היי לכולם !!! :)

unita2

New member
היי לכולם !!! :)

אני חדשה פה... אני רוצה לקנות נחש קטן... אני לא ממש בקיאה בנושא אז אשמח לשמוע על סוגים נחמדים... עוד בעיה שיש לי היא שאני לא ממש מתלהבת לראות את הנחש אוכל לי עכברים... זה נשמע ממש מחזה לא סימפטי במיוחד... יש אפשרויות אחרות? כל הנחשים אוכלי בשר? כמה בערך עולה נחש? יש סיכוי שאני אמצא ב100? או שזה כולם יותר יקרים?

שובל09

New member
שלום!

את יכולה לקנות בירית, היא ניזונה מדגים... ולא ממש יקרה, את יכולה למצוא בבית החיות משמ בזול! :) בהצלחה!

unita2

New member
תודה! יש אולי תמונה שלו?

ועוד שאלונת... יש לי תוכי בבית יש סיכוי שהוא יפגע בו? או שזה לא העסק שלו.. ומצה לגבי שאר הנחשים הקטנים?

s f b

New member
אני קניתי לאחרונה נחש מסוג ...

אני קניתי לאחרונה נחש מסוג מילק סנייק סינלואה נאמר לי שהוא מגיע למטר לא יותר (אבל את יודעת פלוס מינוס) נחש יפיפה . ובנוגע לעכברים, זרקי אותו פנימה ותעצמי עיניים
ובקשר למכיר לי הוא עלה 600 אבל ניתן להסיג בפחות

T0M3R

New member
בירית שלי אוכלת

אחת מהביריות שלי אוכלת על היד http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/o/m/e/r/2/0/1/1/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200406041715123642/200406041715485541/06010037.jpg

ברוכה הבאה לפורום

אם את רוצה לגדל נחש שיהיה יחסית חביב אני מציע לך להתמודד עם הבעיה שלך, האכלת נחש בעכברים. ביריות הם נחשים שמתאימים למישהו שמעוניין בהם בעיקר מתוך עניין בהתנהגות ולא כחיית מחמד. הם נחשים זריזים, פחדנים ורובם של הפרטים שנמכרים בארץ ובעולם מקורם בטבע, דבר שאומר שהם לא הנחשים הכי בריאים ברוב המקרים. גם ביריות עולות מעל ל100 שקלים. המחיר לרוב הנחשים מתחיל מ250 שקלים ומסתיים בהרבה יותר מזה... לפני הקניה את צריכה גם לחשוב על זה שגם טרריום מיוחד לזוחלים עולה כסף וכך גם אמצעי חימום, מזון ודברים נלווים שניתן להוסיף לטרריום. אין הרבה סיכוי שהתוכי שלך יפגע בנחש מהסיבה שאין שום סיבה שהתוכי שלך יבוא במגע עם הנחש. אלו שתי חיות שלא צריכות להיפגש. אני מציע לך לעבור על דפים עברו של הפורום חלקם יהיו גם בארכיון ושם יש הרבה מגדלים צעירים ששואלים את אותן השאלות שאת שואלת כרגע וגם תשאלי בהמשך. את כמובן מוזמנת להמשיך לשאול שאלות ומה שכתבתי במשפט הקודם זו רק המלצה.

natiii

New member
שלום... אהבתי...

התמונה של הבירית זאת תמונה שאני צילמתי בבית על המיטה
היתה בירית חמודה... נחש יפה... לא בעייתי באכילה... נחש למתחילים...

שאלה ליונתן או לכולם

האם אני יכול לתת למיתכדר שלי,בן 7 חודשים 2 עכברים בזה אחר זה פעם בשבוע. דרך אגב אין לו בעיה באכילה.

naja

New member
מה כן?

על סמך מה אתה קובע את זה? ראית את הנחש? קיבלת פרטים לגבי האורך שלו? הוא בסה"כ ציין שהנחש בן 7 חודשים. לא הייתי ממהר לקבוע שהוא יכול להתמודד עם שני עכברים בוגרים בשבוע.

BabaGee

New member
מה גם ...........

אם אני זוכר נכון הנחש לא אכל חודש וחצי בערך עד לפני כמה ימים יהודה תקן אותי אם אני טועה, זה אותו נחש שניסת להאכיל באוגרים והוא לא אכל, נכון ?

salingre

New member
כן...

תמיד שאומרים "תיתן לו 2,3 עכברים כי על אחד הוא לא יגדל..." ועוד מלא כאלו מיתכוונים לעכברים של אחד אחרי השני

AB15

New member
לדעתי..

לדעתי אין בכלל בעיה אם הוא בן 7 חודשים הוא יאכל בכיף 2 עכברים ובכיף אחד אחרי השני.. אני מאכיל את הבואה שלחי שהיא בת 6-8 חודשים ב2 חולדות צעירות או 3-5 עכברים.. והיא מעלימה...:)

למעלה