היי לכולם!

n a d i n e 7

New member
היי לכולם!

אני ממש צריכה עזרה דחוף... אני צריכה רעיון לתחפושת.. אני ממש רוצה להתחפש ואין לי למה... אני לא רוצה את כל התחפושות הרגילות האלה... אני רוצה משהו מקורי... אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי... אהה... ואם זה יעזור לכם- אני בת 17... פליז... תנו לי רעיונות..

LuLi LoPiLaTo1

New member
חחאני לא הכי מומחית בזה אבל ננסה../images/Emo13.gif

אממ את האמת אין לי הכי מקורי אם תגידי באיזה כיוון חשבת או מה עוד הציעו לך אם בכלל יהיה קצת יורת קל.. בדר"כ נראה לי שבגיל 17 כזה מתאים להתחפש לנסיכה או פיה.. אבל זה בכלל אל מקורי חח אזז... אולי לבובה? או... את יודעת מה תכתבי לי בערך באיזה כיוון בא לך להתחפש משהו ילדותי יותר או משהו חושפני או ...כל מה שעולה לך חח אוקיי? ואז אני אחשוב יותר בכיוון

n a d i n e 7

New member
תודה... אני ינסה להרחיב..

קודם כל תודה שאת מנסה לעזור לי...
אמ... לא אכפת לי ללבוש חושפני.... לא משהו ילדותי.. בכל זאת, אני בתיכון... אני מחפשת משהו מקורי.... כל שנה התחפשתי לכל הדברים הרגילים האלה... ואני רוצה משהו מיוחד.. משהו יפה... תודה מראש..
נאדין.

רעיונות מקורים שהעלו כאן בפורום

שביל החלב- גוזרים קרטונים של חלב בצורת כוכבים ושבילים ומדביקים על בגד השירותים החשאים- הולכים עם אסלה ובגדים כאילו של סוכן FBI

n a d i n e 7

New member
יש לכ עוד רעיונות?

אממ.. לא ממש אהבתי... סורי... יש לכם עוד דברים מקוריים להציע לי? אני קארתי את מה שהיה רשום בפורום... או שהתחפשתי לזה או שלא ממש אהבתי.. (או שזה יקר מידי..) אני אשמח עם יהיה לכם עוד רעיונות..

n a d i n e 7

New member
מה זאת אומרת?

לא הבנתי למה התכוונת במלכת התירוצים... ובכל זאת... אם יש למישהו עוד רעיונות, אני ישמח לשמוע...

תתחפשי למלכת התרוצים

תשימי כתר ושרביט ועל הגוף תדביקי במדבקות או בבריסטולים והכל תרוצים כמו הכלב אכל לי את השיעורי בית לא הגעתי לבית ספר מסיבות אישיות כאבה לי הבטן תרוצים כאלה:)

Taste of a Kiss

New member
כמה תחפושות נחמדות

ומתאימות להכנה בשבוע אחד לפני פורים
(אי אפשר להיות הכי מקוריים בשלב הזה, כי בתחפושת מקורית צריך להשקיע, ופורים שבוע הבא
) מלאכית רעה (אותה ממש אהבתי) ג'יין מטרזן
עוזרת צרפתייה

למעלה