שלום...
אני אשמח לספר לכם את החלום שלי... למרות שהוא קצת לא מוסרי... ואני אשמח לקבל פתרונות לפחות חלקיים ( ולא סתם שטויות) . בעצם יש לי 2 חלומות שאני זוכרת רק חלקים מסויימים מהם. אז הנה : טוב החלום הראשון שאני רוצה לדעת את פירושו הוא כאשר ממה שאני זוכרת הוא שאני הלכתי לחברה הכי טובה שלי ( לא זוכרת למה ) ואצלה בבית היו המון אנשים- אורחים , אז היא אמרה לי לעלות למעלה .......... ואז פתאום אני הייתי למטה עם כל האורחים ( אני לא זוכרת איך הגעתי לשם ) , והיה שם בחור מאוד נחמד והתחלנו לדבר ( לא זוכרת על מה ) ........ ואז מצאתי את עצמי בחצר של חברה שלי, רק שהחצר שלה היה מאוד גדול( יותר גדול ממה שהוא במציאות ) והוא גם היה מאוד צבעוני, ויפה ואז אני והבחור שדיברתי איתו קודם , הוא הזמין אותי לרקוד ורקדנו ופתאום היו גם בחצר זיקוקים.... וזהו יותר אני לא זוכרת כלום , רק שהבחור שחלמתי עליו היה מאוד מאוד מאוד חתיך ויפה, היו לו עיניים כחולות... טוב אז זהו בעיקרון ממה שאני זוכרת מהחלום הראשון , אשמח אם תעזרו. והנה החלום השני שאני זוכרת רק קטע מאוד קצר ממנו ( והוא קצת לא מוסרי...), אז ככה אני זוכרת את עצמי שוכבת סתם על הריצפה , ולידי עמד אדם , עד כמה שאני זוכרת די מבוגר , וכנראה דיברנו או משהו , אני לא בדיוק זוכרת , היינו במין מערה כזו, ואז פתאום נכנס איש , גבר , סקסי מאוד ( אני ראיתי את פניו בחלום , אבל אני לא זוכרת איך הוא ניראה ) ואז הוא תפס אותי, זאת אומרת נתן לי יד והושיב אותי עליו... ואז האיש הזקן הזה שהיה איתנו אמר : אני מקווה שאתם לפחות לא תגמרו פה... ( וזה ציטוט ממה שהוא אמר ) , ואז הגבר הסקסי אמר לי : ממתי אנחנו מקשיבים לו? והתחלנו לעשות את זה ( הוא הצמיד אותי לקיר של המערה- אם זה פרט חשוב ) וזהו וגמרנו.... מצטערת שכתבתי המון פשוט אני לא יודעת למי עוד לפנות .... תודה מראש