היי לכולם

אילנה12

New member
היי לכולם

אני בת 25. אני מרגישה בשנים האחרונות אני הולכת מדחי לדחי. שום דבר לא מצליח לי , לא בתחום הזוגיות, לא בתחום העבודה. אני כבר מתחילה להתייאש.... האם ניתן לעשות פריסה כדי לראות מה צופן לי העתיד בתחומים אלה? מה עליי לשאות את הקלפים ובאילו קלפים עליי להשתמש?

טורנדו1

New member
בוקר טוב אילנה../images/Emo66.gif

ממליצה לך לעשות פריסה קלטית ל חצי שנה הקרובה,ובקשר לקלפים הפורום מבצע פריסות בעזרת קלפי ריידר,פשוט ניתן להקליק למעלה על הפריסות ממוחשבות,בהצלחה.

טורנדו1

New member
אילנה את פשוט

צריכה לבחור בפריסות הממוחשבות למעלה ולהקליק על פריסה קלטית שזוהי פריסה בעלת 10 קלפים,ותשלחי לנו מה שיצא לך ואנחנו ננסה לעזור לך.בהצלחה

גב

New member
לדעתי עדיף שתתמקדי...

בנושא החשוב לך כרגע. למשל: מה פוטנציאל הזוגיות שלי בשלושת החודשים הבאים? (או תקופה אחרת שתבחרי) פירשי פרישה קלטית ורשמי את הקלפים לפי הסדר שיצאו.

אילנה12

New member
היי.

פרסתי פריסה קלטית כפי שטורנדו יעצה לי וזה מה שיצא: 1. מה עוזר או בעד- חמש חרבות. 2. מה חוסם או נגד - הכוהן הגדול. 3. שיעור רוחני לשואל בהווה - אס המטות. 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - שישה מטות. 5. עבר קרוב, כארבעה חודשים - שלושה מטות. 6. עתיד קרוב, כארבעה חודשים - עשרה גביעים. 7. דימוי וזוית אישית - מלך המטות. 8. זווית הראייה של החברה - מלכת החרבות. 9. רוצה אבל פוחד- נער הגביעים. 10. סיכום, יכולת, כיוון הרוח - מרכבה.

טורנדו1

New member
שבוע טוב אילנה../images/Emo23.gif

בכללי אני חושבת שסיימת מערכת יחסים שנקראת כמעט חתונה,וזה קצת השפיע עלייך,יש לך בפריסה ריבוי של מטות שזה מדובר על ניצחון בתחום הרומנטי,ואפילו הצלחה בכיוון הכלכלי,המון עשייה.10 גביעים:אומר שבעתיד הקרוב צפוייה לך הפתעה משמחת בזוגיות,ויצירת מערכת יחסים לאורך זמן,מלך המטות:מוכיח לך את פריצת הדרך,וכדאי לך ללכת על זה.מלכת החרבות:לכי על פי האינטואיציה שלך,בלי פחד ואל תחששי כי נער הגביעים אחריו סוגר את המעגל הזה בביטחה לאהבה כנה,תהיה לך התחלה מוצלחת בקשר הרומנטי,אבל אל תקריבי את עצמך יותר מדי,תני לזה לזרום לפי הקצב שלו.סיכום:מרכבה:הפונטנציאל להצלחה די חיובי,ורק את זו שתצטרכי בסופו של דבר לבחור אם זה מה שאת רוצה.זוהי יד הגורל,ובסך הכל אין כאן מקום לדאגה.מאחלת לך המון בהצלחה ואל תתייאשי.

טורנדו1

New member
הפריסה שלך../images/Emo42.gif

בעיקר לגבי זוגיות וגם למצבך הכלכלי,המון דלתות ייפתחו בפנייך בקרוב.בהצלחה

אילנה12

New member
היי גב

גם תחום הזוגיות וגם תחום העבודה מאוד משמעותיים בחיי בתקופה זו.אך אם עליי לבחור רק תחום אחד לגביי פריסה זו אני בוחרת בתחום הזוגיות. האם יש לך תוספות או השלמות לגביי פריסתה הנהדרת של טורנדו :)?

גב

New member
הו אילנה ../images/Emo68.gif

אין לי הרבה להוסיף, אולי רק: 1. מה עוזר או בעד- חמש חרבות. 2. מה חוסם או נגד - הכוהן הגדול. 3. שיעור רוחני לשואל בהווה - אס המטות. 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - שישה מטות. 5. עבר קרוב, כארבעה חודשים - שלושה מטות. 6. עתיד קרוב, כארבעה חודשים - עשרה גביעים. 7. דימוי וזוית אישית - מלך המטות. 8. זווית הראייה של החברה - מלכת החרבות. 9. רוצה אבל פוחד- נער הגביעים. 10. סיכום, יכולת, כיוון הרוח - מרכבה. נראה שיש מערכת יחסים ששמת מאחור עם תחושת הפסד ותבוסה. משום מה זה פועל לטובתך. יש לך אולי את הרושם שהסביבה רואה אותך כמרירה. עדיף לך לדעתי לשים מאחור את המערכת היחסים הקודמת. אולי קיימת בך גישה שמרנית? אם כן, הקלפים ממליצים לך לנטוש את הגישה הזו וליזום ליזום ליזום. אז תוכלי להרגיש שאת מסוגלת גם להצליח. ובאמת קלף העתיד מראה על מלאות רגשית - כנראה מערכת יחסים מספקת. קלף הפוטנציאל מרמז על כך שדברים יקרו מעצמם או באופן מהיר ובלתי צפוי - הדברים יתגלגלו קדימה (אבל עדיין זיכרי: יוזמה יוזמה יוזמה). נראה לי שעוד מוקד בעייתי הוא הפחד שלך מהתחלה ריגשית חדשה. זה קשה, להפתח כל פעם מחדש. תהיי מודעת לכך. סה"כ עליך ליזום התחלות חדשות. את רואה עצמך כאדם שמסוגל לעשות את זה, אז קדימה. להוריד את המגבלות, את החששות ולשעוט קדימה כלפי האובייקט הבאה. הדברים מתחילים להתבהר... מה דעתך?

אילנה12

New member
היי גב ../images/Emo140.gif

תודה על ניתוח הקלפים שלך. אתה כ"כ צודק בהרבה דברים שקשורים לעבר וגם בקשר לאופי שלי. אבל מה לעשות שליזום נורא קשה לי. אמנם בלב רוחשים מלא דברים, אבל כשזה מגיע לביצוע הלכה למעשה, ישנם מעצורים. :(

גב

New member
הי אילנה...אני ../images/Emo68.gif בחורה...

כדאי לך, כדאי לך, כדאי לך!
זה יתן לך פידבקים ותחושת הערכה עצמית גבוהה. מה כבר יכול להיות? יגידו לך לא? איזה אידיוט יצחק עליך מאחורי הגב? אז שיצחק
...ביג דיל ברגע שתנקטי ביוזמות תראי שהשד לא נורא כל כך. זה גם לא חייב להיות בוטה. את יכולה בעדינות ובדרכך שלך להתחיל משהו. כדאי לך, כבר אמרתי?
בהצלחה

למעלה