היי לכולם

• פותח הנושא Dor K
  • פורסם בתאריך

Dor K

New member
היי לכולם

קוראים לי דור, ואני חולה על שלמה ארצי מאז שאני ממש קטן, ואני בן 23 עכשיו. הייתי עד עכשיו בפורום הרשמי שלו, ושם יש אנשים ממש מפגרים, אז באתי לכאן. מקווה שפה אתם יותר נורמאלים. תעשו לי הכרות?

היי דור

תראה, נורמאלים, אנחנו לא. הייתי כותבת לך נאום על מי אנחנו, אבל שיר (גברת תפוח) עשתה את זה הרבה יותר טוב ממני, אז הנה נאומה המלבב על מי אנחנו: "והנה סיכום תולדות הפורום: הפורום נפתח בשלהי החופש הגדול של שנת 2001 . הוא התחיל כשאנשים שפויים יחסים כתבו בו הודעות שפויות ונוורמליות כיאה לפורום לתפארת מדינת ישראל ושביל החלב. את הפורום ניהל ועקנין שברח כנראה לבית גוברין המשטרה בעקבותיו רק פה נגמר קצת. הוא חוזר מידי פעם לגיחות קטנות. במהלך מאבק ממושך הוחלף המנהל וגיל ניהל את הפורום. אך גם זה לא היה לזמן ממושך, והוא התפטר לטובת הלימודים ועד היום אנו מנגבים את הדמעות מהאובדן . הפורום הועבר לניהולה של הגננת רוני. במשך הזמן מצב הפורום הדרדר בעקבות מצבם הנפשי המעורער של הכותבים בו ורוני עברה הסבת מקצוע לאחות פסיכיאטרית מוסמכת. אך היא נותנת פרוטקציות כשהיא מטפלת אישית לוחצת בשגיא. אבל אנו שורדים ועד מעט נטוס לטיול בערב הסעודית. חיות המחמד של הפורום הם מיצי ומנחם . חברי הפורום : שיר (עפיפון), דנדוש (דניאל) , שגיא , אבי, רום, תומר, מורן, דנה והאחות הפסיכיאטרית (הוסמכה באוניברסיטת מקדוניה והעבירה את לימודיה בצוותא עם אברהם בן שבת) רוני. תסלחו לי אם שכחתי מישהו ..." ותודה לשיר על הכתיבה היפה והממצה.

היי דור ../images/Emo9.gif

קודם כל, בהשוואה לפורום באתר הרשמי- אנחנו שיא הנורמליות
עכשיו בהשוואה לשאר האנשים החיים על פני כדור הארץ - זה בית משוגעים רשמי, בהנהלתה המצויינת של הגננת רוני. אנשים, אולי נעשה הכרות כזאת, כל אחד יכתוב כמה דברים על עצמו ... ? בכל מקרה, אני דנה (בת 18 וחצי, מחכה לרגע המכריע והמאיים של הגיוס שהוא ב 7 במרץ) ומחכה בקוצר רוח להופעה (השניה
בסיבוב הזה בצוותא) של שלמה ב- 28 לפברואר. מעריצה של שלמה מילדות (מהרחם
) וגאה בדרדור המצב שמתפתח אצלי בעקבות רוני. בקיצור, בכדי להשתלב טוב בפורום שלנו , צריך לדעת מס´ דברים: 1. שלמה = קושקוש 2. כשמספרים על הופעה שהיית בה, עושים זאת בשקט בשקט (
) , כי מורן (שהיא בצבא) לא יכולה לראות הופעה עכשיו וכמו כן - רום (שהוא מרושש). ואנחנו לא רוצים שהם יתעצבנו. כי כל אחד מאיתנו יודע שעצבנות בגלל חוסר הופעות של שלמה משפיע מאוד רע (וקשה) על המעריצים. 3. יש פה שלישיה מסובכת (רוני
שגיא(החבר של רוני)
שלמה(הפנטזיה של רוני), אז בעדינות איתם. 4. ובלי דיבורים מיותרים על חיי בית ספר (שלך כבר עברו (וגם לי תודה לאל)) כי זאת נקודת התורפה של שיר (גברת תפוח). וחוצמזה יש על גיל הנוטש, שהיה המנהל הקודם של הפורום וחבר (קרוב) :) של שלמה, ואת דניאל (בן בן) ואבי שהם בכלל קושקושים ועוד כל מיני אנשים למיניהם, וסליחה למי ששכחתי :) זהו, תשתלב, תתערבב, תהנה ותזכור- זה שאנחנו לא נורמלים- זה דבר ידוע
מקווה שתהנה דנה

../images/Emo9.gif כולי עגבניית שרי קטנה ../images/Emo9.gif

אני מתכוננת לקראת ההופעה של שלמה - שאת צריכה לתכנן לי בה משהו מיוחד לגיוססססססס !!! ואז יקרה מקרה -ואני אתעלף כמו שטיח אדום על רצפת צוותא, "לא לפתח ציפיות, לא לפתח אשליות ..."
ותודה לרוני

Dor K

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המקום הזה כבר מוצא חן בעיני. מי זה מי? תציגו את עצמכם, שאני אדע מי הפסיכי מאחורי הכינוי

בבקשה ...../images/Emo140.gif (פסיכים ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif )

נבראתי לך = דנה דליה מכפר עין הוד = רוני אהבתיה = מורן ROM = רום AZֹ24 = אבי גברת תפוח = שיר בן בן = דניאל האיש ההוא= שגיא אקדח טעון געגועים = תומר את מי שכחתי ?

R o M

New member
../images/Emo9.gif

עשיתם לי חיוך על הפרצוף, אחרי יום דפוק בביצפר. ברוך הבא לפורומינו הפסיכי, אך חביב.

למעלה