היי לכולם!

jessy19

New member
היי לכולם!

אומנם אני ממש חדשה פה ועדיין לא התאקלמתי עקב העובדה שלא הייתי בבית מהבוקר אבל תרשו לי להתייעץ איתכם לגבי משהו שמטריד אותי מזה שנים. אני נמצאת ב- 2 חבורות ובאחת מהחבורות אנחנו 4 בנות ובן ותמיד כשכולנו ביחד הם צוחקים עליי ויורדים עליי. אני מנסה שלא להתעצבן ולצחוק איתם אבל זה בד"כ ממש בלתי נסבל כי הם לא מפסיקים את הירידות וזה רק כשהם ביחד עם אותו ידיד וזה פשוט גורם לי להיות מרוחקת מהם ולכעוס עליהם ודווקא כשהבנות לבד איתי זה ממש אחלה. אני לא חושבת שאני צריכה לא להרגיש נוח ליד ידיד שלי או מישהו שאמור להיות ידיד שלי ופשוט שאני עם אותו ידיד- בא לי לברוח מהמקום או לבעוט בו. אני יודעת שמה שהוא רוצה זה לעצבן אותי ושאני עוזרת לו ככה אבל אני פשוט לא מסוגלת יותר. מה דעתכם? איך אפשר לטפל בזה בצורה הכי נכונה (לנתק את הקשר בלתי אפשרי עקב העובדה שאנחנו חבורה די מגובשת)?

sh53

New member
פה מתאקלמים מהר מאוד ../images/Emo8.gif

את צריכה לענות לו ולהעמיד אותו במקום שלו. ניסית את האפשרות של לשתוק וזה לא עזר נכון? אז כדאי לנסות את האפשרות השניה, להעמיד אותו במקום. קחי אותו לצד ותסבירי לו בנימוס שצורת ההתבטאות שלו (העלבתך) לא נראית לך כלל וכלל. אם הוא לא יבין בדרך הטובה, תרגישי בנוח (ואפילו בנוח מאוד) להחזיר לו מידה כנגד מידה, אני בטוחה שגם הוא לא הכי מושלם, גם לו יש מינוסים ואת תדאגי להזכיר לו אותם, שלא ירגיש יותר מדיי עם האף למעלה.

jessy19

New member
אני עונה לו

ומשוחחת איתו וכולם משוחחים איתו ואומרים לו להפסיק אבל הוא שם לו למטרה להציק לי ככל האפשר כשהוא רואה אותי. הסברתי לו שממש לא נראה לי שהוא ישפיל אותי ושבכיף אני אצחק איתו גם על עצמי אבל לא מוכנה שהוא ימריד את כולם לצחוק עליי. אני כל הזמן מזכירה לו שהוא לא כזה מושלם אבל לא איכפת לו, זה גורם לו יותר לצחוק עליי ובגלל זה אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות.

sh53

New member
אני חושבת שעלייך לדבר עם כולם

ולא רק איתו. למעלה כתבת "ותמיד כשכולנו ביחד הם צוחקים עליי ויורדים עליי". אם כולם, ולא רק הוא, צוחקים עלייך, איזה מן חברות אלו? חברות לא אמורות לצחוק על אלא לצחוק עם. תאמרי להם שגם להם יש מינוסים וגם הם לא הכי מושלמים, ואפילו תני להם כמה דוגמאות, כדי שירגישו מה שאת מרגישה, וכדי שידעו שגם עליהם אפשר לצחוק.

למעלה