היי לכולם...

חן????

לייק - חן אחותשלי!? :) מה שלומך?? מה קורה??? מתגעגעת!!! מאוווד.. =\
וזהו! :)

s h e e p i t

New member
לא'דעת עדיין

אני אדע ביום רביעי אחרי ישיבת צוות יש קצת בעיה... לכל המושבים מסבסדים ואותנו החליטו להעניש או לא יודעת איך לקרוא לזה... בגלל משהו מפגר שהיה במושב...שאפילו לא באשמתינו בכל מקרה למושב שלנו זה עולה 110 במקום 50 לב שרון , לב שרון... אבל אין תקציב.. =\

מממ... לנו זה עולה 90...

אבל לפי ידיעה שלי זה לכל העמק ככה, לא רק ליישוב שלי. ואנ'לא באה אם למישו משנה...

s h e e p i t

New member
שינוי תוכנית - אני באה!

המד"בית הצליחה לסדר את העיניין... כנראה המושב המפגר הבין שאף אחד לא יוצא עם מחיר כזה אז החזירו לנו ל-50
בכל מקרה.... תאלצו לראות אותי שם

THE sky angel

New member
לנו זה עולה 50...

אבל נראה אם אני אלך אולי רק להגיד שלום לכולם.. (אם בכלל באים) אחרי ההפוגה שאני עושה עם פוש בת"א! בלי נדר.

rinani

New member
אני לא יודעת לכל מושב סיבסדו אחרת

לפי מה שהבנתי ויתקין משלמים 50 אנחנו 45

just stav

New member
אני לא באה...

צר לי אבל מרי לו לא מעניין אותי, את רוב ה"חברה" אני אפגוש לפני זה במייונים (אה, כן, אני באה בסוף) ובכללי אין לי כוח. אני בונה על יום יומיים רגועים בצפון. אחרי כל מה שעבר עלי בשבוע האחרון, אני חייבת קצת מנוחה. אגב, רותם, מה הסיפור? מה קרה במושב? אני לגמרי מנותקת...
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
בעיקרון אני בונה על רמת הגולן...

אבל ההצעה שלך מאוד מפתה
luv u 2! וגם אותך יפעת! אני אדבר איתך בראשון...
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
ואותי את לא אוהבת ?! ככה ?!

לא נותנת לך יותר את הצבעים שלי! במילא אין לי לבן בגללך... אם המורה כועסת אני מאשימה אותך

s h e e p i t

New member
מנותקת זה לא מילה... יש אקשן ואת

מפספסת הכל... אוקיי אז ככה פירקנו את הדלת במועדון ואחר כך שרפנו אותה בשביל שלא ישארו סימנים ובטעות כל המועדון נשרף ו... סתם סתם תקשיבי... נכון הדבר הזה שהועד אוסף חבילות לחיילים (אם לא ידעת אז תדעי עכשיו) ? אז בכל מקרה מישהו אמור להיות במועדון בשביל שאנשים יביאו מצרכים ויום רביעי שעבר אף אחד לא היה כי היה מבחן בלשון יום חמישי (בכל זאת יש השנה בגרות בלשון...) אז הועד המפגר הזה התעצבנו עלינו והחליטו לא מסבסדים כנס חטב"מ ובמקום 50 הוא עולה לנו 110 אז... זהו הבנת ? בכל מקרה לירון סידרה את העיניין כנראה המפגרים הבינו שאף אחד לא ירשם במחיר כזה אז... הוא עולה 50

just stav

New member
אמ...

אם הועד אוסף חבילות, למה הצוות הדרכה היה חייב להיות במועדון לחכות למצרכים? וחוץ מזה, קשה לי להאמין שבמשך כל יום רביעי המועדון היה נטוש נעול וסגור...
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
מממ...

אל תשאלי למה זה קשור אלינו ולא , המועדון לא היה נטוש כל יום רביעי הוא היה נטוש עד שרועי הגיע אליו ואנשים מסויימים (אפרט לך אחר כך) התחילו לצעוק עליו..

s h e e p i t

New member
בקיצור... מושב מפגר...

כבר תיכננו על איזה מחאה או משהו אם כבר מחאות... חח אין פורים אין טיול שנתי וגם חטב"מ... היינו כבר בקטע... והיום הודיעו לנו שיש פורים , מצאו תאריך חדש לטיול שנתי , וכנס חטב"מ עולה 50 גאוני

THE sky angel

New member
תגידו תודה...

אצלנו אנחנו עושים הכל... ולמי אומרים תודה?? המד"ב והגרעינר.. וליפה! לבל נשכח אותה.. חיחי..

למעלה