היי לכולם!

edlessme

New member
ברוכה הבאה

אלטרואיסטית יקרה, מילת אזהרה לך: תיזהרי מחייזרים פדופילים, פציעות מתותים, אבירים אפלים, אנשים חסרי ראש ואולי תמצאי לך שלום עליי אדמות...

Athaclena

New member
../images/Emo6.gif נו, אז אני לא מסוכנת?

אנשים חסרי ראש? מישהו יצטרך להסביר לי, יש לי הצתה מאוחת כרונית... ואת עצמך אתה לא כולל באזהרה? ובאמת מה זה edlessme לכל לרוחות? בהתחלה חשבתי שזה "אני אינסופי" עד ששמתי לב שחסרה אות אחת. יש הסבר?

Peace 0n Earth

New member
ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

ו-Athaclena [כתבתי את זה נכון?..], תקראי את הניק שלו בקול ותביני..

Athaclena

New member
נו, הזהרתי אותכם שאני קשת הבנה...

אבל ed ו-head לא נשמע אותו דבר בכלל! אכן כתבת את ששמי נכון (נו, זה לא שמי אלא הניק שלי. הרבה יותר מסורבל), וכנראה שיש יתרון לשמות כאלה שאף אחד לא מבין (חוץ מטרודי, וגם זה אחרי רמז). ככה אני שומרת על אווירה מסתורית, ואף אחד לא יורד על הניק שלי - כי אין לו משמעות!

edlessme

New member
confucious say:

השם שלי הוא עדן... באנגלית:eden...תורידי את הen ויש לך ed... ומשם הדרך לedlessmeהיא כבר דיי ישירה...

edlessme

New member
אמממ... למה דווקא אותי אתה שואל?

אני חושב שזה יותר "אני חסר החיים שחושב על דברים ממש מטומטמים במקלחת.." אבל נגיד פעם הניק שלי היה edlessrider או eder (as in ether) אבל הגעתי למסקנה שאדלסמי זה הכינוי הכי טוב מכולם...

אני מוחה!

אני לגמרי ידידותי לסביבה...
. kill ya...i mean, see ya later!

ואני, באופן לא רשמי, החייזר הפדופיל

זה כמובן לא נכון... אם הן מתחת לגיל שמונה אני לא הולך איתן
אבל אני מוכרח להגן על כבודה של Strawberry Gashes (פציעות(????) תותים
) - ממנה אין שום סיבה לדאגה
ברוכה הבאה
- כפי שאפשר לראות, זה אחד הפורומים היותר שפויים של תפוז

Athaclena

New member
פציעות??? ../images/Emo12.gif מה פתאום?

gash זה חתך עמוק, לא? ו-slash זה גם חתך (אלכסוני?), או לחתוך בפראות (זורו עם ה-Z שלו, לדוגמא) ועכשיו שהתחלתי אני לא יכולה לשלוט בזה אז אני אכתוב כאן רשימה מורחבת: ash, bash, brash, cash, clash, crash, dash, flash, gnash, hash, lash, mash, rash, sash, smash, splash, trash, thrash. שימו לב כמה מהם הם תנועות/תזוזות מהירות ו/או אלימות (או אנשים שעושים דברים כאלה), זה אחוז ניכר. אף פעם לא שמתי לב לזה קודם...

Athaclena

New member
לא מסכימה

ה-ASH לא נשמע אותו הדבר. (בגלל ה-U, אאל"ט). לא מקבלת את זה <sticks tongue out> מה משעמם?

למעלה