תורי להסביר לך....
אני לא אספר על עצמי, אבל בוא נגיד שאני מבינה אותך. לא משנה מה מביא אותך לנקודה בה אתה בוחר לתת, בדרכ זה פוגע כשמנצלים את העובדה הזו בלי לתת חזרה, אם זה לך או אם זה לאדם אחר. אך לפעמים אתה נותן מכל הלב, בלי לדרוש, ואז מפתיעים אותך. כולנו רוצים שהעולם יהיה נפלא, ומדהים, ומלא טוב, אבל זה לא ככה. אנחנו רואים את זה יום יום, ולפעמים חיים את זה. אתה רוצה לתת לעולם.. אתה מתנדב? זו שיטה מעולה לתת, אבל בדרכ מה שתקבל זו אהבה ותודה, וזה כל מה שצריך. לנצל מבחינה שלילית אתה מתכוון? כי שאני נותנת אם זה חיבוק או חיוך, או רק להקשיב, בוודאי שינצלו את זה ואפילו בשביל עצמם. כי זה מחזק, כמובן שאותי על ידי הנתינה, אבל אותם גם, כי הם קיבלו, וחייכו, והבינו. ואולי למדו משהו שניסיתי להעביר. כל אחד בוחר מה לעשות עם המידע שהוא מקבל מהעולם. והמידע הזה בא אלינו בהרבה דרכים. בהרבה צורות. אתה מצאת את ייעודך, כדבריך. כי הרי אתה מצליח לעשות טוב, וזה מה שאתה רוצה. תשמח בזה. תאהב. תן לאחרים לעשות את הבחירה שלהם בחיים. לא לכל אחד יש את הרעיון של עולם מושלם, ולא כל אחד יכול לראות את האפשרות הזאת אפילו. אמא שלי תמיד אומרת.. אני לא פסימית.. אני ריאלית.. אז כדברי אימי.. אני אופטימית.. אבל גם ריאלית.. שני.