היי לכולם!!!

היי לכולם!!!

אני חדשה כאן,פעם ראשונה שאני מבקרת כאן... אז- אני עולה לכיתה י'...ואני מה שנקרא "פרח מש"צ" (טוב נו...
) ואני ממחוז דרום. (אני מאיזור קרית גת) ביום שני הקרוב, יש את הטיול של הקורס משצים, וזה יהיה באיזור ירושלים. כל אחד מדריך על משהו מסויים ולי נתנו את הנושא-אגדות ירושלים. מה שאני צריכה לעשות זה רק למצוא אגדות על ירושלים, ולהדריך בצורה מעניינת. טוב אז לרקע- מצאתי איזה משהו חמוד על אגדה -מקומו של בית המקדש וזה גם כתוב בצורה חרוזית, משהו נחמד. הבעיה שלי היא- איך אפשר לעשות את זה מענייו? אולי אפילו משהו עם פעילות קטנה, יש לכם איזה אגדה חמודה אחרת שאפשר להעביר אותה בצורה מעניינת?! (זה ממש חשוב לי!!!) אני אשמח לכל רעיות והצעה! רק בבקשה עזרו...חיפשתי בספרים באתרים, ולא מצאתי באמת משהו מעניין, חוץ מהשיר ההוא, אבל גם לגביו אני לא בטוחה. דבר אחרון- צריך להדריך בערך חמש דקות....ולא יותר מעשר דקות. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!!!

הסתכלתי במאמרים...

והיה שם 2 קבצים של הדרכות...מעין שכבה וקרב חיטין או משהו כזה..... אז....איפה זה מרכז ההדרכות שלכם? קובץ הדרכות? טאגליינס אפשר? ותודה לך.....

Spidi man

New member
התכוונתי למרכז ההדרכה של מחוז דרום.

יש שם קובץ אגדות, הדרכה טובה מאוד על מעיין שכבה. חיפשת שם ?

אני לא רוצה על מעיין שכבה.....

אגדות על ירושלים.....זה מה שאני צריכה... וכתבתי שאני חדשה ולכן אין לי מושג על מרכז ההדרכה של מחוז דרום..... יש למחוז דרום אתר,וגם אליו נכנסתי...ויש שם הצעות להדרכות..היה שם קובץ על אגדות ונכנסתי...המון סיפורים מצאתי שמה...ועברתי על כולם!!!!!!! אפילו משהו קטנטן על ירושלים לא מצאתי........

נראה לי שהאתר

שדיברתי עליו כרגע זה מרכז ההדרכה שאת מתכוונת אליו.... (mail.edu-negev.gov.il/msazim) צדקתי? אם כן...אז שוב-חיפשתי שם....וממש לא היה....

וב....תודה לך בכל זאת אבל-

האתר הזה אצלי לא ממש פועל...מה שהוא פתח לי מהוורד זה הפעלות אוטובוס.... בעעע טוב נו שיהיה...........תודה לך בכל מקרה..

חחחחחחחחחחח כן........

לא משנה....את האתר הזה ניסיתי כבר מאתמול לפתוח והוא לא עולה..... בכל מקרה תודה

Spidi man

New member
מצאתי לך אגדות לירושלים..

כל החומר, כולו, נמצא בקובץ הבא. זה קובץ וורד שבתוכו קישורים לאתר מידע בכל מיני נושאים הקשורים לקורס שלנו (מחוז דרום). האגדות נמצאות ב: "לקט אגדות" בקובץ הזה.

כבר אמרתי....

האתר הזה לא עולה לי.......כבר מאתמול ניסיתי..האתר המסויים הזה לא עולה.....
תודה לך בכל זאת.....

תתפלא.......

גם שם הייתי.....קראתי מה שכתוב והשיר בסוף..זה השיר שהתכוונתי אליו בהודעה הראשונה שלי... (אם חיפשת והגעת עד לשם,אז באמת השקע וחיפשת....תודה לך נשמה על המאמץ!!!!)

אגב...אם כבר הגעת לאתר הזה...

אז השיר האחרון שכתוב בסוף,אותו אני הוצאתי....ואני חושבת אולי לעשות איתו משהו....הבעיה שאני חושבת שאם אני רק יקריא...זה יהיה משעמם.....אז מה אפשר להוסיף לזה......? ז"א....אני יודעת- כמו תמונות,משהו עם תאטרון....כל דבר שנראה לך!!!

Spidi man

New member
אם כבר, אז לא הקטע יהיה משעממם

אלא אופן ההקראה. צריך להקריא את זה בשיטה מסוימת שתעיר אנשים ולא בצורה משעממת שתרדים אותם.

כן, חשבתי גם על זה...

והקראתי את זה בקול לעצמי...אבל בכל מקרה... יש איזה משהו לדעתך שאפשר לאוסיף?..כל מה שנראה לך

אהה ושכחתי לשאול...

אם אני קוראת את הקטע...אני צריכה ללמוד אותו בעל פה...נכון? (כי צריך לשמור קשר עין עם הקהל...)

למעלה