היי לכולם!!!

SShiRaS

New member
קיי..

אז אחד..! בכלופן שמעתי שירים אחרים והם טופים.. אבל עם אין ד'ה שאדווס עשו לי חור בראש.. לא שזה לא יפה ^_^ אבל מאוס..

riotgrirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

מקווה שתהני פה... הייתה לי תקופה (לפני חודשיים) שהיה לי קטע עם דה רסמוס (לא במובן הזה!!!
)... אבל עבר לי... בכל זאת הם אחלה להקה.. אני אוהבת אותם...! נ.ב את יודעת מתי יוצא הקליפ הבא שלהם??

nicila k

New member
ראסמוס

ב mtv יצא רק הקליפ של in the shadows. אבל יש להם עוד קליפים שיצאו בפינלנד או משהו כזה... יש עוד קליפ ל in the shadows ויש קליפים ל first day of my life, in my life (מהדיסק החדש), ומהדיסקים הקודמים יש ל liquid, f-f-f-falling

נא182

New member
כנסי

הנה אייסיקיו של חברה שלי שחולה עליהם: 271867725 ופה יש אתר שהיא בנתה עליהם..

the z girl

New member
אמ טי וי נורא מעצבנים אותי

אני אוהבת את אוונסנס, ויש את השיר הזה שכל הזמן מראים באמ טי וי (אין כוח לכתוב אנגלית) אז בכל אופן היום ילדות מהכיתה שלי התחילו לשיר אותו וכזה היו להפם מלא טעויות וזה עיצבן אותי משום מה כי אני לא ידועת אני מכירה את השיר ממזמן ופפתאום אחרי שמראים אותו באמ טי וי אז הם שרות אותו
וגם הוא מתחיל להאמס עלי בגלל שכל היום שומעים אותוו.. בכל אופן זה מה שקרה עם "אין דה שאדוס" אבל רק ככה הכרתי את ראסמוס.. אז הממ.. המ..

Frozen Inside

New member
את אוהבת את אוונסנס?../images/Emo9.gif

חולה עלייך!!! חחחחחח
אז למה לא רואים אותך בפורום אוונסנס?
שזה דרך אגב פורום 845... פורום שולט! עם אנשים שרוטים! חחחחח דרך אגב לשיר קוראים My Immortal... כן זה מה זה מעצבן שפרחות מתחילות לשיר אוונסנס!!! ועם המבטא המגעיל שלהם והטעויות!!! בלההה

KaUrO DoNo

New member
את מעריצה את ג'וש הארטנט?

גמנייייי.....לא חשבתי שאני אפגוש מישהי שמעריצה אותו בפורום גוד! =)

EleVaTioN

New member
אותי מעניין לדעת..../images/Emo129.gif

אם הן מכירות את המשפט הזה "אם אתה לא יודע מזה אומר אז אל תגיד את זה"

the z girl

New member
../images/Emo3.gif שלום

חח הייתי קצת בפורום.. לא יודעת אבל ממה שראיתי האנשים שם בהחלט נחמדים
ואני יודעת איך קוראים לשיר.. פוט לא היה לי כוח לכתוב.. חח והן לא פרחות
למרות שהן לא חברות שלי, הן אנשות טובות.. בדר"כ.. לא יודעת ממש.. חח רציתי לתקן אותן אבל אני בעצמי לא יודעת את כל המילים אז מה הקטע.. שאני אתקן אותן לא נכון? חח.. אם הייתי עושה את זה הייתי מביכה את עצמי בשירה ובטעויות
טוב זה קורה הרבה.. *לא בג'ש!,מתגאה* הילע כה! I LIKE HIM אבל לא ממש מעריצה.. עדיין לא ראיתי פרל הארבור
רציתי לראות את זה עוד לפני שידעתי מי הוא.. אבל עוד לא ראיתי בכל אופןןן אני הולכת בקרוב לראות את הסרט עם מאט דיימון
נכון כיף לי?! חח זה נראה סרט חביב אבל לא יותר מזה.. לפחות אני מקווה שיהיה מצחיק

the z girl

New member
סליחה סליחה אני כל הזמן מתבלבלתת...

זה נורא מבלבל סורע

למעלה