היי לכולם..

היי לכולם..

אני בת 18 ומאד מתענינת בגרפולוגיה. אשמח מאד אם מישהו יוכל לנתח את כתב ידי, שאומרים לי שהוא מוזר קצת. דרך אגב: אני ימנית. תודה...

sserez

New member
כמה סימנים

1. שולים ימניים שהולכים ונהיים צרים. 2. "סרעפת" גבוהה בד'. 3. כתב יד עשיר בחיבורים. 4. קערות בולטת (ת', צ', ק', נ' ועוד). 5. זווית כתיב ימנית. 6. חלק עליון ותחתון מפותח (שימו לב ל-"בגרות", "לצבא", ועוד) 7. כתב יד שהינו לעיתים מאוד מופשט/שילדי - למשל: ב' ב-"ערב", ד' ב- "תודה", ד' + ע' ב-"יודעת", מ' סופית ב-"שנים", ה' ב-"לאיזה". 8. כתב יד המשלב בין קמירויות לבין זוויתיות (ח', ת' וכו'). 9. רווח קצת צפוף בין שורות. יש לי תחושה שיש לנו פה עסק עם מישהי מאוד, אבל מאוד אינטלגנטית.. (אני עדיין צריך להסביר את זה לעצמי)

ארז, תודה...../images/Emo168.gif

תודה על המחמאה. מחכה בסקרנות לשמוע עוד פרטים.. ציפורה (שרון) הנפש..

nili6

New member
עוד קצת

טוב כרגיל אין הרבה מה להוסיף ואני באיחור בכל זאת התרשמות אישית תחושה ראשונית של מחנק, בשל הצפיפות יש פלישות די גסות של איזור תחתי לשורה הבאה למשל ג' ב"בגרויות" שורה שלישית מהסוף ויש עוד דוגמאות מהלך השורות לא ישר, קמורות או יורדות ויש קיפוח צורת האות , עקב המהירות בולטת התופעה של השמאלת האות כך שנוצרת מעין קערה שמכילה בה את כל יתר אותיות המילה (אני מניחה שלכך התכוונת ב"קערות בולטות") אך ככלל לא נראה לי שקערתיות היא המאפיינת את הכתב הזה.

sserez

New member
כמה רשמים

אני גרפולוג חובב, יש לקחת את דברי בערבון מוגבל. אשמח לקבל משוב על דבריי. את מוקפת חברים ואוהבת לפטפט. את בעלת דמיון מפותח, שאפתנית , חומרנית, חסרת סבלנות ורוצה תוצאות מהירות. את שומרת דברים בבטן ואז נוטה להתפרץ. יש לך קושי מסוים בהפעלת שיקול דעת. כפי שכבר אמרת, את קצת לחוצה נפשית (אולי זה באמת קשור לבגרויות). את מאוד מינית, ומתקשה להיות מסופקת. אני חושב שאת מאוד אינטלגנטית (עשית פעם בדיקת IQ?), אך את גם לעיתים זה מתבטא בערמומיות. בדבריי יש דברים מאוד טובים, לצד דברים קצת פחות טובים. אשמח אם תנסי להיות אובייקטיבית וכנה ולהגיב על דברים אלו.

shamon51

New member
מה זה מזכיר לי ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

כתב היד מזכיר לי שולחן עמוס במלואו בנירות. עם הרבה בלגן וציורים ושירבוטים סתם בשביל הכיף. זה משקף את הרצון שלך למלא את עולמך בפעילות ללא הפסקה, עם הרבה שמחת חיים ומעט סבלנות לסיים דברים. קופצת ורצה מענין לענין. בלהט העשיה את רצה קדימה, אך לא תמיד זוכרת את הגבול: היכן נגמר שלך ומתחיל של האחר וקצת מתקרצצת עליהם אבל עם הרבה חיוך על הפנים והרבה אהבה מצדם. נראה שאת אופטימית ובעלת בטחון וכף למי שנמצא לידך שמעון

sserez

New member
שמעון, הניתוח שלך ממש יפה, כמעט

כמו שיר

shamon51

New member
תודה, תודה

זה כמו שאני אומר על פונקציה (בתכנות) שאם היא נראית כמו חמשיר אז היא בטח נכונה לכל דבר צריך שיהיה מיקצב פנימי

ומה זה מזכיר לי ?

כל כך הרבה להט ולחץ, ומיניות לא מסופקת וחוסר סבלנות ( ארז ), אני רק מקווה שבנסיבות הקיימות השולחן עמוס הניירת ( שמעון ) לא יהפוך באל כרחו ובלחץ הרגע לזירה המינית המועדפת. גם השולחן שלי נראה כך אבל מי שתיתלהב יותר מדי תמצא את עצמה מהר מאד מחוברת לשולחן עם סיכות שדכן.

../images/Emo59.gifוואו!הרבה ניתוחים מדוייקים|כן

תודה למי שניתח:) דבר ראשון תביעו חופשי את מה שאתם מסיקים מהכתב,אני לא נפגעת!.... בקשר לחומרניות,אני חושבת שזה היה הדבר היחידי שלא כ"כ מדוייק... אבל זה נכון שאני חסרת סבלנות וקופצת מדבר אחד לשני כי אני מאוד אימפולסיבית ומשתעממת בקלות.אכן ניכר קושי בשיקול דעת ואני מסוגלת להתלבט על דברים שוליים רבות.אני אוהבת "לפטפט" כמו שארז אמר ובאמת אני חייבת להיות מוקפת באנשים סביבי. ניתוחים מרשימים!! תודה,ואשמח לשמוע עוד

אופס...שכחתי משהו..../images/Emo6.gif

רציתי לשאול איזה מקצועות לדעתכם לעתיד יוכלו להתאים לי

למעלה