היי לכולם!!!!!!!!!

L i l o s h

New member
היי לכולם!!!!!!!!!

התגעגעתי נורא לכולם... qt,איך היה המפגש עם הבת? מתה לשמוע איך היה הסלט (כרוב)... חבר'ה,אני זקוקה לייעוץ (מה חדש?...) חברי מאז ומעולם מצמצץ בעיניים ,אך בשבועות האחרונים המצמוץ נעשה חמור והוא מתלונן על כאבים עזים באיזור. בהתחלה חשב שזה כתוצאה שעייפות, והוא השתדל לישון כ12 שעות.זה לא עזר והמצמוצים כל כך חזקים עד כי הוא אינו יכול לפקוח אותן. מה לעשות?????? תודה

ספיר 11

New member
א.רופא עיניים...אם ישלול בעיות

הנובעות מתחום התמחותו סבורני כי יפנה אותו לנוירולוג..... או להפך........{בלון}

L i l o s h

New member
ברור לנו שזה מהמחלה,רק אף פעם זה

לא היה חמור ככה. כמה שעות שינה מינימום צריך לישון חולה אפילפסיה?

hashy

New member
כעיקרון 7 אבל זה לא משנה - עם

הנוירולוג הוא דיבר? ויפה שעה אחת קודם, אולי אפילו בטלפון...

qt1

New member
היי לילושקה../images/Emo24.gif

יופי שחזרת
המפגש עם הבת כתוב למטה בתגובות למושי , היא מה זה התאכזבה? היום עשיתי לה טיפול רפלקסולוגי, הלכנו ביחד לקניות וכמובן שהיא כבר ביקשה מתנה ליום ההולדת=מערכת סטריאו!!! רק חזרה מפולין ועדיין לומדת נהיגה
...רק היום קניתי ירקות אני מקווה להספיק להכין את הסלט או היום או מחר תודה על המתכון
. כתב שהחבר שלך מתלונן על כאבים עזים באזור , באזור העיניים? הוא עובד מול מחשב? משהו השתנה בשגרת חייו בשבועות האחרונים??? תחשבי, אולי קרה משהו אולי משהו מלחיץ אותו , שתפי ,ננסה להבין ביחד.

L i l o s h

New member
רגע עזבי אותי שנייה בצד,

ממה היא התאכזבה? מהטיול? לא הבנתי... פרטי נמקי והסבירי... אבל הבאת אותה בפיצוי...סחתיין עלייך
ולענייננו... האמת שהוא כל היום מול מחשב,זה המקצוע שלו אבל הוא כבר שנים מתעסק בזה ואף פעם הוא לא מצמץ ככה הוא סובל מכאבים באיזור העיניים ,לפי מה שהבנתי,הכאב, כהגדרתו, "מאחורי העיניים" . הוא לחוץ מאוד בתקופה האחרונה , הצבא וכל זה ,את חושבת שיש קשר פסיכולוגי ?

L i l o s h

New member
אוףףףףףףף אני לא יודעת מה לעשות

נמאס לי ממנו! אני מנסה לעזור לו , אני עושה הכל מהלב ללא תמורה או ציפיה לתמורה, בסהכ אני דואגת לו אבל הוא שקרן פתולוגי !זה משהו מדהים! הוא חוזר מהרופא ומספר לי סיפורים כאילו שהוא עושה לי טובה , בסהכ זה החיים שלו ולא שלי ! הוא עושה את זה בשביל עצמו -לא בשבילי. אני לא מבינה אותו . בחיי. כואב לי הראש ממנו.

qt1

New member
לילוש רילקס... למרות שקשה../images/Emo140.gif

את יודעת , את יכולה לנסות אבל את לא יכולה לעשות מעבר לכך , אלו החיים שלו והוא בוחר לעצמו ובעצמו איך הם יראו... מה היה שם? מה הוא סיפר שכל-כך הרגיז אותך? ואת צודקת בכל מה שאת אומרת , זה באמת כאב ראש רציני לנסות להסביר לאדם בוגר שהוא פוגע בבריאות של עצמו , אבל זה מצב נתון. מה היית מייעצת למישהי במצבך? עם יד על ה
, מה? כי יש כמה כיוונים , את יודעת , כמו כל דבר בחיים (כמעט)

L i l o s h

New member
זה משגע אותי שהוא לא דואג לעצמו

ושהוא לא אחראי. מצד אחד אני רוצה לעזור לו כי הוא באמת זקוק לזה. מצד שני איך אני אעזור לו אם הוא לא עוזר לעצמו? אני מתנדבת הלילה אז אני חייבת לרוץ,כשאני אחזור אני ארחיב יותר.מקווה שתהיי פה.

ספיר 11

New member
לילוש

בחול המועד פסח נסגרה לבת שלי העין מעבר לזה גם היא חשה כאבים,כעת העין נפתחה אך היא עדין ממצמצת בה אין ספור פעמים ביום,העין גם מתגלגלת,נאמר לי כי זו תוצאה של פעילות אפילפטית ענפה יש תימוכין לכך ב EEG,סביר להניח שהמקרה שהעלת נובע מאפילפסיה גרידא אך כדאי לגשת לנוירולוג מאידך גם לרופא עיניים אם לא יועיל בטח שלא יזיק,אגב זה גם מה שאני עשיתי,ניגשתי עם בתי גם לנוירולוג וגם לרופא עיניים.

L i l o s h

New member
qt,מותק,

עד שמצאתי את ההודעה... חיפשתי כותב בשם מושי,עד שקלטתי שמושי זה ufo... לאט אני נכנסת לעיניינים.... בקיצור קראתי את ההודעה וזה לא כזה נורא - יעבור לה. ואני בטוחה שעבר לה אחרי הפינוקים שקיבלה ממך... לקח לי אמנם המון זמן אבל בסופו של דבר הבנתי שאמא שלי היא גם בן אדם...

qt1

New member
מחכה לך../images/Emo6.gif בסופו של דבר הבנת../images/Emo6.gif

למעלה