היי לכולם

22טלי

New member
היי לכולם

הסכרת התחילה אצלי לפני כחצי שני (סוכרת מסוג 1) ומאז החלפתי לפחות 5 רופאים והייתי אצל 3 דיאטניות שניסו ללמד אותי מה ואיך לאכול. לבסוף הגעתי למסקנה שאין כמו טיפול עצמי והתחלתי לבדוק כל מה שנכנס לי לפה-כיצד הוא משפיע עליי (אני עושה הליכות 3 פעמים בשבוע). תוך 3 חודשים בדיקת ה- h1c ירדה מ-10 ל-6 !!!! הרופאים היו בשוק... המסקנה רק אנחנו יודעים מה טוב בשבילנו... תגידו, זה רק אני שלפעמים לא רוצה לקום בבוקר במחשבה שזה הולך להיות עוד יום של הזרקות??

Threat

New member
גם אני הייתי ככה בשנה הראשונה..

אבל גם הייתי קטנה ומפונקת אחרי כל כך הרבה שנים זה כבר חלק מהחיים שלי, אין לי בעיות עם ההזרקות...

amitp

New member
משהו בכרטיסישי שלך

נראה לי מוכר מאיפושהו... " It begins to appear that everything one does to gain a livelihood or for pleasure is fattening, immoral, illegal, or, even worse, oncogenic." - - Robbins' Pathologic Basis of Disease, Cotran et al

evgeniy2

New member
ווואווו...

איך עשית זאת שזה ירד מ 10 ל 6 ??? אני גם צריך לעשות את זה דחוף

לזר

New member
כל הכבוד. עקביות והצלחות

כל הזמן. הקושי בקליטת המצב (הזרקות) יעבור ותתרגל, אבל תדאג יותר לא לשעמם עצמך עם תזונה זהה כל היום, כי זה ישבור אותך ולא הזריקות. תמשיך כך וכל הכבוד

amitp

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד, תמשיכי ככה
על הזרקות אני לא יודע מנסיון אישי אבל מקווה שתרגישי יותר טוב איתן ככל שהזמן יעבור
. אולי כדאי לך להחליף איזור הזרקה/סוג מזרקים?

gabizi

New member
כול הכבוד טלי

אני מצטרף לשאלה של עמית - עם משאבה לא מזריקים אפילו פעם אחת ביום אז למה לא? מה גם שאפשר לרדת לHA1C של נורמלי כלומר מתחת ל 6 - בלי לשלם מחיר של היפו? כול טוב ובהצלחה.

Timewalker

New member
הכירו את עצמכם

הרבה אנשים נוטים לקבל את עצות הרופאים והדיאטניות כתורה מסיני. זה בדרך כלל מתאים לאנשים שרק גילו את הסוכרת או לכאלו שהאיזון שלהם קטסטרופלי וצריכים משטר של "יד ברזל" ולחיות לפי "הוראות רופא". זה לא תמיד מוצדק כי כל אחד מגיב בצורה שונה למאכלים שונים ולרופאים ולדיאטנים אין שום אפשרות לנטר את ההשפעות בחיים האמיתיים. אנחנו הסוכרתים צריכים ללמוד לכיר את עצמנו ואיך כל מאכל ומאכל משפיע עלינו ורצוי לעשות את זה מעמדה של ידע שניתן להשיג ממקומות כמו הפורום הזה למשל. אני יכול לתת את עצמי כדוגמה מצויינת. התחלתי עם המוגלובין של 9.5 וכיום אני עומד על 5.5 קבוע וכל זאת ללא ביקורים אצל דיאטנית וכשאני מבקר אצל הרופא הוא מסתכל על תוצאות הבדיקות ואומר לי "נתראה בעוד שנה כי אין לי מה להגיד לך". שלא תבינו לא נכון, אני מאמין בלאכל הכל ואני אכן אוכל הכל כמו כל אדם רגיל (ובדרך כלל אפילו יותר), אבל יש לזכור כי בסוכרת כל הטריק הוא להיות עם האצבע על הדופק (=הגלוקומטר) ולהכיר את עצמך ואיך אתה מגיב לכל שינוי תזונתי וכמובן הרבה ספורט. חברה, הכירו את עצמכם

דואגת1

New member
אתה צודק אבל איך...

אתה צודק במידה רבה, רבה מאוד, אבל הבעיה היא להעביר ולהבהיר זאת לאנשים רבים, אם לא לומר לרוב האנשים. הבעיה היא איך להגיע לאנשים עם התובנות שהזכרת. אולי אתה יכול לספר קצת כיצד הגעת למסקנות, ואולי זה יכול לעזור לאחרים.

יפיופי

New member
נכון גם אני אשמח

לשמוע יותר פרטים מכל האנשים שהצליחו אני מנסה בשבועיים האחרונים וזה לא תמיד קל. ולא תמיד אותו דבר, ועדיין אני לא מצליחה לפני אוכל לרדת ל150 ואחריו מ190 200.

דואגת1

New member
שלום !!!

איני רוצה להיכנס יותר מדי לתחום האישי, אבל אם תתני לנו דוגמה למשל: בוקר - רמת סוכר תרופות, אינסולין ארוחת בוקר -פירוט פעילות רמת סוכר אחרי שעתיים את יכולה לבחור ארוחה אחרת כמובן אולי יהיה יותר קל ליעץ לך - הרי לא חסרים בפורום יועצים, לא בסרקזם מכל מקום, אסור לותר, צריך להמשיך עד שמצליחים

למעלה