היי לכולם...

הדס100

New member
היי לכולם...

מצטערת שלא יוצא לי לכתוב, אני לא בבית. הייתי עכשיו ב10 ימים של קייטנה, ועוד שעה אני יוצאת מהבית לשבועיים משלחת... תצחקו עליי, אבל אני הכי נהנית מטיולי שטח, (אין הרבה כאלה...), כשיש המון חובשים ואנחנו פשוט מריצים תחוקים כל היום. זה מה שהיה לי בקייטנה. פשוט נהייתי עצובה כשהלכנו הביתה. מה שלום כולם? הכל טוב?

malder

New member
גם אותך...

לא בדיוק רואים ושומעים... ובכלל, נראה כאילו כולם עובדים, כולם לומדים (וכולם יודעים את התורה...) מה חדש אנשים? אני ד"א, התחלתי את הלימודים עם קורס במתמטיקה שזה מעין מבוא לחדו"א למי שמכיר (עוד אפשרות של האונ' הפתוחה לשלוק כסף מאנשים מסכנים). ממשיכים לעבוד.. והכל תקין :) (והמשכורת צריכה להכנס יום ראשון..)

get well

New member
אני בתקופת מבחנים..

יש לי כל יומיים מבחן והמבחן של אתמול היה כ"כ זוועתי שאני בטוח ניגשת למועד ב' (ועדיין לא קולטת שזה קורה לי
)

malder

New member
וואללה...

גם אני הייתי רמת-גני עד לפני שנתיים... איזה קטע :)

NAORNAOR21

New member
ההיי איזה חוםםםםםםםםםםם

יא אללהההההההההה חם לי....לעוד מישהו?

sandradee

New member
הכל מעולה

איך יכול לא להיות מעולה? החיים יפים השמש זורחת היה לי אחלה חמשוש (לא יודעת מאז הצבא אני לא מסתכלת מה אני עושה בסוף שבוע אלא מה אני עושה בחמשוש) בחמישי הייתי במועדון(חורבה) בשישי בים והלכתי לישון מוקדם יחסית כי... היום הייתי בבוקר ברפטינג בנהר הירדן וטיול באיזור ובערב נצא לבית המרזח בראשון אני עובדת ואחר כך הולכת לשייפ להרשם בערב חוגגים לחברה יום הולדת בשני בבוקר יש לי יום פתוח במכללה , מצחיק שאני הולכת אחרי שנרשמתי אבל אמא רשמה אותי שהייתי בדרום אמריקה, אחהצ יש לי רופא שיניים אמנם זה לא להיט אבל זה הטיפול האחרון! בשלישי עובדים בוקר ואחרי זה מתוכנן סלסה ברביעי עובדים ערב בחמישי ערב ובטח נצא וחוזר חלילה קיצר זה על קצה המזלג כמו שאמרתי החיים יפים ואני שזופה נהנהנהנה

למעלה