היי לכולם!

ענת צבי

New member
היי לכולם!

אני חדשה כאן,נורא שמחתי שיש פורום כזה.יש לי שאלה נורא חשובה אשמח לקבל הרבה תשובות.האם טיפולי פוריות אכן משמינים?תודה.

orname

New member
אני לא העלתי גרם... אבל הבטן עלולה

להתנפח מעט לקראת ביוץ. בפעם שסבלתי מגירוי יתר של השחלות התנפחה לי הבטן מאוד מאוד. אבל אני בטוחה שיש מי שכן העלו במשקל. ואני בטוחה שיש גם קשר לכמות התרופות הסוג וכד. שיהיה בהצלחה בקלות והכי חשוב - במהירות!

ענת צבי

New member
../images/Emo9.gifתודה.....

אני אמורה להתחיל אוטוטו... טיפולים עקב בעיה אצל בעלי.אני מאוד פוחדת מהשמנה כי שמעתי שיש כאלה שעלו המון במשקל.

orname

New member
אז תרשי לי לאחל לך דווקא השמנה

אבל מהסיבות הנכונות!

ענת צבי

New member
../images/Emo5.gifתודה ממי...

הלוואי אצל כולם. אני מזה בפניקה חבל על הזמן...

orname

New member
ממש לא!!! (בדיוק כמו לפני...../images/Emo9.gif)

אבל מאז ומתמיד לא הייתה לי נטיה להשמנה - וגם לא אוכלת בלי הכרה (למרות שבשוקולד תמיד הייתי מצויינת...) לצערי אני "נפרדת" מהמחשב עכשיו - כנראה עד יום ראשון בבוקר. את יותר ממוזמנת לשלוח לי מסרים עם כל שאלה שיש לך ואני מבטיחה לחזור .

orname

New member
אז הגעת למקום הנכון! ../images/Emo39.gif

תקבלי כאן את כל ההסברים את כל התמיכה ואת כל החיזוקים שרק תרצי. ולא שאני מבטיחה לך גן של שושנים... התהליך הזה לא נעים ללא ספק, אבל אם כבר חייבים - אז התמיכה עוזרת מאוד. (וסתם בשביל האופטימיות... אני מאלו שהצליח להן...)

ענת צבי

New member
תודה....../images/Emo25.gif

אין לך מושג כמה חששות ופחדים יש לי...אני כבר איזה שבוע לא נרדמת בלילה.מאז שנודע לי שאני צריכה לעבור טיפולים.אני עכשיו אהיה כאן באופן קבוע.

ede1

New member
אני השמתי,

אחרי כל טיפול (עברתי 2 IVF ) הוספתי 1.5 קילו. לא הצלחתי להוריד את הכל, אבל זה באמת לא חשוב, כי אני מתכננת לעלות יותר!!!!!!! נמעס לי לעלות קצת! אני לקראת טיפול הבא עם פרוטוקול חדש וקצר ואני כן רוצה לעלות במשקל!!! מאחלת גם לך

אני לא העליתי, המשכתי לאכול רגיל

אבל אני תמיד שמתי לב לקלוריות, אבל לא הרגשתי שום שינוי בתאבון וכאלה. מאחלת לך בהצלחה, ואל תהיי בלחץ, זה לא עד כדי כך גרוע

בוטן19

New member
אני התנפחתי בבטן../images/Emo41.gif

הבטן שלי תמיד היתה די שטוחה (יחסית לאיזורים אחרים שקצת יותר מלאים).. ןמייד בתחילת הטיפולים היא התנפחה , האמת שדי התרגלתי לעובדה ולמראה.. זה אפילו נראה לפעמים כמו בטן של הריון (אבל לא.. בנתיים). אבל הכל שטויות הלואי ונתנפח יותר ובהקדם!!!

טאניוש

New member
אם לא אוכלים-לא משמינים

אבל אני לוקחת כדורים שמגבירים תאבון...אז עליתי,והרבה, אבל לי זה רק לטובה-שקלתי 45 קילו לפני הטיפולים וכל החיים חלמתי להשמין! הבטן אכן מתנפחת מההורמונים,אבל זה לא שומן
אני משתדלת ללכת לחדר כושר-כדי להשמין במקומות הנכונים... אגב,כשלא לקחתי את הכדורים האלה והייתי רק עם זריקות לא עליתי אפילו גרם אחד!

אני עליתי ב-3 קילו, אבל לא נראה לי

מהכדורים, פשוט מרשה לעצמי לזלול......אולי זה גם הלחץ והאכזבות והמצב רוח, ואולי מזג האויר. מי יודע - אבל מי בכלל חושב על זה בכלל? בשבילי העניין הזה של ההשמנה ממש זניח בעיני. גם ככה אני במתח, אז גם אני אעשה דיאטה?!!!!

פינקי33

New member
אני דווקא חושבת על זה... אבל זה

נורא משתנה... מצד אחד, כשאני אופטימית, אני אומרת לעצמי שאני חייבת להוריד כמה ק"ג כדי שכשאכנס להריון התחיל מרזה ואעבור למלאה ולא ממלאה לשמנה... וכשאני לא אופטימית אני אומרת לעצמי שגם ככה אני עוברת תקופה קשה, ובקרוב הזריקות אז מותר לי להיות ב-5 ק"ג יותר....

ענת צבי

New member
אתן ממש מתוקות......./images/Emo9.gif

תודה רבה על ההתיחסות.פשוט דיברתי עם כמה אנשים ואומרים שזה סיוט לעבור טיפולים.שמתנפחים נורא,וגם יוצאות שערות שחורות וכל זה.

סנונית 1

New member
אצלי זה ככה...

ביומיים שלושה הראשונים של זריקות ההורמונים אני ככה
וככה
אחר כך שהגוף שלי מתאזן מבחינה הורמונאלית אני כבר ככה
והכוונה לשומנים. בהזרעה אני ככה
ובשבועיים המתנה אני ככה
עשיתי לך מצגת משעשעת על תהליך שעבורי הוא לא הכי נעים בעולם.

למעלה