היי לכולם

פאני1

New member
היי לכולם

יש לי שאלה לכולכם אם מישהו מיכם יודע לפרש חלומות , אבל באמת כי יש לי כל כך הרבה חלומות מוזרים , וחלומות שאני זוכרת רק כמה פרטים ( אולי הפרטים הכי חשובים ) , אני אשמח אם תעזרו לי או תגידו איפה יש אתר או אדם טוב שמפרש חלומות בכל אופן תודה

JFK1

New member
תשובה לפאני1

שלום לך אם תעייני היטבבפורום תגלי שאני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים. אני עושה זאת על מנת לנסות ולסייע לחברים בפורום בפיתרון החלומות ובלבטים קשים בהם הם נמצאים. אשמח לסייע גם לך אם אדרש. J.F.K

פאני1

New member
שלום...

אני אשמח לספר לכם את החלום שלי... למרות שהוא קצת לא מוסרי... ואני אשמח לקבל פתרונות לפחות חלקיים ( ולא סתם שטויות) . בעצם יש לי 2 חלומות שאני זוכרת רק חלקים מסויימים מהם. אז הנה : טוב החלום הראשון שאני רוצה לדעת את פירושו הוא כאשר ממה שאני זוכרת הוא שאני הלכתי לחברה הכי טובה שלי ( לא זוכרת למה ) ואצלה בבית היו המון אנשים- אורחים , אז היא אמרה לי לעלות למעלה .......... ואז פתאום אני הייתי למטה עם כל האורחים ( אני לא זוכרת איך הגעתי לשם ) , והיה שם בחור מאוד נחמד והתחלנו לדבר ( לא זוכרת על מה ) ........ ואז מצאתי את עצמי בחצר של חברה שלי, רק שהחצר שלה היה מאוד גדול( יותר גדול ממה שהוא במציאות ) והוא גם היה מאוד צבעוני, ויפה ואז אני והבחור שדיברתי איתו קודם , הוא הזמין אותי לרקוד ורקדנו ופתאום היו גם בחצר זיקוקים.... וזהו יותר אני לא זוכרת כלום , רק שהבחור שחלמתי עליו היה מאוד מאוד מאוד חתיך ויפה, היו לו עיניים כחולות... טוב אז זהו בעיקרון ממה שאני זוכרת מהחלום הראשון , אשמח אם תעזרו. והנה החלום השני שאני זוכרת רק קטע מאוד קצר ממנו ( והוא קצת לא מוסרי...), אז ככה אני זוכרת את עצמי שוכבת סתם על הריצפה , ולידי עמד אדם , עד כמה שאני זוכרת די מבוגר , וכנראה דיברנו או משהו , אני לא בדיוק זוכרת , היינו במין מערה כזו, ואז פתאום נכנס איש , גבר , סקסי מאוד ( אני ראיתי את פניו בחלום , אבל אני לא זוכרת איך הוא ניראה ) ואז הוא תפס אותי, זאת אומרת נתן לי יד והושיב אותי עליו... ואז האיש הזקן הזה שהיה איתנו אמר : אני מקווה שאתם לפחות לא תגמרו פה... ( וזה ציטוט ממה שהוא אמר ) , ואז הגבר הסקסי אמר לי : ממתי אנחנו מקשיבים לו? והתחלנו לעשות את זה ( הוא הצמיד אותי לקיר של המערה- אם זה פרט חשוב ) וזהו וגמרנו.... מצטערת שכתבתי המון פשוט אני לא יודעת למי עוד לפנות .... תודה מראש

JFK1

New member
פתרון לפני

שלום פני קראתי את שני החלומות המקוטעים . משני החלומות עולה שהם מיצגים דחף ורצון פנימי חזק שלך לקשר רציני עם אדם מיוחד. מדובר בשאיפה לקשר איכותי בכל המובנים שהתפרץ כאשליה בחלומות. יתכן והרקע לכך אכזבה מקשר או קשרים קודמים או רצון בקשר אם משהו מסוים שלא יוצא לפועל. כך על כל פנים נראה מהתבוננות בחלומות. אשמח לקבל תשובה לפניתי והתיחסות לפיתרון. בברכה J.F.K

למעלה