היי לכולם

היי לכולם

שלום סתם יש לי שאלה מה בדיוק הפורום הזה השמח מאוד לשמוע ואם שועלים אותי אני מרגיש מצוין !!! ושיהיה לכם את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תהנו שלכם עדי

סיון b

New member
עדי, כיף לך שאתה מרגיש מצוין.

האמת היא שהמטרה של הפורום הזה - כשמה כן היא! ואם אתה מרגיש מצוין הרי שהכל טוב וסבבא! יחד עם זאת - אתה מוזמן להיכנס הנה ולכתוב. אני אשמח! אז על משקל מה שאמרת - שלך יהיה יום מלא במתוקים ובלונים.... סתם כי בא לי להגיד את זה..... סיון

היי סיוון

אוו אם זו מטרת הפורום אני בעד !!! אוו ממש מגניב לי פה אני תמיד שמח לעזור ולתת וזכרו אנחנו קיימים בעולם כדי לתת ולא להרוויח מי שמרוויח בסופו של דבר מת !! והנתינה זה הדבר הכי קסום שאדם יכול לתת ואת זה אני נותן תמיד וזהו שיהיה לכם את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תהיו מאושרים בשבילכם !! שאתם שמחים אני שמח !!! סבבה ???

razi!!!

New member
למה רק לתת?

ואם בעצם אתה פה רק כדי לתת - אז אתה מרוויח ! אז בכל מקרה אתה מת! מסובך מידי... שיהיה לך ול - כ ו ל ם יום נפלא!!!

כי לתת...

כי לתת זה תמיד טוב זה תמיד עוזר אתה נותן אתה מקבל לא מדובר בנתינה עם קבלה אלה נתינה מכל הלב כל נתינה עוזרת לאדם זה או אחר אני בחרתי שלתת את מה שיש לי בלב זה משמח אותי שאנשים הולכים בדרך שלי בכיוון שלי בזרימה שלי לכן אני כזה מאושר !!! שלתת לפי דעתי זה דבר טוב גם עם לא מקבלים תמיד תתן את ליבך גם אם לפעמים זה כואב כי תמיד תקבל בחזרה שיהיה לך יום קסום מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תהנה ביייס

הייייייייי

אהבתי את גישתך. אבל! לא משנה אם אתה מקבל וזה גורם לך להרגיש טוב. לא משנה אם אתה נותן וזה גורם לך להרגיש טוב. העיקר שבסוף היום תרגיש טוב עם הבחירות שעשית. כי אסור לך לוותר על עצמך. והאהבה שבידיעה שהצלחת גם אם לרגע להרגיש טוב, היא הגדולה מכולם.. שני שקיבלתה זריקת אופטימיות -בלי קשר לכימיקלים-

היי אני יסביר לך משהו ...

אז קוראים לי עדי ואני בכלל הגעתי בכלל לקטע האלטרנטיבי מהמקום הלא צפוי בכלל זה היה בגיל 20 בערך שראיתי שהכל מתפרק לי בידים כמו חברה שעזבה אותי כמו שאין לי עבודה 10 חודשים של דיכאון עמוק מאוד ולא הרגשתי שיש לי ברירה בשביל מה לבחור בחיים אז אני בחרתי בדרך של לעזוב את עצמי ונסעתי ליתאבד פשוט כך ורגע לפני שבאתי לקפוץ פתאום ראיתי אור חזק בעיני כמו אלוהים מביט בי ופתאום משתקפת התמונה של סבי ז"ל ואמר לי על תוותר על חייך יש לך המון לתת לעולם וכך עשיתי ימים רבים ראיתי רק את האור הזה בצבע לבן חזק מאוד זה אולי מוזר על כל פנים אימי שלחה אותי ללכת ללמוד רפואה אלטרנטיבית כי תמיד אמרו לי שיש לי כוחות בידים ושהגעתי למכללה כולם אמרו לי אתה אדם רוחני יש לך הבנה חזקה מאוד של החיים ואני לא האמנתי עד שיום אחד התחלתי ליתעמק במדיטאציה וראיתי כאילו דברים שקורים על אנשים אחרים למחורת ראיתי דברים שונים כמו מוות כמו הצלחה ביחד בעינים פתוחות זה אוחז אותי עד היום אבל לא משנה נכנס ביי כזה דחף מסוים לעזור ולתת את מה שיש בליבי הקט בגלל כל הדברים שעברתי והיום שאני רואה אדם איני רואה את פרצופו אלא את האישיות שלו כמו אדם שמצולם בתוך שקופית ואני מקבל המון מסרים מהעולם ולמדתי לחיות עם זה ולתת כי ראיתי שנתתי את ליבי אדם אחד נהיה מאושר ואז אמרתי לעצמי עם הצלחתי לעשות טוב לאדם מסוים אולי נמשיך הלאה לצערי הגדול רוב האנשים ניצלו את זה בשביל אינטרס אישי של עצמם כאילו לקחו את האיבחון שלי לחיים כדי לקדם את עצמם ולא את העזרה לחברה זה אחד הדברים שדיי פוגע ביי אני אוהב לתת לאנשים את הכל אם זה איבחון דרך כפות רגלים עם זה לעזור לאנשים מבפנים שזה אני די טוב אבל קשה לי לקבל שאדם משתמש בששהו שענקתי לו מכל הלב כדי לנצל בגלל זה חשוב לי לתת לכול העולם למען שעולם יהיה יותר טוב בעתיד זאת דעתי האישית וסיפור חיי ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ואנשים דברו עם הרגש שלכם כל הזמן שלכם עדי

תורי להסביר לך....

אני לא אספר על עצמי, אבל בוא נגיד שאני מבינה אותך. לא משנה מה מביא אותך לנקודה בה אתה בוחר לתת, בדרכ זה פוגע כשמנצלים את העובדה הזו בלי לתת חזרה, אם זה לך או אם זה לאדם אחר. אך לפעמים אתה נותן מכל הלב, בלי לדרוש, ואז מפתיעים אותך. כולנו רוצים שהעולם יהיה נפלא, ומדהים, ומלא טוב, אבל זה לא ככה. אנחנו רואים את זה יום יום, ולפעמים חיים את זה. אתה רוצה לתת לעולם.. אתה מתנדב? זו שיטה מעולה לתת, אבל בדרכ מה שתקבל זו אהבה ותודה, וזה כל מה שצריך. לנצל מבחינה שלילית אתה מתכוון? כי שאני נותנת אם זה חיבוק או חיוך, או רק להקשיב, בוודאי שינצלו את זה ואפילו בשביל עצמם. כי זה מחזק, כמובן שאותי על ידי הנתינה, אבל אותם גם, כי הם קיבלו, וחייכו, והבינו. ואולי למדו משהו שניסיתי להעביר. כל אחד בוחר מה לעשות עם המידע שהוא מקבל מהעולם. והמידע הזה בא אלינו בהרבה דרכים. בהרבה צורות. אתה מצאת את ייעודך, כדבריך. כי הרי אתה מצליח לעשות טוב, וזה מה שאתה רוצה. תשמח בזה. תאהב. תן לאחרים לעשות את הבחירה שלהם בחיים. לא לכל אחד יש את הרעיון של עולם מושלם, ולא כל אחד יכול לראות את האפשרות הזאת אפילו. אמא שלי תמיד אומרת.. אני לא פסימית.. אני ריאלית.. אז כדברי אימי.. אני אופטימית.. אבל גם ריאלית.. שני.

למעלה