היי לכולם!

The Serber

New member
היי לכולם!

בסוף החלטתי לשנות תחפושת... אני וחברות שלי מתחפשות לאחיות פיק ולצביקה פיק... איך עושים את זה? יש למישו רעיון? תודה...

ככה

משיגים שיער שחור ג'יפה לובשים בגדים מוזרים ואומרים הרבה ואו ושיגעון?

Taste of a Kiss

New member
אממ הדבר הראשון שעלה לי

זה גיטרה צעצוע
למי שתחליט להיות דניאלה וקלידים (גם צעצוע) למי שתחליט להיות שרונה (אני מקווה שלא התבלבלתי). יש בכל חנות צעצועים!! זה יצא יפה רצח... וגם מצחיק
האחיות פיק גם מאופיינות בלבוש סטייליסטי-פרחי, אז שכל אחת תבחר צבע מסויים ואת האביזרים (חגורות ניטים, חצאיות מיקרו-מיני, גרביוני רשת/גרבי ברך/גרביים מעל הברך/חותלות וכו') אתן תוכלו לבחור כל אחת לעצמה, ואולי זה אפילו ישמש אתכן בעתיד. אה כן, גם שיער נפוח מאוד זה חשוב!! בקשר לאב המאושר-צביקה פיק חולצת סטאן שחורה שעליה תוכלו להדביק כוכבים בכל הגדלים בצבע זהב וכסף מכנס שחור פאה של שיער ג'יפה (כמו שאמרו מעליי) משקפי שמש עם עדשות כהות, קטנות וישנות (יש בחנויות של הכל ב-2 ש"ח) אה כן, ולהגיד הרבה "וואו שיגעון" חחח
, הרעיון חמוד!

Nolly

New member
התבלבלת... נראה לי...

לפי מה שאני יודעת דניאלה זו היפה, ולא זאת שנראית כמו גבר :)) ולכן, לפי הקליפ, דניאלה היא זאת שעל הקלידים.. חחח למה אני יודעת את זה?!?! אני אוהבת את השיר החדש של בריטני, אני מקדישה פחות זמן לצפיית באפי, אני יודעת מי זאת מי באחיות פיק... לאן אני מתדרדרת?!?!?!?!

למעלה