היי לכולם!

Hawkgirl

New member
היי לכולם!

שלום לכולם! כל מי שמכיר אותי, אני ג'סי מהפורומים של פוקימון באתר הרשמי שלהם שעברית :) בכל מקרה הצטרפתי לפה כי שמעתי שמאיה(המדובבת של ג'סי) באה לפה, ואני חושבת שהיא מעולה!!!! D:

Hawkgirl

New member
אםםם

לא נראה לי שהיא הוחלפה.. ידידים שלי אמרו לי שהיא רשמה פה פעם והיא אמרה שבגלל שהיא הייתה בחופשה או משהו החליפו אותה... אבל אני לא יכולה לאמר לך את זה לבטח.. כי אני לא קראתי את זה...

OFIRB9

New member
מאיה הייתה פה

ועוד כל מני מדובבים גם, מאיה יצאה לחופשה אז החליפו אותה, היא תחזור באדוונס (אין סיבה שלא)

קירליה

New member
גם אני מהפורומים של פוקימון!

יכול להיות שאת לא מכירה אותי... אבל אני מכיר אותך... קוראים לי שם dustox בעעעעעע אה והנה עצה לכולם: בואו לפורומים של האתר הישראלי הרשמי...

Hawkgirl

New member
אני מכירה אותך

נראה לי שראיתי את השם שלך בפורום פה ושם, כך שאני מניחה שאני מכירה אותך :)

OFIRB9

New member
טריירי!!!!!!!!!!!!!!!!!

טרייר חזר! אזעקה!!!! חחח >< התגעגענו טרייר לאן נעלמת? לא ראית שאתה נמצא ברשימת הנעדרים? יאלה תחזור אחי משעמם בלי השטיות שלך

שטויות?!?!?! רוןצה שטויות?!?!?1

בסדר!!!!!!!!!!!!!!! *עושה משהו בסודי סודיות* *מארגן משהו* מו-אה-הא!!!!!!!!! *מסתובב* *לוחץ על כפתור בשלט* *לפתע יוצא משום מקום טנק ענקי* *שיגור מרשמלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* בום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 בום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולם מתים. בה ביי. דרך אגב מישהו זוכר את מה שמם שלי? אלה שמציקים לי בכל הודעה... שהם מתגנבים להודעות שלי.... כבר שכחתי אותם.... בעעעעעעעעעעעע אנחנו קוראים לזה האתר הרשמי כי ככה כתוב.... דרך אגב אני שם מי שרוצה לבוא....

אוף למה אין ערוך?

התכוונתי שאני נמצא שם כרגע! כרגע השעה 12:00!!!!!!!!!!!!!! מהרו!!!!!!!! או ש.... *מצביע על השלט רחוק ומרים את גבותיי ומוריד וחוזר חלילה כמה פעמים עם חיוך שטני*

Thestral

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo143.gif../images/Emo108.gif

גם אני בפורומים של פוקימון הרשמי

Houndour

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

המדובבת הישראלית של ג'סי באמת מעולה! מאיה אחת היחידות בארץ שיודעות לדובב אנימה כמו שצריך. אבל זה טבעי, היות וביפנית מדובבת את ג'סי מדובבת האנימה המוכשרת והפופולרית ביותר ביפן, מגומי היאשיברה
ותפסיקו לקרוא לזה כבר האתר הרשמי כי הוא לא רשמי! רשמי זה רק מה שקבל רשות מהחברה היוצרת להתקיים או נוצר על ידה.. פוקימון הישראלי, לא רק שלא קבל רשות מנינטנדו/גיים פריק/בעל זכויות אחר (ולא קשור אל אלה בשום דרך) אלא גם מרבה לעסוק בהורדות לא חוקיות -_- ....

למעלה