היי לכולם!

היי לכולם!

אז ככה קודם כל אני ישאל (די את עצמי מה אני בכלל עושה פה!) את אותה שאלה ששאלתי את עצמי ביום שישי ה5 למרץ ב"בית פתוח" ברעננה, אז ככה אני אריאל אני אובחנתי כלוקה בטורט בגיל 5 וחצי שנים, היום אני בן 19 ולפני כחודש יצא לי לדבר עם אדם בעל תסמונת טורט על הטורט בפעם הראשונה בחיי, באותו יום הבנתי כמה דברים, בכל מקרה, אני היום רוצה להכיר עוד אנשים בעלי תסמונת טורט, אני חושב שאין דרך יותר טובה בעולם להבין טורט מאשר לדבר עם הטורט, או ליתר דיוק הלוקים בטורט, חוץ מזה עצם הפגישה עם אנשים בעלי טורט, גם אם באופן ווירטואלי גורמת לי איזה ניצוץ לא מובן של הזדהות עם אנשים שאתה אפילו לא מכיר אבל מהשיחה הראשונה שלי, אחרי שעה שיחה עם הבן אדם לא נראה לי שיש אדם אחר שמכיר אחד מאיתנו טוב יותר במילים אחרות אני ישמח לתגובות בכל מקרה לי לא יזדמן ליהיות פה הרבה אני פשוט חייל, וחוץ מזה אין לי כרגע אינטרנט באופן זמין כי עברתי דירה לא מזמן

ברוך הבא-חיכינו לך!../images/Emo24.gif

היי אריאל מה שלומך? ברוך הבא! אני שמחה שנכנסת לפורום, ממש חיכינו לך! אגב "NIOSH" חיפש אותך אז צור עימו קשר .
כל הכבוד - לא להיעלם לנו

o g

New member
אריאל ברוך הבא../images/Emo141.gif

שמחתי להכיר אותך בבית הפתוח ברעננה בהתחלה נראת קצת אבוד, אבל בסוף כולנו נשבינו בקסמך הפורום הזה הוא כמו משפחה, מאפילה על כולנו אלין טובת הלב. מי שחיפש אותך הוא ניר,איש הצבא שפגשת ברעננה והציע לסייע לך בעיניני צבא. השם שלו בפורום הוא NIOSH . שיהיה לך שבוע טוב ורגוע!!!! ושוב- יופי לנו שהצטרפת לפורום- אורית

שביק

New member
אריק היקר../images/Emo45.gif

אני שמחה על הצטרפותך לפורום שלנו. אני בת-שבע, מעמותת אסט"י. אני רוצה לספר לך, שמה שנתן לי, לבני ולשאר בני משפחתי כוחות, מידע ולקבל את בני כפי שהוא, והוא את עצמו, זה בעיקר ההיכרות הרבה עם אנשים רבים נוספים, החשיפה למידע, שזה כוח כידוע, וכך ברור לכולנו מה זה הטוראט הזה ולהפיק מכך את המיטב שאפשר. על כן, היכרותך והיחשפותך למידע ולאנשים נוספים, לדעתי רק תחזק אותך. וחוץ מזה אתה ממש בחור שהקסים את כולנו. לילה טוב ושבוע טוב. שביק

אריאל נשמה שלנו איזה כיף../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

שהגעת סוף סוף כמה שאלתי עליך מיד ביום שבת לאחר המפגש שאלתי איפה אריאל החייל החתיך שלנו. זה שלא רואים בכלל שיש לו טוראט, ולא מרגישים. מה שלומך? איך אתה מרגיש? אתה בקשר עם ניר?? הוא הבטיח שיעזור לך במסגרת הצבאית אני מניחה שכן, כי ישבתם ודיברתם המון. אתה יודע מי אני נכון? אני ישבתי לידך בהתחלה, אני זאת אלין המופרעת שעושה הרבה רעש, אם הית רואה בהתחלה איזו שקטה הייתי : הית חושב לעצמיך שנכנס בי שד, אבל ככה אני שקטה עד שמכירים אותי. שמחה שאתה כאן. ומקווה שתהיה כאן כל יום וכמה שיותר כשיהיה לך מחשב זמין ואנטרנט בבית החדש. תתחדשו על הדירה . משנה מקום משנה מזל. וברוך הבא לפורום היקר והחם הזה. אתה צודק אין כמו לדבר על זה זה הכי "מבריא" לנו את הפצעים, וגם כן גורם לנו להיות פתוחים לאנשים שלא מכירים מה זה טוראט. שיהיה לך המשך שירות נעים בהצלחה בהכל , יום נעים ושבוע טוב .

הלנה

New member
הי אריאל

איזה יופי שהצטרפת, באמת חיכינו לך. בעלי (שישב ועישן לידך) ואני מאד התרשמנו ממך, אתה נראה אחלה בחור. מקוה שתוכל להגיע למפגש עם הילדים ב- 29.3. - פרטים בטח יהיו בהמשך.

למעלה