היי לכולם!!!!

P e t e r P a n

New member
היי לכולם!!!!

אז כמו שכבר בהודעה אחרת, אני חדש פה ונחתתתי על הפורום הזה די במקרה... וכן גם אני חשבתי שאני ואימא שלי וידידה שלי היחידים שרואים את הסדרה, ובכלל לא עלה בדעתי שיש גם בפורום ועוד בעברית!!! מאוד משמח לראות את זה!!!! אז כמובן שהכל התחיל מהסרט הענקי עם ג'יימס ספיידר וקורט ראסל והקונספט של שער לעולמות אחרים מאוד עניין אותי {הייתי אז רק בן 9}... ואז כ-4 שנים לאחר מכן, הייתי מאושר עד הגג לדעת שיש גם סדרה, ואני שמח להודיע שלא התאכזבתי בכלל עד היום מהסדרה המצויינת והאינטליגנטית הזו! מחוץ לזה שזו סדרה ענקית, היא בדיוק מה שצריך להיוץ בטלוויזה: מצחיקה לעיתים, אקשן מצווין עלילות גדולות ודמויות מדהימות!!! כמובן גם שהתאכזבתי מאוד כשערוץ אחד לא שידר את העונה השביעית {שהיא אגב, למי שעדיין לא ראה והוריד מהאינטרנט, עונה מצויינת מאוד ויש שם הרבה עלילות מצויינות וכמה הפתעות נעימות יותר ונעימות פחות}, ולכן הורדתי את כל פרקי העונה השביעית... סתם לידיעתכם, שלחתי אימייל לערוץ אחד רק בשביל לברר מה קורה עם העונה השביעית ובכלל עם סדרת הבת "סטארגייט-אטלאנטיס", אבל התשןבה שלהם הייתה שהסיכויים די קלושים שזה מאכזב... אוקי, אז אני שמח שיש פורום שאפשר סופסוף לדסקס בו על הסדרה עם אנשים אחרים!!! :)

kinspirit

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

ברוכים המצטרפים
רק נקודה קטנה וחשובה - יש פה מספר אנשים אשר לא ראו את העונה השביעית ולכן אנחנו נזהרים מאוד, מאוד...מאוד מלתת ספויילרים ללא אזהרה, גם גדולים וגם קטנים.

למעלה