היי לכולם!!!

מה אין מצבבב שמצנזרים!

מצנזרים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif עוד פעם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

עוד פעם הם מצנזריםם
יווווווווווו אני שונאת אותם
גרררררררררררררררר אני עצבניתתתתת .... למה
למה
גם בסרט הם הורסים הכלל
אוףףףףףףףףףףףףף!@@#$%^&*

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifברוכה השווה../images/Emo24.gif

לא רוצה צינזורררררררררררררררררררררררררר

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif הם יצנזרו לנו את מיה ומנו

בדוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אוף איתם!!! מה כואב להם??? שיעשו הגבלת גילאים!!!! גררררררררררררררררררררררררר מעצבניייייייייייםםםםםםם וברוכה השבה

golanet

New member
הם מעדיפים לקטוע חלק מסויים.. ולא

לקבל תגובות עליהם על מה שהם מראים.. הם מעדיפים את זה על פני הגבלת גיל והצגת כל הסרט..

../images/Emo14.gif../images/Emo175.gifבאמת שיעשו הגבלת גילאים

אוףףףףףף עד שהבוקר הזה התחיל טוב עם התמונה המלאה שעמר שמה ועם הידיעה שקמילה בפלוריסיינטה הם חייבים להרוס אותו עם הצינזורה המפגרת והלא נחוצה שלהם
דרך אגב- ברוכה השבה

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כוס אמא שלהם
שלא יצנזרו
אוף נו בהתחלה אמרו שזה יהיה לגיל 16 ומעלה ומה עכשיו הם עושים את זה שזה היה לכל הגילאים אבל מצנזרים
נו באמת
סרטי קולנוע אף פעם לא מצנזרים
נווווווו אווווווווף לא רוצה
שונאת אותם
גררררררררררר

אם כשאני יהיה בסרט יהיו את הבנות

הקטנות האלה שמתלהבות מכל שנייה שמראים אותם ומכל סצינה של נשיקה או בקטע שפל ולו ישכבו ויצעקו כמו מטומטמות אני זורקת עליהן נעל אי כבר רואה איך זה קורה!

כן נכון..זה יהרוס את כל הסרט הילדות

האלה..זה לא בשבילהן בכלל!! אוףףף ולמה מצנזרים?!?!?! אני חיכיתי לראות שהם שוכבים והכל!!!! נו אוףףףף אבל לא נראה לי בגלל שבפרומו באם טי וי..וזה פרומו לישראל הראו את הקטע הזה...אזזזזזזזזזזזזזזזזזז...לא נראה לי...

תקשיבו כולם..לא נראה לי שיצנזרו את

הקטע של מיה ומנו בגלל שבאם טי וי יש פרומו לזה ומראים את הקטע שהם שוכבים..וזה פרומו לישראל...אזזז לא נראה לי שהם יצנזרו את זה פה אם הם הראו את זה בפרומו.......

קרןPUNCH

New member
../images/Emo2.gifלא..לא חושבת שיצנזרו....

זה הרי סרט, ממתי מצנזרים סרטים? לא לא לא..לא יעשו את זה. סה"כ קטע קטנטן של מיה ומנואל. לא מאמינה שיצנזרו-לא לדאוג

למעלה