היי לכולם!

taltoli

New member
היי לכולם!

טוב סתם החלטתי לשתף אתכם בחוויות האקדמיה שלי... המרינה זה הבית השני שלי בערך, ככה שכבר התרגלנו לראות את חברי האקדמיה משטוטים לידנו כל היום... בשבוע השני כשקצת התלהבנו מהקטע של האקדמיה (ומהקראש שלי בצחי...כמובן בצחוק =)) אז צחי בא לדבר איתנו, והוא הכי חמוד בעולם, הוא דיבר איתנו איזה 20 דקות, וזה היה ממש באיזור הלופט ככה שראינו את פורמן ויוסי במרפסת... אחרי כמה זמן יוסי ירד אלינו והוא גם דיבר איתנו קצת והוא אמר שהוא ופורמן ראו אותנו מהמרפסת והם אמרו שאנחנו חמודות.. אניווי קראו להם ללכת לאקדמיה...ומשם התחיל הרומן שלנו עם האקדמיה... בגלל שאנחנו שם פחות או יותר כל יום או יומיים כולם כבר דיי הכירו אותנו, ויצא לנו לדבר איתם הרבה... יום אחד אכלו במקדונלס וצחי וטירן ישבו שם גם ואכלו ואז חברה שלי קראה לו, והוא כזה "היי אתן..מה קורה" והם באו והתיישבו איתנו....דיברנו קצת ואז הוא ניסה להכניס אותנו לאקדמיה אבל המנייאקים לא נתנו =( החוויה שהכי עשתה לי את זה, זה בשבוע שהעיפו את אבי, הייתי לגמרי עצובה, כי הכי לא הגיע לו ללכת... בכל אופן כמו שאתם יודעים התוכנית מצולמת ביום רביעי..והיינו ביום חמישי.. ממש כשבאנו לצאת ראינו את נוסבאום, טלי ועוד מישהי... ישר נגשנו לאבי, הוא הכי חמוד, וכ"כ התלהבנו מזה שהחזירו אותו... הוא אמר שאסור לו להגיד, אבל מן הסתם אם הוא שם זה סימן שהוא חזר.... הוא חיטט לנו קצת בשקיות, היה מקסים!!! וכמובן שלגמרי התעלמנו מטלי כי אנחנו לא ממש אוהבות אותה בוא נגיד... ואז זאת שהייתה שם אומרת לאבי "אבי אני רואה שיש לך הרבה מעריצות.... יפה יפה אני רואה שאתה מסודר" ואז טלי עושה "חח טוב שהן לא בנות 4 אבל", מפגרת ממש יכולה להיות אמא שלי כולה גדולה ממני ב-3 שנים ככה... דיברנו איתו עוד קצת, הוא נתן לנו נשיקה והלכנו...

taltoli

New member
ועוד משהו קטן

כאילו מאז שטירן המסכן אמר שהוא רוצה חברה, יש מסביבו כל פעם בערך 20 בנות...זה הכי מצחיק בעולם אבל הכי דוחה אותי זה כל הילדים שבאים לשם וממש מחכים להם שהם יצאו, סטוקרים כאלה..,. היו קבוצת ילדים שניסו לטפס על הגדר של הלופט ולהציץ פנימה... זה ממש מגעיל...קשה לי להבין את זה

OnlyMe sahar

New member
פששש כל הכבוד לך...

גם אני לא מבין את הערצת יתר הזו... הם כולה אנשים כמונו שהלכו להשתתף בתחרות... עשו מהם כאלה סלב כל המעריצים שזה משהו! בכל אופן לדעתי, כל ההערצה זה דבר דפוק ביותר... תעריכו את עצמכם! אני לא מבין את האנשים שעושים דברים חריגים בעקבות ההערצה.. אני מכיר אנשים שעשו קעקוע בגוף שבקעקוע מצוייר מושא ערצתו... אני בטוח שבעוד כמה שנים הוא יתחרט ותשאר לו צלקת לכל החיים... כל היד.. בכל אופן, אנשים תעריצו, זה כיף זה נחמד וזאת חוויה, אבל תשמרו על פורפורציות... אני בטוח שאותו בנאדם שאותו אתם מעריצים, שמח ומאושר שיש מישהו בעולם שכל כך אוהב אותו, אבל תאמינו לי שהוא לא ירצה את האשמה כל החיים שאותו בנאדם שמעריץ אותו, הרס לעצמו את היד עם הקעקוע (לדגמא, כן?)... אז, שמרו על עצמכם, ותעריצו, עם טעם. זהו, סיימתי

OnlyMe sahar

New member
כל=על..

רוני, ראית מה זה, הדבקת אותי! גם אני כתבתי יותר מדי מהר ועכשיו יש לי שגיעות מקלדת...

m a z i ohayon

New member
אז ככה...

קודם כל אני לא רואה שום דבר רע בהערצה...כן ברור שיש גבול....אבל אם אנשים עולים על גדרות או עוקבים זה כדי לפגוש את מי שהם מעריצים וזה כנראה נורא חשוב להם --> אז שייהנו
בקשר לטלי היא דווקא נראת נורא נורא חמודה... ומה דיברת עם נוסבאום?!?!?! דייייי איזה כיף לךךךך! הוא חמוד באופי נכון???? יוווו הלוואי עליייייייי כיף לך.....פגשת אותו...גם אני רוצה

taltoli

New member
כן אבל

הם אנשים רגילים... והם גם לא ג'סטין או משהו כזה...דוגרי אם הם לא היו משתתפים בתוכנית מי היה שם עליהם (לא שהם לא אחלה אנשים וכזה), ובעוד חצי שנה גם את רובם לא יזכרו... אני חושבת שלהעריך בנאדם זה אחלה דבר, אבל לעמוד מתחת ללופט ולצרוח שיצאו החוצה, או לצעוק "פורמן תעשה לי ילד" זה קצת פאתטי... כולם מעריצים אנשים, אבל לעשות את זה בצורה מסויימת ולא ככה... כמו שרשמתי עם נוסבאום דיברנו בשבוע שהחזירו אותו ביום חמישי, כלומר יום לפני השידור בערוץ 2 שהכריזו שהוא חוזר... הוא הכי חמוד בעולם! אם טלי לא היה שם אז גם היה יוצר טלפון... הוא ממש נחמד ומצחיק! הוא אחד האנשים שאני הכי מעריכה בלופט כי הוא עובד וכותה לעצמו, וחוצמזה שהוא פשוט בנאדם קורע לחלוטין...

../images/Emo26.gifלמי שכתבה את זה../images/Emo36.gif

רק שתדעי שאני חושבת שקצת משעמם לך.. גם אני מתה על כולם שמה. בייחוד על פורמן ויוסי אבל אממ. ללכת לשם רק כדי לראות אותם וזה.. לא יודעת.. אני בכל אופן לא הייתי עושה את זה אבל.. מקווה שנהינת שמה.. ותגידי.. איך היה ? הם נחמדים או שהם סתם פלצנים ? אוף הרגתי אותך.. סורי אל תעלבי או משהו סתם רציתי להגיד את זה..אז אממ. תעני לי בחזרה תודה

taltoli

New member
תקראי שוב

תאמיני לי שממש לא משעמם לי בחיים, להיפך יש לי יותר מדי דברים לעשות... אני לא הולכת לשם כדי לראות אותם, אנחנו יוצאים לשם המון לשופינג, ואנחנו באים גם בשעות חופשיות, וחוצמזה אני גם עובדת שם לסירוגין... המרינה זה פשוט הבית השני שלי.... מה שאמרתי שבגלל שאנחנו שם כ"כ הרבה אז יוצא לנו לפגוש אותם המון אז הם מכירים אותנו... יש כמה פלצנים..אהההם טלי... תראי אני חושבת שנגיד עכשיו מתחיל להמאס להם קצת מאנשים... אבל אלינו לפחות הם הכי נחמדים בעולם! ואני פשוט חולה על צחי...הוא כזה מצחיק! והכי מצחיק שהוא עושה גם את כל התנועות כשהוא מדבר רגיל

m a z i ohayon

New member
tatilio -פיצול אישיות?שמת לב מה כתב

את שמת לב מה את כתבת?? בהתחלה אמרת שאת לא מבינה את הקונספט הזה של ההערצה, את לא מבינה למה שאנשים יעריצו כי צריכים להעריך את עצמם...לא זוכרת בדיוק אבל אמרת משהו בסגנון ושאנשים לא צריכים לעקוב אחריהם וכל זה....נכון?? וכמה הודעות אחרי זה שימי לב מה את רושמת: "הם אנשים רגילים... והם גם לא ג'סטין או משהו כזה...דוגרי אם הם לא היו משתתפים בתוכנית מי היה שם עליהם (לא שהם לא אחלה אנשים וכזה), ובעוד חצי שנה גם את רובם לא יזכרו..." את שמת לב?? כאילו אז מה את רוצה להגיד בזה?"הם לא ג'סטין או משהו כזה"?? כאילו מה את ג'סטין מותר להעריץ אבל אותם לא?? אז אנחנו אוהבים אותם ולא את ג'סטין היקר. ברור שאם הם לא היו בתוכנית לא היו שמים עליהם - אבל זה ככה בהכל- שירי ונינט-היו שמים עליהם לי כוכב נולד? כל ה"סלב" שקיימים בארץ ובעולם לא היו שמים עליהם אם לא התוכניות שבהם השתתפו...וזה לא קשור לתוכנית עצמה, זה קשור שבתוכנית גילינו אותם ואהבנו אותם-עדיין אוהבים...אז למה לא לאהוב מישהו מהארץ? מה עדיף ךאהוב את ג'סטין אבל להתמרר שרוב הסיכויים שלא נפגוש אותו או לאהוב בנאדם כישרוני, מדהים ומצחיק <במקרה שלי אבי נוסבאום> שגם יש לי סיכוי לפגוש ולדבר איתו.....אם את לא בעד הערצה תהיי בקו מחשבה אחיד, את לא יכולה להגיד לנו שלא כדאי לנו להעריץ אבל מצד שני להגיד "זה לא כאילו הם ג'סטין"....מצטערת אבל הפיצול הזה - לא תורם לך....את רק מוכיחה את דעתי...גו נוסבאום גו! ושאר המעריצים של שאר המתמודדים תמשיכו ם שלכם...תעשו מה שאתם מרגישים ולכו עם ההערצה שלכם....

למעלה