היי לכולם... מי בא לכנס פעילים?? אני באה!!!
T THE sky angel New member 1/3/04 #17 את מוזמנת לבוא אליי.. חיחי אנחנו מתכננים בבוקר הפוגה בת"א..! ואז ישר לכנס. מוזזר.
T THE sky angel New member 1/3/04 #27 אמאלה.. האמת שאני כבר לא מפחדת ממך... גם הבטחת שתתקשרי, אז מה?!
מ מ ו ר ע ל New member 1/3/04 #12 תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב! אני את הבגרות שלי בלשון עשיתי ועוד קיבלתי בה ציון די מכובד - 92! אז לא איכפת לי איך אני מדבר או מה אני כותב ברור?! יופי...!
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב! אני את הבגרות שלי בלשון עשיתי ועוד קיבלתי בה ציון די מכובד - 92! אז לא איכפת לי איך אני מדבר או מה אני כותב ברור?! יופי...!
ה ה קוטרית New member 1/3/04 #15 חרובי! מה העצבים! הכל בצחוק חמוד. חוצמזה- אם ברי סחרוף טעה בשיר שלו, אז בטח שלך מותר...
צ צרטקוף הקטנה New member 1/3/04 #11 חרובי, דיברתי עם חן! היא אומרת שאתה מקסים. אבל גם שאתה דביל... אתה רואה, אנ'לא היחידה שאומרת לך שאתה דביל!!!!
חרובי, דיברתי עם חן! היא אומרת שאתה מקסים. אבל גם שאתה דביל... אתה רואה, אנ'לא היחידה שאומרת לך שאתה דביל!!!!
מ מ ו ר ע ל New member 1/3/04 #13 אני לא מאמין שהיא אמרה את זה וחוץ מי זה אני בטוח שאני לא היחיד שחושב שאת ילדה מוכה! חחח