכם בשיעורים של המ"מ והמ"פ, אלה שיעורים כל כך משעממים, ואם אתם נרדמים אז מענישים אתכם, אצלנו חצי מהמחלקה נרדמת בהרצאות(לפעמים גם חלק מהמפקדים) קצת על מחנה זיקים- זה לא בסיס כל כך גדול, יש משמעת, אבל למזלי אני ביחידה עם מפקדת יחסית חדשה, אז אין לנו כל כך עונשים גם אם מאחרים וכאלה, ולטובתכם אל תאחרו, תגיעו בין הראשונים, אבל לא ראשונים ראשונים, כי אז יסנג'רו אתכם בקשר לחופ"ל, תעשו משהו יותר טוב, תשיגו פטורים לפני שאתם מגיעים לגיוס כבר, פטור מנעליים צבאיות, פטור מריצות וכאלו, אני לא מצליח להשיג פטור מנעליים כי יש לי פרופיל 97, אבל פטור מריצות השגתי בשנייה המחנה מחולקת ל7 פלוגות נראה לי: ארי, ברדלס, לא זוכר מה זה ג', דורס(יפתח בפלוגה הזאת), הראל, וולקן(אני ועודד בפלוגה הזאת), אין פלוגה ז' והפלוגה האחרונה זאת פלוגת חורב, אולי יש עוד אבל אני פשוט לא זוכר תנסו להנות מזה כמה שיותר ותזכרו שזה נמשך רק חודש ואח"כ לא תצטרכו לראות את המפקדים המפגרים ואת הבסיס המזדיין יותר בחיים שלכם