היי לכולם...

sunshine101

New member
היי לכולם...

היי, חבר שלי לשעבר ואני לא בקשר מאז הפרידה, ואני מתגעגעת ולכן ביצעתי פריסה לשאלה: מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים ביני ובין X בחודש הקרוב? הקלפים שקיבלתי : שטן , מלך החרבות ,תשעה גביעים ,שני מטבעות ,מלך הגביעים , שמונה חרבות וסיכום -ירח אודה מאד למי שיעזור לי בפירוש הפריסה , למרות ששטן לא נשמע לי משהו בכלל! תודה רבה !!

batgalim

New member
הי שמש

מה -שטן פוטנציאל - מלך החרבות היחסים הרומנטיים - תשעה גביעים ביני -שני מטבעות לבין איקס - מלך הגביעים בחודש הקרוב - שמונה חרבות וסיכום -ירח בחודש הקרוב ניכר כי יש תקיעות וכבילות למערכת של התלבטויות וחוסר החלטה. לא נעשה דבר מצידך - את כאילו עומדת בצומת ומתלבטת באם לחצות אותה או להשאר במקומך... באם לא תזמי לא יקרה דבר. הזוגיות ביניכם נמצאת בתקופת מבחן ונראה ששניכם יושבים ולא עושים דבר למרות שאינכם מרוצים מהמצב. איקס מאופיין בסגירות רגשית, קשה לו ליצור קשר, פוחד שייפגע אולי... המלצה: פרסי שוב - מה עלי לעשות על מנת לחזור להיות בקשר זוגי עם איקס ב - 3 חודשים הקרובים + קלף סיכום.

sunshine101

New member
היי בת גלים ../images/Emo41.gif

תודה על הפירוש , הקשבתי לעצתך : מה -ירח עלי - שלושה מטות לעשות -מלכת המטות על מנת לחזור להיות בקשר זוגי -שמונה מטבעות עם איקס -תשע חרבות ב - 3 חודשים הקרובים -שבעה מטבעות סיכום -מוות מוות??!! זה נשמע לי מאד רע !!! (מקווה שאני טועה) המון המון תודה מראש

צ ל י ל 8

New member
סאןשיין ../images/Emo42.gif

תוכלי בבקשה אולי לתת רקע: כמה זמן הייתם ביחד, למה נפרדתם ומתי?

sunshine101

New member
היי שוב..

רקע - היינו ביחד 3 שנים , היה בינינו קשר מדהים . נפרדנו לפני שנה וכחצי שנה אנחנו לא בקשר כלל . אני יודעת שזה המון זמן אבל באמת היתה לנו מערכת יחסים טובה עד שיום אחד הוא נעלם בלי יותר מידי הסברים. קשה לי לוותר עלינו. מקווה שזה עזר ושוב המון תודה!!

צ ל י ל 8

New member
מוות ../images/Emo129.gif

מה -ירח עלי - שלושה מטות לעשות -מלכת המטות על מנת לחזור להיות בקשר זוגי -שמונה מטבעות עם איקס -תשע חרבות ב - 3 חודשים הקרובים -שבעה מטבעות סיכום -מוות לדעתי אכן מעיד על סיום הקשר בינכם, עם כל הצער שבעניין. הדבר ממש גורם לך לסבול.. אני חושבת שהסיכוי שלכם לחזור להיות ביחד הוא דיי קלוש, הקשר כבר מוצה מבחינת יכולת. X נמצא במצב שלא מאפשר לו כרגע להיות בזוגיות. עובר עליו דבר מה. את צריכה להביט קדימה ולא לחשוב על העבר. תהיי אמיצה ותאמיני בעצמך. מצטערת על האכזבה, אבל בטוח שיש עוד אחרים.....

batgalim

New member
מסכימה עם צליל...../images/Emo140.gif

ההמלצה הכי טובה שקיבלת מהקלפים היא להביט קדימה, אל עבר אופק חדש... מאחלת לך הצלחה

sunshine101

New member
תודה

על הפירוש , אשתדל ליישם למרות שזה הולך להיות קשה . האמת שדי צפיתי את התשובה כנראה שהייתי צריכה אישור סופי. שוב המון תודה

למעלה